שלום לכולם אי משתמשת חדשה במכשיר ביפאפ. כבר ארבעה חודשים. לאחרונה לאחר שנעשה חם יותר אני מתעוררת יותר, מזיעה, והמסיכה מטריפה את דעתי. אני מרגישה את המסיכה על האף, לחץ על הלסת ורוחות חמות מנשבות לי על השער. מקריאה באתר ראיתי, שישנה המלצה על מאורר תקרה,.. קירור המיטה (לא יודעת מה זה). למישהו יש טיפים של משתמשים ותיקים?
לגבי בעיית החום קודם כל תבדקי שמעשיר הלחות מכובה כי הוא מוציא אוויר חם ולח. מעבר לזה אין סיבה שמתחת למסיכה יהיה חם יותר מאשר בחדר כי האוויר מתחלף בה כל הזמן. אישית אני לא מרגיש חם יותר במסיכה מאשר בשאר הגוף, כלומר אם חם אני מפעיל מזגן וזה פותר את כל בעיות החום.
לגבי בעיית הלחץ תנסי לרופף את הרצועות - כל עוד זה לא גורם לדליפות אוויר. אם עדיין המסיכה לא נוחה תנסי מסיכות אחרות. באיזו מסיכה את משתמשת עכשיו? מה הלחצים שהמכשיר מכוון?
האם ניסית מסכת אף ? הרבה פעמים קופצים מהר מידי למסכת אף-פה שהיא גדולה ומפריעה.עם קצת סבלנות רוב האנשים לומדים לסגור פה בשינה ולהשתמש במסכת אף קטנה ונחמדה . חוץ מזה אפשר לשים את המדחס על הרצפה-קריר שם יותר. עוד רעיון-חום והזעה יכולים לנבוע מפעילות הורמונלית לא תקינה-או בלוטת תריס או גיל הבלות.שווה לבדוק.