| מחבר |
נושא  |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 01/06/2012 : 11:24:14
|
בחנתי את CPAP.com ולא הצלחתי להבין IntelliPAP AutoAdjust DeVilbiss DV54-D - $390 אני מניח שזה הדגם שמקבלים דרך מכבי PR Auto CPAP Philips Respironics - $729 S9 AutoSet ResMed - $853
לא ראיתי הבדלים מהותייים (פרט להבדלים באלגוריתם, בהפקת הנתונים והבדלים זניחים בנושא רעש).
יש למישהו הסבר פשוט מדוע דה וילביס עולה כל כך מעט - מה אני מפספס כאן ? הדגם שהושאל לי ממכבי היה DV54-SE להבדיל מ-DV54-D כנראה ש-S זה כנגד SmartLink אבל הבנתי שניתן להשתמש בקודים ללא SmartLink ? או שבדגם הרגיל אין אפשרות להפקת נתונים (מה שהם נותנים דרם האינטרנט) |
נערך על ידי - אפנאי ב 01/06/2012 11:40:47 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 01/06/2012 : 13:47:31
|
| תנסה להשתמש בכל מכשיר במשך שבועיים ותבין שה resmed s9 הוא הכי טוב |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/06/2012 : 18:45:06
|
אכן שווה להתנסות לבד ולהחליט בעצמך מה המכשיר הטוב ביותר בעיניך. חשוב לבדוק את הנוחות הסוסייקטיבית ואת הנתונים מהמכשיר (למשל באיזה מכשיר מספר הפסקות הנשימה נמוך יותר ולחץ האויר המקסימלי נמוך יותר). המחיר גם הוא קריטריון אבל לא מכריע בעיני כי בסך הכל הקופות משתתפות בסכום ניכר. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 01/06/2012 : 21:13:53
|
כן זאת התוכנית (להתנסות). צמצמתי את האפשרויות לשלושת המכשירים הנ"ל וכבר השארתי הודעות לקלינטיקה,מדטכניקה ואורקמדיה (ממתין שיחזרו אלי). התוכנית היא אכן להתנסות במכשירים אבל אני מנסה לאסוף מודיעין במקביל כי היכולת של משתמש חדש לעבד את הנתונים מהתנסות קצרה היא מוגבלת. ברק - תוכל בבקשה לציין מדוע לדעתך S-9 עדיף ? תודה מראש
|
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 01/06/2012 : 22:18:54
|
להלן חוות דעתי כפי שרשמתי כאן לפני מספר חודשים:
להלן חוות דעתי על מכשיר של חברת רסמד דגם S9 כמובן שזו דעתי האישית בלבד:
1. מערכת הפחתת לחץ בנשימה EPR הכי טובה שיש עם המכשיר הנ"ל אני נושם בצורה הכי טובה. 2. המכשיר הכי שקט שניסיתי - לא שומעים את המכשיר בכלל לפעמים אני לא בטוח שהוא עובד (מוודא ע"י פתיחת פה או הנחת היד לפני המסיכה...) 3. ממשק משתמש גרפי נוח ומתקדם בעל תאורה מצוינת (גם באמצע הלילה עם מסיכה על הפנים ניתן לתפעל את המכשיר בקלות). 4. בהורדת מסיכה מפסיק את זרימת האויר תוך 5 שניות (וגם בזמן הזה הרעש לא חזק כמו במכשירים אחרים, לא צריך לשים את המסיכה מתחת לכרית ו/או רעיונות אחרים). 5. תיק נשיאה מאוד נוח , קטן, עם תא משוכך לכל פריט (מכשיר,מעשיר לחות, וכו') עם רצועה ללקיחה על תיק עסקים/טרולי 6. ניתן לראות דוחות מאוד מפורטים על המכשיר (כולל הלילה האחרון, השבוע האחרון וכו' לא חייבים להעביר למחשב). 7. בעל כרטיס SD סטנדרטי (לא צריך מתאמים מיוחדים) ותוכנת משתמש מאוד נוחה להצגת הגרפים והדוחות על המחשב. 8. בעל צינור מאוד קל וגמיש - ממש לא מורגש (לישון עם להרגיש בלי...) 9. מעשיר לחות - עשה לי מאוד לא טוב ולא רכשתי 10. צינור בקרת אקלים - לא ניסיתי. 11. פילטרים חד פעמיים לפי הוראות היצרן החלפה פעם בחצי שנה (קיבלתי 6 עם המכשיר), קיימים היפואלרגנים עדיין לא ניסיתי.
