שלום רבותי, מזמן לא כתבתי הודעה בפורום.ההודעה הזו באה ביוזמתי כאשר אני חופשי מכל התחייבות לאף אחד. זאת היא דעתי האמיתית. ניסיתי את המסכה הזו שהיא מסכת נחירונים במשך 3 שבועות. המסיכה אינה דולפת כלל. היא בנויה באופן הפשוט ביותר מכל המסכות שניסיתי עד כה. מספר החלקים קטן ביותר. עד עכשיו הייתה לי מסכה של RESPIRONICS COMFORTLITE 2 .אין מה להשוות בין המסכות. הצינור גמיש ונוסע אתך בכל הפנייה. חסרונה היחיד הוא שכאשר מסתובבים על הצד הצינור לפעמים נוחת מתחת לראש. על זה אפשר להתגבר ע"י הזזת ידנית של הצינור.
אני ממליץ לכל אחד שמשתמש במסכת נחירונים להשתמש במסכה הזו.
אני פשוט מתרגש לראות אותך כותב הודעה לאחר זמן רב תענוג וכיף לשמוע ממך מי שלא מכיר, עמוס הקים את הפורום לפמי שנים רבות (עוד בתפוז) והוא משתמש ב- CPAP מעל 20 שנה. אם יש מישהו שמבין ב- CPAP זה עמוס תודה על ההמלצה עמוס אני אישית לא הסתגלתי לאף מסיכת נחירונים כי סבלתי מכאבים באף במהלך הלילה.
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
שלום עמוס התגעגענו אותי מעניין איך סוגי המסכות משפיעים על הלחצים שהסיפפ האוטומטי "ממליץ" אם אתה פורק נתונים מעניין לדעת מה ההבדל כרגע לעומת מסכות או נחירונים קודמים. יעקב
שלום עמוס אני קניתי את המסכה נחריים שאמרת אחרי שלושה ימים שהתרגלתי אליה אין מילים .אני ממשפחת הנוכרים וותיק .המסכה הכי הכי נוחה.מגרעת אחת יוצא אויר שפריע לאישתי בסך הכל אני מרוצה