| מחבר |
נושא  |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 02/17/2012 : 19:11:54
|
מישהו הלך על כל החבילה כולל צינור מחמם וכיוצ"ב ? צריך להשקיע הרבה בתחזוקה ? יש אטימות או שזה יכול להרוס את המפוח ? איך ממלאים מים ? כל כמה ימים צריך למלא מים ? איך מנקים את זה, ראיתי גם איזה מתקן למדיח כלים - למה זה טוב ? מה אורך החיים של זה ? מה ההבדל בין המעשיר האינטגרלי ובין סתם איזה מכשיר אדים ? |
נערך על ידי - אפנאי ב 02/21/2012 20:52:10 |
|
|
eyalbenn
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 02/19/2012 : 13:43:34
|
1. לא כל החבילה, רק המעשיר 2. בנתיים אין הרבה תחזוקה, בעקרון זה צריך להיות פחות מאשר קומקום חשמלי 3. יש אטימות סבירה (הטיה קלה מצד לצד אינה שופכת את המים), בכל מקרה ההנחייה היא לרוקן את המים לפני הובלה כך שאין סיבה שמים יעברו לCPAP 4. המכשיר נפתח ויש מיכל נשלף אותו לוקחים וממלאים מים, מומלץ מזוקקים, זה מפחית משמעותית את התחזוקה הנדרשת 5. אני ממלא פעם בשבוע, יכול להיות שאם אתה גר באיזור יבש יותר התדירות גדלה 6. ההנחיה שקיבלתי היא להשרות במים פושרים עם מלח לימון אין לי כוונה להכניס את זה למדיח 7. לא יודע מקווה שכמו של הCPAP 8. ההבדל הוא שהאינטגרלי מיוצר ומותאם לCPAP כלומר הוא מתמזג עם הCPAP ליחידה אחת, השליטה עליו ומקור המתח הם מהCPAP ולCPAP יש תוכנית לאחר ההפסקה שבה הוא עדיין מזרים מעט אוויר תוך כדי קרור המעשיר כך שהלחות בצנרת יורדת ולא מצטברת. מעשיר לא אינטגרלי או "סתם" מכשיר אדים אינו תלוי ב CPAP כך שהוא צריך מקור מתח נפרד, כפתור הפעלה והפסקה נפרד, ואין לך דרך יעילה להוריד את הלחות בצינור לאחר ההפסקה. |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
|
|
eyalbenn
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 02/19/2012 : 20:47:54
|
אני קונה מים בסופרפארם, הם מאפשרים לי למלא מחדש באותו בקבוק כך שהמחיר יוצא סביר. יש גם בסופרמרקט באיזור מוצרי הכביסה (מים למגהץ אדים). אני באופן אישי לא מכניס חלקי פלסטיק למדיח, גם אם כתוב עליהם שמותר. הלינק הראשון זה המיכל הפנימי שאותו ממלאים במים (יכול להיות שזה אביזר חליפי "מיוחד" למדיח ולא המקורי) והלינק השני יושב על המכסה וסוגר (אוטם) את המיכל הפנימי מלמעלה, שניהם מסופקים עם המכשיר. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 02/19/2012 : 21:10:43
|
מים שעברו סינון ביתי כמו אוסמוזה הפוכה טובים ובלית ברירה אין בעיה להשתמש במים שרתחו בקומקום והתקררו-אין בהם חיידקים וכמעט לא אבנית |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
sefush
חבר חדש

60 הודעות |
נכתב ב - 02/20/2012 : 23:29:30
|
| לפי קריסטינה לא צריך מים מזוקקים אלא מספיק מים שעברו הרתחה. אם יש הצטברות אבנית (ואין הרבה כי אין מגע ישיר עם גוף החימום) אז אפשר להשרות במעט חומץ. |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/21/2012 : 21:29:15
|
זה חלק "טיפש" אתה רק קובע את הטמפ' של האוויר.... במכשיר עצמו כמובן לא במעשיר לחות. ברגע שהמעשיר מחובר קיימת אופציה נוספת בצורה של טיפת מים בתפריט של ה- S9 |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
eyalbenn
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 02/22/2012 : 11:10:39
|
| הספרות הן מידת הלחות (והחום) תתחיל ב 3 אם מרגיש לך יבש מדי תעלה אם חם לך מדי או רטוב מדי תוריד |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 02/22/2012 : 13:05:14
|
כן אבל יש ספרות מהערך 0 ועד 6 בקפיצות של 1/2. מה כל ספרה מייצגת ?
|
נערך על ידי - אפנאי בתאריך 02/22/2012 23:13:08 |
 |
|
| |
נושא  |
|