רספירוניקס:
מכשיר שקט אבל רסמד יותר שקט, יש לו צפצוף מטריד מאוד בכל הפעלה, כאשר מורידים את המסיכה לוקח לו דקה או שתיים להפסיק לעבוד ברסמד זה 5 שניות, התצוגה שלו לא כלכך ברורה, התפריטים שלו מורכבים ומסורבלים,זמן תגובת התוכנה שלו ארוך,הדוחות שמתקבלים במחשב מאוד מפורטים וברורים,הדוח על המכשיר מאוד מצומצם ולא ניתן לראות לילה אחרון,איכות השינה שלי איתו היתה נמוכה יותר מרסמד אך אין ספק שהוא במקום השני וברמה גבוהה. י
דה וילביס דגם DV54 אוטומטי עם מפחית לחץ בנשיפה: יתרונות: מכשיר קל,תיק נשיאה נוח (טיפה קטן לאחסון המסיכה) חסרונות: רועש בעת נשיפה (לדברי אישתי "המכשיר נוחר במקומך"...) בשיחה עם הנציג הפתרונות שלו היו לבטל את מנגנון הפחתת הלחץ בנשיפה ולשים מגבת מתחת למכשיר...(הפתרונות הנ"ל לא עזרו),אין כרטיס זכרון במכשיר וצריך להכניס קוד באינטרנט שנותן דוח מסוכם ומאוד כללי לעומת מכשירים שאוגרים את הנתונים (ניתן לרכוש ערכה בנפרד),אני אישית לא התרגלתי לנשימה עם המכשיר הנ"ל בהשוואה לרסמד ורספירוניקס ושוב אני מדגיש שזאת חוות דעתי האישית וניסיוני האישי.
|
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 01/06/2012 22:23:04 |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 01/06/2012 : 23:07:25
|
זה בדיוק סוג המידע שחיפשתי המון תודה
אשמח למידע נוסף ממשתמשים נוספים. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 01/06/2012 : 23:12:47
|
| אתה יכול לבצע חיפושים בפורום לפי משתמש או נושאים תגלה פה המון מידע מאוד יעיל |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 01/07/2012 : 21:42:04
|
| ביצעתי חיפוש אבל טרם מצאתי חוות דעת על פיליפס כמו שאתה הכנת (ואני מפרגן). |
 |
|
|
sefush
חבר חדש

60 הודעות |
נכתב ב - 01/09/2012 : 22:46:03
|
תודה! בדיוק בזמן :-) התחלתי כבר ללכת לאיבוד בין כל הפרטים ולאחר ששמתי עין על ה-S9 עשית לי קצת סדר.
מהיכן ניתן לרכוש את ה-S9 ומה מקבלים איתה? האם אפשר להתווכח על המחיר בהנחה שמכבי תשלם לי רק חלק?
יש לך גם המלצות למסכות?
ושוב תודה!
|
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 01/10/2012 : 09:21:50
|
רסמד S9 ניתן לקנות בקלינטיקה (יש להם סניף בחיפה ובחולון), ניתן ורצוי להתווכח על המחיר, אני ממליץ לנסות מכשירים נוספים לצורך השוואה והתאמה אישית, לגבי מסיכות - זה אישי לגמרי ממליץ לדרוש מספר רב של מסיכות לניסוי (לי אישית מאוד נוחה מסיכת mirage soft gel רצוי לנסות מסיכת נחירונים שלי אישית מאוד לא נוחה).מה מקבלים איתה? - זה גם תלוי במו"מ שתנהל.
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/10/2012 : 09:34:06
|
עוד טיפ - אפשר להתמנקח על המחיר (זה יותר קשה)
ואפשר במקום לבקש תוספת של אביזרים מתכלים: צינורות (מומלץ להחליף פעם בשנה), מסיכות (מוחלפת אחת לשנה בממוצע) , פילטרים (מומלץ להשתמש בפילטרים ההיפואלרגניים אותם מחליפים אחת לחודש).
מדובר במוצרים שמחירים יקר לצרכן ויש להחליפם בתדירות גבוהה ולכן כדאי לקבל במסגרת החבילה כמות גדולה ככל האפשר מהם.
כמו כן אפשר לנסות לבקש אביזרים נוספים:
כיסוי לצינור (חשוב בחורף) כרית מיוחדת למשתמשי CPAP תוכנת קריאת נתונים (זו בכל מקרה צריכה להיות מסופקת)
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 01/10/2012 09:34:37 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/10/2012 : 16:58:42
|
שלום, במכבי, לאלה שלא רכשו מספקים שבהסדר, יש זכות לחלקי חילוף כולל מעשיר לחות, מסיכה, צינור, פילטרים, רצועות ועוד, עד לסך 500 ש"ח לשנה. מציגים קבלה ומקבלים את כל הכסף.
בברכה  |
 |
|
| |
נושא  |
|