מעוניין לדעת חוות דעת משתמשים על המכשיר פיליפס.תקלות ,תחזוקה הורדת נתונים בקיצור איך המכשיר תודה . בודק רכישה ......ניסיתי s9 מעוצב מאוד יפה אך מחיר כולל מעשיר לחות מאוד יקר אמר לי הסוכן שהs9 טוב במיוחד למי שיש הפסקות סנטרליות מה זה? תודה לילה טוב בני
המכשיר של פיליפס רספרוניקס מהדגם החדש - PR System One REMstar Auto CPAP Machine with A-Flex
הינו מכשיר מצויין.
הורדת נתונים קלה באמצעות כרטיס SD המתחבר למחשב.
לעניין סוגי הפסקות הנשימה:
הפסקת נשימה חסימתית הצרה/הפרעה במעבר האויר של דרכי הנשימה העליונות שבסופה נוצרת חסימה של מעבר האויר. המכשיר האוטומטי מעלה את הלחץ (באיחור זעיר) ופותח את המעברים.
הפסקת נשימה מרכזית המוח אינו נותן פקודה לפיקוד הנשימה לבצע נשימה. היעדר הנשימה מזוהה על ידי המכשיר האוטומטי כחסימתי ומעלה לחץ ומזרים אויר למרות שמעברי האוויר פתוחים.
אינני יודע אם ה- S9 יודע להבחין בין סוגי הפסקות הנשימה כאמור.
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
כל לקוח/ה אשר רוכש מכשיר תוצרת פיליפס רספירוניקס מחברת מדטכניקה יכול לקבל ללא תמורה ולפי בקשתו תוכנה מתאימה לצורך הורדת נתונים ממכשירי הסי פאפ. קיימות 3 גרסאות שונות אשר מוצעות לבחירתו של הלקוח.
אני ניסיתי מכשירים רבים, המכשיר היחידי שאני מסתדרת איתו ללא בעיות כלל הוא פיליפס רספירוניקס. המכשיר מתאים עצמו לנשימתי בצורה מדהימה. לאחר בדיקת מכשירים רבים, הגעתי למנוחה ונחלה בעזרת המכשיר זה.