| מחבר |
נושא  |
|
|
light
חבר חדש מהשקית
Israel
7 הודעות |
נכתב ב - 08/01/2011 : 10:20:14
|
שלום לכולם אני עושה לצערי את צעדי הראשונים בתחום ונאלץ לבחור מכשיר בלחץ קבוע. החלטתי שאני מעדיף מסיכת נחיר בגלל הקומפקטיות הציעו לי את APEX XT1 ששוקל 800 גרם וזה נוח לי בגלל הנידות. מישהו מכיר אותו? האם כדאי? איזו מסיכת נחיר מומלצת? בת"הש קיבלתי SWIFT FX והתרגלתי אליה, יש יותר מומלצות ממנה?
בברכה ותודה אורי |
|
|
light
חבר חדש מהשקית
Israel
7 הודעות |
נכתב ב - 08/01/2011 : 10:23:20
|
שאלה נוספת, איך השירות של מדיקוויפ?דיברתי עם נציג שלהם בשם עוזי והתרשמתי ממנו מאוד לטובה מהכנות והמקצועיות שלו וזאת בניגוד לנציגה של של קלינטק שניסתה קצת למרוח אותי והשאירה הרגשה לא נעימה אורי |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/01/2011 : 12:00:41
|
שלום לך וברוך הבא,
ראשית לעניין המסיכה. מסיכת SWIFT FX הינה מסיכת נחירונים פופלרית מאד,איכותית ומומלצת. אם אתה מרגיש נוח איתה לאחר כמה לילות, אין דליפות אויר, אין כאביים בנחיריים או באזורי לחץ וכו' כדאי לך להישאר איתה.
אגב באיזה לחץ קבוע אתה משתמש במכשיר? לעיתים שימוש בלחץ גבוה גורם לקשיים או כאבים במסיכת נחירונים
לעניין המכשיר אינני מכיר אישית את המכשיר של APEX. ניידות ומשקל המכשיר חשובים, אבל לא הראשונים בדרגה. חשוב כי תרגיש שהמכשיר נוח לך, קל לתפעול, ניתן לחיבור בקלות למחשב להוצאת דוחות מפורטים, ניתן לחיבור בקלות למעשיר לחות (שחלק מהאנשים זקוקים לו בעיקר בחורף)
פונקציה נוספת שחלק מהמכשירים מאפשרים היא הפחתת לחץ בנשיפה. יש אנשים שפונקציה זו מאד חשובה להם ומקילה על ההסתגלות (לאחרים היא מפריעה). כדאי שתבדוק אם פונקציה זו מקילה עליך ואם היא קיימת במכשיר שאתה בודק. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/01/2011 12:01:25 |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 08/01/2011 : 13:57:47
|
ה S9 שוקל 835 גרם יש לו תיק נשיאה מאוד נוח ומשוכך (יש לי אותו כמעט 3 חודשים והייתי איתו פעמיים בחו"ל)
|
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 08/01/2011 14:04:10 |
 |
|
|
light
חבר חדש מהשקית
Israel
7 הודעות |
נכתב ב - 08/02/2011 : 12:21:47
|
| תודה על התגובות. הלחצים שלי נמוכים, באיזור 4.5, התרגלתי למסכה אבל נראה לי שעדיף כניסה מהמצח ולא ממרכז המסכה בגלל הנוחיות. הדוח מוצג גם במוניטור של המכשיר בכל בוקר, יש הפחתת לחץ ובת"א אני מאמין שלא אסבול מבעית לחות אבל נראה בחורף.... BARAKS-מי הנציג של RESMED S9? |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/02/2011 : 13:43:11
|
חברת קלנטיקה
הלחץ שלך נמוך מאד יחסית. אם אכן זה הלחץ הטיפולי שלך נראה שמכשיר בלחץ קבוע אכן יכול להספיק לך. |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/02/2011 13:43:57 |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 08/02/2011 : 15:11:51
|
| כמו שיצחק אמר חברת קלינטיקה אם אתה במרכז יש להם סניף בחולון המכשיר שהם מייצגים מעולה(לדעתי הכי טוב שקיים כרגע), אך השירות שלהם לא משהו... |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 08/02/2011 : 15:41:17
|
quote: Originally posted by light
תודה על התגובות. הלחצים שלי נמוכים, באיזור 4.5, התרגלתי למסכה אבל נראה לי שעדיף כניסה מהמצח ולא ממרכז המסכה בגלל הנוחיות. הדוח מוצג גם במוניטור של המכשיר בכל בוקר, יש הפחתת לחץ ובת"א אני מאמין שלא אסבול מבעית לחות אבל נראה בחורף.... BARAKS-מי הנציג של RESMED S9?
שלום, 4.5 ????????? למה סיפאפ???????? אולי רק סד דנטלי ??????????
