| מחבר |
נושא  |
|
|
ברוךב
חבר חדש מהשקית
9 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2011 : 19:32:54
|
שלום למנוסים ברשותי מכשיר S8 +מעשיר לחות מזה כשנה.משתמש במסכה אף+פנים לעיתים מזומנות אני מתעורר בלילה עם יובש בחיך ועלי לשתות או ללחלח פרק זמן.למרות שהמים במעשיר הלחות מתאדים(אני ממלא המעשיר אחת ל 3-4 ימים) לפי ההצעות באתר נבדק רמת הסוכר ובלוטות הרוק והתבררו כתקינים. אודה באם נתקלתם התופעה ואיך נפתרה,כמו כן אודה באם תבהירו לי מהי הטמפרטורה הרצויה להפעלה נכונה של מעשיר הלחות תודה וכל הכבוד ליועצים שמדריכים את עולי הימים במכשיר |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2011 : 22:22:20
|
שלום ברוך.
נסה את כל האפשרויות הבאות:
1. בדוק עם הרופא אם ישנן בעיות רפואיות נוספות שיכולות להיות קשורות ליובש בפה 2. בדוק רמת דליפת האויר במהלך הלילה על ידי קריאת נתוני המכשיר 3. בהתאם לתוצאות נסה מסיכות אחרות 4. בדוק אם שינוי הטמפרטורה במעשיר הלחות מקילה על התופעה |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 02/24/2011 22:24:22 |
 |
|
|
ברוךב
חבר חדש מהשקית
9 הודעות |
נכתב ב - 02/25/2011 : 12:13:22
|
תודה ליצחק על התשובה. לא הבנתי מהתשובה האם להגביה או להנמיך הטמפרטורה במעשיר בנושא הרפואי הכל תקין.ובנושא מסיכות האם אפשר לרכוש מסיכות גם מחברות אחרות לא של ספק המכשיר והאם ניתן להתנסות בהן קודם הרכישה תודה |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 02/25/2011 : 15:12:06
|
שלום ברוך, בעיית היובש בפה/בגרון מטרידה אנשים רבים. מעשיר הלחות לא תמיד פותר את הבעיה. את הטמפ' תקבע אתה ע"י ניסוי וטעיה- הכל בהתאם לנוחיותך האישית. אתה יכול אפילו לנסות לישון בלי מעשיר הלחות, בתקוה שאולי יהיה לך יותר נוח... כאשר הנושא הרפואי נמצא תקין, כנראה שלא נותר הרבה מה לעשות חוץ מכוס מים ליד המיטה... אין הכרח שהמסיכה תהיה מתוצרת של יצרן הסיפאפ. כדאי לך לנסות מסיכות נוספות ואולי גם תצליח בהזדמנות זו להפטר מהמסיכה הגדולה (אף/פה) והלא נוחה שאתה משתמש בה כיום. למה בכלל התחלת עם המסיכה הנ"ל?? בדר"כ זו מסיכה של "אין ברירה". ספקי הציוד מגלים הבנה ובדרך כלל מאפשרים ניסויים. שים לב: לפעמים יש צורך (בסיפאפים מסוימים) להגדיר את סוג המסיכה בה אתה משתמש.
בברכה 
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/25/2011 : 16:07:00
|
בהמשך לחתשובה של רובין,
אין חובה להשתמש במכשיר ומסיכה מתוצרת אותו יצרן
אכן מסיכת אף ופה היא מסיכה שנחשבת פחות נוחה ומוצעת כפיתרון רק למי שחייב לנשום דרך הפה בלילה |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
ברוךב
חבר חדש מהשקית
9 הודעות |
נכתב ב - 02/26/2011 : 14:06:34
|
תודה על ההתיחסות המסיכה ניתנה לי עקב טענתי ליובש בפה בקנית המכשיר הוצע לי להשתמש במעשיר לחות ובמסיכה זו |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 02/26/2011 : 15:36:14
|
שלום ברוך, מסיכת אף+פה מוצעת לכאלה שמסיבה זו או אחרת, פוערים את הפה בזמן השינה. זו מסיכת יקרה יותר ונוחה הרבה פחות. לגבי מעשיר הלחות: כן, הוא מייצר נוחות מסוימת ויש כאלה שאינם יכולים בלעדיו, אבל אין ביכולתו לפתור את כל בעיות היובש. כמו כן יש להביא בחשבון את תוספת המחיר, הגדלת המשקל ומידות הציוד וההתעסקות הכמעט יומיומית במילוי מים וניקוי.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 02/26/2011 15:51:04 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 02/27/2011 : 15:57:47
|
ייתכן והגבלת לחץ עליון/לחץ טיפולי בפיקוח גורם רפואי יכולים להקל משמעותית על נושא היובש בפה. לטעמי מומלצת התאמת לחצים מחודשת.
כמו כן ייתכן והחלפה למסיכה אפית/נחירונים בשילוב עם סנטרון יכולים לסייע
בהצלחה
|
 |
|
| |
נושא  |
|