| מחבר |
נושא  |
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 11:38:11
|
חברים התחלתי את התהליך ברגל שמאל (להזכירכם מכבי)...
התקשרה אלי נציגה של אחת מהחברות איתה מכבי עובדת וביקשה לתאם איתי רכישת המכשיר, אמרתי לה, אני רוצה קודם כל להתנסות כמו גם לבדוק מספר מסיכות...
אמרה, כל הניסויים תעשה באסותא, אנחנו רק מוכרים אחרי שמצאת מה מתאים לך באסותא, אנו פועלים על פי הנחיות מכבי.
פשוט בדיחה (לא מצחיקה)
כמובן נתנה לי את האופציה לרכוש את המכשיר ואפשרות של ביטול העיסקה תוך 14 יום וקבלת החזר ההשתתפות העצמית ששילמתי...
נשמע לכם נורמאלי ???
במצב שכזה ברור שאין מצב בכלל לבצע עיסקאות עם הקשורים למכבי ורק עם ספק שמכבד את לקוחותיו ומאמין במוצריו ונותן להם להתנסות.
אודה על תגובתכם.
ד.א. עברתי גם על המכרז המלא של מכבי, פשוט ביזיון שמשרד הבריאות מאפשר דבר שכזה, במסגרת המכרז החדש כל הבדיקות וההתאמות מבוצעות במעבדות השינה של אסותא (לך תבוא , רק חניה+דלק יעלו לי כמו מסיכה) ואחרי שסיימת את החוויה הזאת הספק שלהם יספק לך את מה שמצאת מתאים...
נו באמת, לא ברור לי איך דבר שכזה עובר את הגוף המפקח... |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - טל.ר ב 02/01/2012 12:20:51 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 13:57:38
|
לפי מה שאתה מתאר, זאת באמת בדיחה עצובה. אם זה השירות שאתה מקבל, אז לא שווה בכלל להכנס איתם לעסק. למשל היום הייתי פעם ראשונה בפגישה בקלינטיקה, כריסטינה הסוכנת מכירות, ישבה איתי כמעט 40 דקות, שבסופו של דבר קיבלתי מכשיר ושתי מסיכות לניסיון בשווי מעל 8000 שקל, בלי התחייבות, בלי שום תנאים, היא מוכנה להשאיר אצלי את המכשיר עד פרסום התוצאות של המכרז שכנראה החודש יפורסמו, התאימה לי הכל. מה זה השירות שאתה מתאר? גועל נפש...
תקשיב לי, יש בכל חברה ולכל חברה מכשירים פשוטים יותר ולא יקרים (למי שלא מעוניין להשקיע סכום גבוה), אבל כולם מודעים לכך שיש תחרות ויש מלא מכשירים והיחס כלפי הלקוח הוא זה שסוגר את רוב המכירה...
עזוב אותם, תלך לחברות שיתנו לך את היחס והמכשיר שאתה זכאי לו. |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 14:07:38
|
זה בדיוק, אני חושב לגשת או לכריסטינה בחולון או למירי בחיפה... ד.א. המסיכות שהם נותנים לנסיון אני מניח שהן מסכות לא מהנילונים נכון ? והמכשיר גם כן מכשיר לצורכי ניסוי שהיה אצל אחרים ? |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 14:53:38
|
מסיכות חדשות מהנילון, אני קיבלתי שתיים חדשות שנפתחו מולי. מכשיר לא חדש, ובמקרה המעשיר לחות, גם חדש דנד"ש.
|
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 15:02:41
|
מדהים..... טוב שלחתי לך מייל אשמח לתשובה.
השארתי הודעה לאסותא, חזרו אלי עכשיו, אמרו לי "ברור שצריך לבצע את כל ההתאמות אצלינו ולא אצל הספקים שלנו".... ואללה ?? אני מקווה שלא נדבקתי בשום מחלה מהמסיכה שקיבלתי שם פעם ראשונה למרות שהם טוענים שהיא עברה חיטוי (ספק רב)....
הם עוד יחזרו אלי... בקיצור הם דוחפים לך שם מה יש להם מספק אחד שאתה בוחר, אחרי אתה אומר בסדר הספק מגיע לגבות ממך ההשתתפות עצמית, נותן לך מסכה אחת, מכשיר אחד (בלי מעשיר לחות כמובן חו"ח) ותהיה בריא אדוני...
אשמח אם מישהו ישלח לי את מכתב משרד הבריאות למכבי כי ממש אין לי כוונה לרכוש מכשיר רפואי בצורה כל כך פשטנית.... |
נערך על ידי - טל.ר בתאריך 02/01/2012 16:41:51 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 17:02:19
|
שלחתי לך במייל. בהצלחה.
בברכה  |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 17:06:16
|
המון תודה ממתין שינחת :-)
לא הגיע כלום  |
נערך על ידי - טל.ר בתאריך 02/01/2012 17:27:19 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 17:31:21
|
quote: Originally posted by טל.ר
המון תודה ממתין שינחת :-)
לא הגיע כלום 
סגרתי מהר מדי את הדואר. הפעם זה יצא.
