|
mitmit
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 11/17/2010 : 20:48:52
|
שלום כולם.
לפני כשבועיים חזרו תוצאות מעבדת השינה ואובחנתי כבעליו הגאה של דנ"ש קשה. לאחר שחזרו התוצאות, הצגתי זאת לרופא, והלה הפנה אותי במהירות הבזק לנציגיה של חברה שעימם הוא עובד. בבוקרו של יום זה פגשתי אותם וקיבלתי מהם מכשיר (מדגם iSleep i20 של Breas), שאמור לספק לחץ משתנה, למדוד ולהוות תשתית להתאמת מכשיר קבוע. הטכנאי היה חביב מאד, וההתאמה כולה לקחה בערך 10 דקות. את המכשיר הנ"ל נתבקשתי להחזיר עוד שבוע.
כצפוי, שאלות רבות לי :) 1. איך הייתם ממליצים לבצע את ההתאמה? 1.1 בינתיים קיבלתי נחירונים ומניסוי של כמה דקות נראה כי אני אתקשה לנשוף עם המסיכה עלי. ראיתי שאתם ממליצים על מכשירים המורידים לחץ בנשיפה. 1.2 מה הפרמטר החשוב יותר? סוג המסיכה או סוג המכשיר? האם בכלל עושים Mix & Match ביניהם? 2. איך הייתם ממליצים לבצע את ההשוואה? כמה ימים על כל מסיכה וכל מכשיר? 3. הפורום מלא בהמלצות של רבים וטובים לנסות יותר מחברה אחת, פשוט לבקש מהרופא שלי קישור לנציגי חברות שונות? 4. אני נושם כיום באופן כמעט בלעדי דרך הפה, ואני קצת חושש מניסיון להעביר את הלילה בנשימה דרך האף בלבד. טיפים בנושא? אולי בכלל מראש עדיף לנסות מסיכות שמכסות את כל הפתחים. 5. אילו תתי-הבחנות בין מכשירים יש? אוטומטי-קבוע, מוסיף לחות? מה זה אומר בפועל? 6. עוד המלצות?
תודה רבה! |
|