| מחבר |
נושא  |
|
|
איילש
חבר חדש מהשקית
19 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2011 : 00:42:52
|
אני משתמש כ-4 שנים במכשיר של RESMED אוטמטי ומרוצה. לאחרונה אני שוקל להחליף למרות שמכשיר תקין. מהו המכשיר האוטמטי המומלץ, כאשר בן הפרמטרים המשפעים הם: 1. טכנולגיה ואיכות 2. רעש או ליתר דיוק "חוסר רעש" 3. משקל (רצוי נמוך)
דבר נוסף, אני חבר מכבי אולם פתוח למכשירים שאינם בהסדר סה או אחר
תודה על הסיוע
אייל |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2011 : 11:15:25
|
שלום אייל
אני כמנהל הפורום משתדל להמנע מפרסום מכשיר זה או אחר
אני ממליץ לך להסתכל בטבלאות של אתר CPAP.COM המפרטות את המכשירים הנמכרים ביותר בארה"ב, את סקר שביעות הרצון של הצרכנים, כמו כן בטבלה מפורטים נתונים טכניים כולל רעש שכל מכשיר מפיק. ומכאן להסיק מסקנותיך.
כמו כן אין תחליף להתנסות אישית במכשיר |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 11/22/2011 11:15:45 |
 |
|
|
איילש
חבר חדש מהשקית
19 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2011 : 22:41:01
|
אני מבין ומכבד את ההחלטה, וגם עיינתי באתר ובאתרים זרים. אבל... הרי כל קיומו של מבנה הפורומים הינו החלפת דעות ומידע. חיפוש באתר זה או אחר ללא קבלת חוות דעת ממשתמש בעל צרכים דומים, משווה את הפורום למנוע חיפוש, אז מדוע בכלל לקיים ת הפורום.
אשמח לשמוע חוות דעת גם לכתובת המיל האישי ולא ממנהל הפורום ששומר על אובקטיביות
בתודה |
 |
|
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2011 : 23:37:21
|
אולי כדאי לך לנסות עוד כמה מסכות במקום להחליף מכונה ? האם אתה מרוצה מהמסכה שלך ? איזו מסכה יש לך ?
אני שואל כי מנסיוני (עם 3 מכונות ו- 4 מסכות), עיקר ההבדל הוא במסכות וההבדלים בסופו של דבר בין המכונות קטנים מבחינת אכות השינה. |
 |
|
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2011 : 23:41:09
|
להלן הרשמים שלי: בדקתי שלוש מכונות אוטומטיות: iSleep 20i Respironics 550s וה- ResMed 9 Autoset
לא הבחנתי בהבדל באכות השינה בין שלושת המכונות.
מבחינת הרעש, ה- iSleep היא הרועשת ביותר, למרות שבסופו של דבר הרעש לא הפריע לי (או לזוגתי) לישון. ה-Resmed היא מעט שקטה יותר מה- Respironics.
בסופו של דבר קניתי את ה- Resmed בגלל שהיא מעט קטנה יותר ויותר הרגשתי בנוח עם החברה שמספקת אותה.
הערה: ה- iSleep משתמשת בכרטיס זיכרון מיושן שעלול להיות קשה למצוא לו קןרא (CF). שתי המכונות האחרות משתמשות באותו סוג כרטיס. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 11/23/2011 : 11:19:00
|
אני ממליץ על RESMED S9
עונה על 3 הפרמטרים שלך הכי שקט, הכי מתקדם מבחינה טכנולוגית, בעל המשקל הכי נמוך (ותיק הנשיאה הכי נוח - הייתי איתו בח"ול מספר פעמים ).
זה המכשיר שאני רכשתי |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 11/23/2011 11:20:32 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel