לאחר חודש של התנסות בשני מכשירים resmed s9 ,ופיליפס ריספרוניקס בחרתי וקניתי את מכשיר philips respironics משודרג 2011 ,רוצה לשבח את הצוות של מדיטכניקה אייל ירימי בשרות מצויין מחיר הוגן קיבלתי כרית שינה ,שרוול לצינור לחות פילטרים תוכנה להורדה ב2 גירסאות, אייל והצוות מאוד מקצועים הורדת נתונים קלה מאוד גם לאנשים שלא פריקים של מחשב ..רוצה לציין ישנתי במכשיר s9שבוע שינה טובה לטעמי המכשיר מאוד צבעוני נראה לי קצת עדין מגיע ללא תוכנת הורדה. תוכנה לא כלולה בחבילה ללא שרוול לצינור לחות הסוכן היה מקצועי אבל לא אהבתי את המכשיר יותר מדי חוטים יותר מדי הייטקי והמחיר כולל מעשיר לחות 8000 שח שחיטה.. מדיטכניקה נותנים 3 שנות אחריות וחבילת פינוקים במחיר מאוד הוגן יש לציין אני חבר קופח מכבי רוצה לציין המעשיר לחות מצויין ללא טיפת מים בצינור שבמכשיר הקודם כל בוקר היו נשארים לי מיים בצינור ובמסיכה ובפיליפס אין לי טיפת מים לא בצינור ולא במסיכה .כמו כן ניסיתי מסיכת נחירונים של ריספרוניקס לדעתי האישית פחות נוחה מנחירונים של resmed אני משתמש בסוויפט מיראז 2 המסיכה מאוד נוחה הרצועות לא משהו בקיצור חברת מדיטכניקה השאירה לי טעם טוב בפה תודה אחלה סופש