| מחבר |
נושא  |
|
segma
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2011 : 13:05:18
|
האם ניתן לתקן את המכשיר במעבדה כל שהיא (לא של חברת מדיקוופט) למרות שרכשתי "אחריות מורחבת" כהגדרת מדיקוויפט נזק שנגרם כתוצאה של זליגת נוזלים למנוע לא מכוסה,דרשו מחיר דמיוני של 1,500 ש"ח. עמנואל. |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2011 : 14:42:07
|
שלום, אם אתה חבר מכבי, הנך זכאי לקבל החזרים בגין רכישת מכשיר חדש בכל שנת ביטוח. זה יותר זול ויותר כדאי.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 03/07/2011 15:21:26 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2011 : 20:40:35
|
במחיר כזה אתה בוודאי גם יכול לקנות מכשיר חדש בחו"ל
תברר באתר www.cpap.com |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
BMartin
חבר חדש

57 הודעות |
נכתב ב - 03/08/2011 : 12:17:27
|
שלום SEGMA, זה מעניין, סיפור דומה חויתי אצל אותו הספק, יתרה מזאת פניתי ליצרן לקבלת עזרה. היצרן התעקש לעבור דרך מדיקויפ. ניראה כי הדור החדש של BREAS - GE לא כל כך מוצלח.
נראה לי לצערי שענף לא מצטיין בתחרות ורמת המחירים הגבוהה מבוססת על השתתפות קופ"ח ויתכן שגם הסוכנים נדרשים לשתף פעולה עם המכונים להשאלת מכשירים וטיפול בבעיות של הלקוחות וזה בסוף מתגלגל על המטופל.
רכשתי מכשיר חדש בארה"ב מתוצרת DEVILIBISS הכולל מוסיף לחות אינטגרלי.
אם תרצה עזרה בנושא רכישה בחו"ל אשמח לעזור. |
 |
|
|
יואבד
חבר חדש מהשקית
21 הודעות |
נכתב ב - 03/10/2011 : 22:47:55
|
את הדה-וילביס האוטומטי + מעשיר לחות + שלוש מסכות אפשר לקבל בהסדר של מכבי בהשתתפות עצמית של 900 ש"ח. זה המכשיר הנמכר ביותר ב cpap.com בקטגוריית האוטומטיים.
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/11/2011 : 12:03:50
|
| האם מכבי מאפשר לרכוש את המכשיר עם הפחתת הלחץ בנשיפה של DEVILBISS? |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 03/11/2011 : 13:47:39
|
שלום, 1. חבילת ההסדר של מכבי איננה רק אספקת ציוד כמפורט למעלה אלא כוללת גם חבילת שרות ואחריות ל 3 שנים ועד היום לא נכתבו כאן תלונות בנושא. 2. למיטב ידיעתי, ה DEVILBISS המשווק בארץ, מצויד בתכונה SMARTFLEX להפחתת לחץ בנשיפה. יש לציין שלא כל אחד חייב לנצל תכונה זו. לי למשל, היא מפריעה.
בברכה 
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/11/2011 : 18:49:50
|
בעבר דיברתי עם היבואן בארץ והוא אמר לי שהמכשיר המשווק במסגרת הסדר מכבי אינו הדגם המאפשר הפחתת נשימה בנשיפה.
עניין אותי לדעת אם הדבר השתנה
לרבים התכונה הזו היא חשובה ביותר |
 |
|
|
יואבד
חבר חדש מהשקית
21 הודעות |
נכתב ב - 03/13/2011 : 20:23:31
|
מנסיון המכשיר המשווק בארץ במסגרת ההסדר עם מכבי כולל את ה smartflex הפחתת לחץ בנשיפה. עם מסכת נחירונים התכונה הפריעה לי כי הנחיריים מתכווצים ומתרחבים קצת בכל שינוי לחץ וזאת תחושה משונה. לי לא היה קשה לנשום גם בלחץ 12 - הכי גבוה שניסיתי בינתיים. מוזר בהתחלה אבל אחרי שתי דקות מתרגלים. המכשיר עצמו בנוי היטב ואיכותי.
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 03/13/2011 : 20:37:08
|
שלום יואבד, האם ההסדר של מכבי עם אורקמד (ספקית ה DEVILBISS)כולל גם את התוכנה להורדת נתונים?
בברכה 
|
נערך על ידי - n/a בתאריך 03/13/2011 20:39:29 |
 |
|
|
BMartin
חבר חדש

