| מחבר |
נושא  |
|
|
adirhan
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 01/19/2012 : 16:37:54
|
נכבדי, שלום רב. אני לאחרונה אובחנתי כסובל מדום נשימה ברמה קלה, וקיבלתי מאשת מכירות בבית החולים מכשיר לניסיון.
אני מעוניין לרכוש מכשיר ומעיון בפורום זה נדהמתי לגלות שמדובר בעולם ומלואו. מאיפה מתחילים ??? פשוט פונים לספק ומבקשים מכשיר ומסיכה לניסיון ? יש כל כך הרבה סוגים...
האם תוכלו לכוון אותי, מי הספקים העיקריים ?
שאלה נוספת- האם החיבורים של כל המסיכות/הצינורות הם בגדלים קבועים ? כלומר האם כל המסיכות תמיד יתאימו לכל הצינורות ולכל המכשירים ? |
נערך על ידי - adirhan ב 01/19/2012 17:10:16 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/19/2012 : 17:12:10
|
בעיקרון אם מתמשים בצינור תקני אז התשובה חיובית.
קיימים מכשירים שיש לכוונם בהתאם לסוג המסיכה וכן קיימים בשוק צינורות לא תקניים /רגילים |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 01/20/2012 : 08:58:47
|
שלום לך.
שתי הצעות להתחלה: - אם הכי חשוב לך זה יחס עלות/תועלת, אתה יכול להתחיל בשני הזוכים במכרז מכבי -אם המחיר פחות חשוב, אתה יכול להתחיל במוצרים של Resprionics ן- Resmed
את פרטי הסוכנים (ועוד) ניתן למצוא באחד הנושאים העליונים ברשימת הנושאים בשם: "נושא ראשי: קישור לפורומים, לסוכנים, ליועצים"
נ.ב., בדום נשימה קל אפשר אולי לטפל בשיטות אחרות, פחות מכבידות מ- CPAP.
אני סקרן: האם הרופא שאבחן את דום הנשימה הזכיר אפשרויות אחרות ? |
 |
|
|
adirhan
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 01/23/2012 : 10:51:56
|
תודה על ההתייחסות. הרופא לא דיבר על שום שיטה אחרת פרט ל CPAP... הבנתי מהפורום שיש גם התקן דנטלי- אבל לא ידעתי לשאול על זה את הרופא. איזה פתרונות עוד יש לדום נשימה קל + נחירות ? דרך אגב, אני חבר בקופ"ח כללית וכבר קישרו אותי עם חברה שמוכרת את המכשיר של DeVilbiss (לחץ קבוע עולה 4,800 ש"ח ללא תיעוד נתונים או 5,100 כולל תיעוד נתונים) למכשיר+מסיכה. האמת שנוח לקנות דרכם משום שהם זכיין למכשירים בתוך בית החולים והם מטפלים בכל נושא ההחזר שנראה לי כאב ראש לא קטן להתעסק עם זה. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/23/2012 : 10:57:21
|
טיפולים אלטרנטיביים ל- CPAP במקרה של דום נשימה קל יכולים להיות:
1. סד דנטלי - עלותו כ- 5000 ש"ח ואינו מכוסה במסגרת קופות החולים. יש כמה רופאי שיניים שמתמחים בתחום. 2. הרזיה משמעותית במשקל (אם יש עודף משקל) יכולה להפחית את הפסקות הנשימה בשינה 3. ניתוח תוצאות בדיקת השינה - אם מדובר בנחירה/הפסקות נשימה רק במצב שכיבה מסויים (למשל על הגב) קיימות טכניקות להפחתת השינה בתנוחה זו. 4. טיפולים אלטרנטיביים כמו שיטת בוטייקו 5. בדיקה מול רופא א.א.ג. האם יש טיפול ניתוחי יעיל
לגבי רכישת מכשיר מומלץ לך להשקיע מאמץ ולנסות לפחות שני מכשירים שונים ומגוון רחב של מסיכות לפני שאתה מבצע את הרכישה. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 01/23/2012 11:00:14 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2012 : 02:11:50
|
מידע להתקן דנטאלי- אתר WWW.SNORING.CO.IL
במקרה של דנש קל המסכה הנכונה עושה את כל ההבדל
אין דבר כזה זכיין של בית חולים עד כמה שידוע לי יש במכבי 2 ספקים במכרז אבל בכללית אין (עדיין?) הגבלה .
הכאב ראש -הקטן -בנושא ההחזר עלול לעלות בכאב ראש של 5 שנים אם הציוד לא מתאים לך.
כדאי מאד תיעוד נתונים כדי לעקוב במקרה של בעיה לפחות במכשיר הראשון שלך. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
| |
נושא  |
|