| מחבר |
נושא  |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2011 : 20:43:13
|
שלום לכולם, רציתי להזיהרכם לא להסכים לישון במעבדת השינה אסותא חיפה, הובהר לי בקופה שהחדר אישי ויש בו תנאים מינימלים להעביר את הלילה, כמו שירותים ומיטה. החדר הינו חדר קבלה של רופא - והוא מצויד במיטת טיפולים עליה עלי להעביר את הלילה, מיזרן בעובי של מס' מילמטרים - (לדעתי בכלא המיטה נוחה יותר), כמובן ששירותים אין בחדר, ובאחת הפינות מותקנת מצלמת מעקב. היתי אמור לישון אם מכשיר CPAP, אין כוננית או כל מיתקן אחר עליו ניתן להעמיד את המכשיר בבטחה אלא היה צורך באילתור. בקיצור היה לילה ס י ו ט שעל פי נתוני הבדיקה אדע מה מצבי. אני מצטער שלא הלכתי לישון ברמב"ם במעבדת השינה למרות שניתנה לי אפשרות בחירה. אני הזהרתי... חג שמח וכשר
|
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2011 : 20:47:59
|
תודה על העדכון.
אכן גם התנאים באסותא ת"א אינם משופרים יותר ממה שתיארת
זו אחת הסיבות שרבים מעדיפים לעשות היום בדיקות ביתיות. אמנם בבדיקות ביתיות יש פחות ערוצי מידע (כמו גלי מוח) אולם בבדיקה ביתית התנאים רגילים יותר למטופל ולכן יש יותר סיכוי שתוצאות הבדיקה ישקפו לילה רגיל.
נשמח אם תעדכני אותנו בתוצאות חג שמח! |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 04/12/2011 20:48:20 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 04/14/2011 : 19:11:49
|
כשאני קורא כזה דבר זה מרתיח אותי. זה שייך לתקופה שעברה מהעולם. זה פשוט ניראה כזלזול בפציינט. נותנים לך תחושה שלא סופרים אותך ממטר.
אני בטוח שאסותא מקבלים סכום לא מבוטל עבור הבדיקה, הם לא בדיוק עניים וניתן לצפות מהם להייטיב את התנאים.
אני הייתי חושב שכדאי להגיש תלונה מסודרת למנהל ביה"ח ולמנהל מעבדת השינה.
אגב, זה מפתיע כי אני ער למערכת יחסי הציבור של אסותא המציגה עצמה כמוסד העומד בראש הטכנולוגיה והשירות.
בבית לוינשטיין לעומת זאת, מדובר במעבדה ניפלאה. נוחה, מצויידת הייטב ונעימה. |
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 04/14/2011 : 22:21:25
|
ערב טוב,
כל מילה בסלע.
זה המסר שהיה חשוב לי להעביר.
לפני שנים ישנתי במעבדת הטכניון ברמב"ם והיה מאוד נעים ומכובד.
זהו,
חג שמח |
 |
|
| |
נושא  |
|