57 הודעות |
נכתב ב - 03/13/2011 : 21:42:14
|
שלום לכולם, DEVILBISS מוציא קוד המכיל את הנתונים שמזינים אותו באתר שלהם ניתן לקבל דוח של הנתונים הבסיסיים. כדי להתחבר למכשיר עם מחשב נידרש התקן נוסף הכולל רכיב זיכרון וכבל. על התוספת נידרש תשלום. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/13/2011 : 21:50:41
|
טוב לדעת. פרטים חשובים. תודה לכולם. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 03/18/2011 : 23:21:31
|
| איך הקוד מכיל את כל הנתונים ? ראיתי את זה ולא הבנתי.לדעתי זיכרון אמיתי עם פריקה למחשב זה הפיתרון וכל היתר .....ביפ........ |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
יואבד
חבר חדש מהשקית
21 הודעות |
נכתב ב - 03/19/2011 : 15:52:53
|
יעקב, יש קודים שונים עבור הלילה האחרון, 7 ימים אחרונים, שלושים ימים אחרונים, 90 ימים אחרונים. הקוד מכיל נתונים ממוצעים על תקופות הזמן הנ"ל, שכוללים AHI לחץ מקסימלי לחץ 95% ועוד לפירוט קרא בעזרה https://www.intellipap.com/Help.htm יש בעזרה גם קודים לדוגמה שאפשר להזין באתר https://www.intellipap.com/Default.aspx ולקבל דיווחים. שים לב - צריך לבחור את המכשיר הנכון קודם למעלה. לי כל הסיפור נראה מיותר כי המכשיר היה יכול בעצמו להציג את כל הנתונים הממוצעים על המסך במקום להכין קוד... להציג קוד... לרשום קוד... לשלוח לאתר... לתקתק קוד... לקרוא שם.
מעבר לממוצעים האלו צריך לרכוש את תוספת ה smartlink שכוללת כרטיס זכרון לקבלת דיווחים יותר מפורטים לכל לילה. גם במפורטים אין פירוט כל רגע ואין צורות גל הנשימה אלא דגימה אחת לשש דקות.
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2011 : 09:31:44
|
בקיצור לא ממש פירוט של לחצים ודליפות וכדומה כמו במכשירים עם זיכרון אמיתי. ממוצעים בשביל הסטטיסטיקה .אולי בשביל מעקב טיפולי ארוך טווח.אני לא מבין איך עושים טיטרציה עם זה ,איך מחליטים אם צריך אוטומטי או קבוע,איך רואים נחירות והפסקות נשימה מרכזיות . יותר טוב מכלום אבל לא כמו המכשירים הטובים עם הזיכרון. אגב כמה כבר עולה כרטיס זיכרון ????.מה חסכו שם???הרי הנתונים כנראה נמדדים ונמצאים שם. |
 |
|
|
יואבד
חבר חדש מהשקית
21 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2011 : 18:48:53
|
יעקב, כמו שאמרת, סיכום של הלילה ללא פירוט.
|
 |
|
|
BMartin
חבר חדש

57 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2011 : 18:57:50
|
שלום לכולכם, להזכירכם: החבר בעל הכינוי SEGMA. ביקש עזרה במציאת פיתרון לתיקון המכשיר שלו ואנחנו כולנו עברנו לנואים אחרים |
 |
|
|
תהילה חתם
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 03/23/2011 : 11:03:34
|
שלום לכולם, אומנם הערכה רכה נתונה לזומר ולפועלו אך, מופתעת אני מתגובתו והתייחסותו לעניין רמת פריקת הנתונים של מכשיר דה-וילביס. ברצוני לחדד את נושא פריקת הנתונים במכשירי חברת דה-וילביס: המכשיר מאפשר פריקת נתונים באמצעות Smart Code מכל מקום ובכל עת בטכנולוגיה חדשנית לנוחיות המשתמש וכמו כן מאפשר פריקת נתונים רחבה ביותר באמצעות Smart Link הכוללת בין היתר : דליפות, גרפים עם שינוי לחצים, ממוצעי לחץ, הפסקות נשימה מלאות חלקיות ומרכזיות, נחירה ועוד. ובנוסף למכשירים "הטובים" כהגדרת זומר מאפשר המכשיר בדיקת ריווי חמצן בדם, Tidal Volume, Breath Rate ועוד. לכל המעוניינים בפרטים נוספים או בהסברים לעניין התוכנה אנו עומדים לרשותכם, בברכה, תהילה חתם גבעתי אורקמד בע"מ
|
תהילה חתם גבעתי חברת אורקמד טלפון- 03-6768030 |
 |
|
|
יואבד
חבר חדש מהשקית
21 הודעות |
נכתב ב - 03/23/2011 : 18:39:38
|
תהילה, ה smartcode הזה הוא מגבלה ולא תכונה! את המידע שקיים במכשיר גם בלי תוספת ה smartlink אי אפשר להציג במכשיר אלא צריך לרשום את ה smartcode רצף של אותיות אנגליות וספרות לקחת למחשב להקליד באתר של דה-וילביס ולראות שם את התוצאות. יותר פשוט היה להציג את התוצאות במכשיר ישירות ללא פרוצדורה מיותרת.
כדי לאזן את התמונה - חוץ מנושא דיווח הנתונים המכשיר מצוין בנוי ברמה גבוהה ושקט.
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/23/2011 : 20:37:15
|
תודה תהילה על ההבהרות.
כמה שאלות:
1. מדוע לדעתך תוכנן המכשיר כך שאי אפשר להוריד את הנתונים ישירות למחשב הביתי? 2. אשמח אם תוכלי לפרט לגבי יכולת המכשיר לבדיקת ריווי החמצן בדם. האם צריך מכשור נוסף לצורך כך?
הייתי שמח אם היית מפרטת |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 03/23/2011 : 22:58:11
|
חוזר ואומר: המכשיר הבסיסי אינו בעל פריקת נתונים מלאה אלא סיכומים וממוצעים בדומה למוצג בצג של מכשירים מודרנים אחרים. אכן יש תוספת של מערכת זיכרון חיצוני ובתוספת תשלום שבעזרתה מקבלים פריקות אמיתיות שאפשר לעשות טיטרציה איתן. טעיתי במשהו?
וליצחק -ספקולציה לגבי שיקולי המתכננים- סודיות רפואית וחשש משימוש לא נאות גורמים למתכנני סיפפ לחסום תפריטים מסוימים ואולי גם לדרוש שרק האדם עם הסיסמא יוכל לקרוא את נתוניו.קוראים לזה לפעמים רפואה מתגוננת .כצו כן לא רוצים לתת למשתמשים להתקין תוכנות במחשביהם וזה די נוח לשמור נתונים באתר החברה (אולי גם לסטטיסטיקות פנימיות של החברה????) |
 |
|
נושא  |
|