אני חייב לשמור על איזון. במקרה הזה הקשר שלי עם אייל הוא מצוין. כל מה שביקשתי - קיבלתי שירות מעולה. לאחר שיחות ארוכות אתו אני מוצא שהוא אדם שמבין את הלקוחות ולא מגיע לו היחס שהוא מקבל פה מאחד הגולשים. גם ההמצאה הזו שהמכשירים של מדיטכניקה יקרים ב 2000 שקל ממקומות אחרים בארץ אין לה בסיס וסימוכין.בחול זה סיפור אחר. אני גם חושב שכל ההאשמות האלו לא נבדקו באופן אמיתי. לכן, הם גובלות בהשמצות שאין להם בסיס. אני בתור מנהל הפורום, מוכן לקבל האשמות אם יש להם בסיס. אם לא - הם ימחקו. היו לי במשך 9 שנים שני מכשירים של רספירוניקס גם בתקופה שלפני איל. קיבלתי שירות מצוין ממדיטכניקה. המכשירים לא התקלקלו מעולם. תמיד באו אלי ולקחו לי מכשירים ואין לי מילה רעה להגיד..
עמוס פורת
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 03/26/2008 22:13:36
עמוס לחלוטין אתה לא שומר על איזון כל מה שכתבתי זה נכון. כולל 2000 ש"ח וגם שהם לא מעונינים לימכור מסכות לא שלהם. לא נאמר שהם לא נותנים שירות טוב. הם מגיעם יחסית מהר לבית הלקוח. כל מה שניכתב זה שהם יקרים רוצים למכור רק מסכות שלהם. והם אומרים שרק הם יכולים לימכור את המכשיר שלהם ומי שלא קונה דרכם את המכשיר שלהם, מיסתכן בשרות. ועם אתה רוצה תימחוק את מה שכתבתי שבת שלום איתי