בברכה  |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 17:33:35
|
נחת 
תודה רבה... ד.א. תנאי התוכנית כפי שהיו בתוקף ערב השינוי לא כופים על מבוטחי מכבי החזר רק במסגרת הסדר ?? |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 17:46:17
|
quote: Originally posted by טל.ר
נחת 
תודה רבה... ד.א. תנאי התוכנית כפי שהיו בתוקף ערב השינוי לא כופים על מבוטחי מכבי החזר רק במסגרת הסדר ??
בתנאי שהבנתי את שאלתך: בשנתיים האחרונות היו שתי האפשרויות במקביל. הן רכישה מכל ספק והן מספק שבהסדר. לדאבוננו הסידור הזה ישתנה החל מ 01.04.2012. ותישאר רק האפשרות השניה. ככה, לאט לאט מתכרסמות זכויות............
בברכה  |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 19:19:32
|
הבנתך אינה לוקה בחסר 
אין שום בעיה, הסיכוי שאתקרב למישהו מההסדר ורק בגלל איך שהדבר הזה התחיל איתם ועם אסותא, שואף לאפס...
בלי כל קשר אני מתכוון לפנות אם תוך כדי התהליך או שכבר ארגע מהעצבים שמכבי הביאו לי למשרד הבריאות ולהלין על האישור שנתנו למכבי אשר מגביל את חופש הבחירה של מבוטחי הקופה ומתעל אותם לבחירה ששיקוליה כספיים בלבד.
יתכבד משרד הבריאות להצר צעדיהם של הקופות ויכתיב תיקרת פיצוי בגין רכישת כל מכשיר בלי כל קשר להסדר או לא הסדר, גם בצורה זאת מכבי יכולה לחסוך על חשבונינו... הרי בסופו של דבר מכבי משלמת כסף גם על המכשירים שבהסדר, כמה משלמת ?? 2000, 3000 ? שיתנו לי את הסכום הזה כסכום שאינו שנוי במחלוקת במידה ואני לא רוכש בהסדר, למה שקופת המזומנים של מכבי תהנה אם אני לא מוכן להכנס לתוך התעלה שהם חופרים לי ?? |
נערך על ידי - טל.ר בתאריך 02/01/2012 19:22:51 |
 |
|
|
achmono
חבר חדש מהשקית
15 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 21:14:12
|
| אותו נסיון עם כריסטינה,נתנה לי שני מכשירים חדשים ושתי מסכות מהניילונים בערך לשבועיים התנסות |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 21:49:06
|
השערה - הם הגישו את S8 למכרז וניתן לשדרג לS9 השאלה היא מה עלות השדרוג |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 22:29:28
|
אתאם עם כריסטינה גם כן, נשמע לי שההתייחסות שלהם ללקוחות ראויה... יש למישהו טלפון ישיר שלה ?? |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 22:33:30
|
שלחתי לך בהצלחה |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 22:56:29
|
| המון תודה... |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/02/2012 : 11:17:18
|
כל הכבוד טל, על ההתמדה ועל הנכונות לפעול מול מכבי ומשרד הבריאות
אכן מכבי הפכה מהקופה הנותנת לנו צרכני ה- CPAP את הדיל הכי טוב להחל מה- 1.4.2012 לקופה שמגבילה ונותנת את הדיל הכי רע.
אם נוכל לעשות משהו לשנות המצב זה יועיל לכולם.
|
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/02/2012 : 11:46:02
|
אין שום ספק שאני מתכוון לפנות למשרד הבריאות בעניין זה.
אין לי שום בעיה שיאשרו שינוי תקנון אבל לא יכול להיות מצב שמי שלא מוכן להתיישר עם המכרז של מכבי יקבל 0 ש"ח במסגרת הביטוח המשלים....
זאת התנאה שמפלה ופוגעת במבוטחים... בסופו של יום מכבי דואגת לכיסה אם היה כל כך חשוב לה לדאוג למבוטחים שלה (כפי שהיה בעבר) היתה מאפשרת רכישה כפי שהיתה עד היום... הסדר או לא הסדר... שינוי התקנון מטיב עם קופת המזומנים של מכבי אבל לא עם טובתם הרפואית של מבוטחיה וממש תמוהה שמשרד הבריאות נותן לזה יד.
אעדכן אותכם כמובן. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/02/2012 : 12:36:19
|
אשמח לעזור לך בפנייה במכתב
אני מוכן לחתום כמנהל הפורום |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/02/2012 : 12:42:54
|
אני חושב שאם ישלחו מספר מכתבים ע"י מספר חברי מכבי למר יואל ליפשיץ במועדים סמוכים זה יהיה אפקטיבי יותר... |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/02/2012 : 12:52:54
|
בסדר. אני חושב שכדאי שתכין מכתב לדוגמה ואני ואחרים נשלח בנוסחים דומים |