בברכה  |
 |
|
|
light
חבר חדש מהשקית
Israel
7 הודעות |
נכתב ב - 08/03/2011 : 00:04:48
|
| למה לא סד? כי הוא לא בסל, עולה כ 5000 ש"ח, קודם אתה משלם ורק אחרי שקנית וניסית אתה מגלה אם הוא בכלל אפקטיבי, ולא תמיד הוא עובד ובנוסף לכל הצרות צרך להחליף אותו כל שנתיים בערך בגלל שינויים אנטומים בפה. |
 |
|
|
light
חבר חדש מהשקית
Israel
7 הודעות |
נכתב ב - 08/03/2011 : 00:10:35
|
| BARAKS טוב שירות זה חשוב מאוד,אבל איכות המכשיר חשובה יותר כמובן. אבל איך אתה יודע שהוא טוב יותר, האם ניסית ספציפית את XT1? טוב אני מתלבט, אני אנסה אותו לשבוע ואדווח. אני מקווה שזה יספיק כדי לשקף את האיכות שלו. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 08/03/2011 : 08:33:32
|
את ה XT1 ספציפית אני לא ניסיתי. ההמלצה שלי היא גם לנסות את 2 המכשירים המובילים בשוק של רסמד ורספירוניקס לצורך השוואה, בכל מקרה בהצלחה ואנו נמתין לדיווח שלך רצוי שאת ההשואה תעשה אם אותה מסיכה שכבר בחרת והכי נוחה לך. ייתכן ומאחר שאתה עובד בלחץ נמוך וקבוע אתה לא צריך "להשתגע" עם מכשיר יקר ו / או אוטומטי, בכל מקרה ההמלצה שלי היא מניסיוני האישי.
|
נערך על ידי - baraks בתאריך 08/03/2011 08:42:09 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/03/2011 : 09:15:02
|
מכיוון ש-light רוצה לרכוש מכשיר בלחץ קבוע ולא אוטומטי נראה לי שאכן ההשוואות למכשירים של רסמד ורספרוניקס פחות רלבנטיות.
נושא נוסף שכדאי לך לשים אליו לב הוא הרעש מהמכשיר. יש מכשירים רועשים יותר ופחות ויש אנשים שהרעש מפריע להם או לבן זוגם.
כדאי לנסות לפחות מכשיר אחד נוסף, עם אותה מסיכה, כדי שיהי מקור להשוואה. |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/03/2011 09:15:31 |
 |
|
|
light
חבר חדש מהשקית
Israel
7 הודעות |
נכתב ב - 08/03/2011 : 12:20:02
|
| איזה קטע משונה, אני טעיתי בלחצים שאני צריך, מחוסר ניסיון שלי. הלחץ בשינה שנבדק היה 6 ולא 4.5, ואז בבדיקה לאחר נסיון של שבוע בתה"ש ראינו שיש איזה חוסר יציבות ואמרה לי מלי? לישון שבוע עם מכשיר אוטומטי כדי לבדוק את הנושא יותר זמן. הגיע עוזי נציג החברה ואמר לי שמאחר והבטיח לי מכשיר בחץ קבוע והם לא מזמינים יותר מהדגם הזה בלחץ קבוע, יש הם רק אוטומטי מאותו דגם והוא יעניק לי אותו במחיר של לחץ קבוע, נראה מצוין אבל גם מעט חשוד, האם זה רק בגלל הבטחה סתמית שלו הרווחתי כמה אלפי שקלים? בכל מקרה הוא נתן לי לנסיון APEX XT AUTO, מישהו מכיר ניסה? אין לו נחירון FX אלא LT יש הבדל משמעותי בינהם? האם יש נחירון שהצינור יוצא כפי מעלה? אני מבין שזה יותר הגיוני במסכה. האם נחירון שהצינור יוצא מהצד זה מפריע? |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/03/2011 : 12:26:05
|
אין לי נסיון במכשיר הזה. שים לב שמכשיר בלחץ אוטומטי ניתן לכוון בדר"כ גם ללחץ קבוע כך שבכל מקרה באותו מחיר עדיף לרכוש מכשיר אוטומטי שמאפשר יותר אפשרויות. אם לא תקבל תשובות כאן לגבי הדגמים שציינת תעשה קצת חיפש באינטרנט בפורומים ובאתרים ותראה אם יש ביקורות טובות למכשיר זה. תבדוק למשל באתר CPAP.COM שם יש דירוג מכשירים גם לפי פופולריות וגם לפי ביקורות הגולשים.
לגבי המסיכה. הדגם FX הוא הדגם המתקדם יותר מה- LT. אין זה אומר בהכרח שמדובר במסיכה טובה יותר. לכך אדם יש דגם מסיכה הנוח לו יותר והכי כדאי לנסות את שתיהן ולהחליט מה יותר נוח לך ספציפית. |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/03/2011 12:27:14 |
 |
|
| |
נושא  |
|