| מחבר |
נושא  |
|
|
branca
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 09/17/2010 : 09:07:43
|
שלום רב לכולם וגמר התימה טובה.
אני שמחה לבסר לכם שקיבלתי החחזר כספי מכובד לכספים הרבים ששלמתי עבור רכישת אביזרים שונים של הסיפאפ [כפי שכתבתי בעבר].
תודה לרוטי שדרבנה אותי -למרות כל ההכחשות של בטוח מושלם ושל ספק הסיפאפ שמחזירם כסף-להגיש את הקבלות לסניף קו"חל. ברנקה
|
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/17/2010 : 09:13:50
|
שמחים בשבילך
גמר חתימה טובה |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
n/a
deleted

272 הודעות |
נכתב ב - 09/17/2010 : 22:29:48
|
שמחה שעזרתי גמר חתימה טובה גם לך רותי |
 |
|
|
גרשון
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 09/18/2010 : 21:08:06
|
שלום, אני חבר מכבי (זהב), ואעפ"י שמכבי סגרו על שני סוגים ספציפיים של מכשיר CPAP במכרזם, ומפנים אליהם, אני החלטתי ללכת על מכשיר שלא במכרז. רכשתי את RESMED S9 החדשה מחברת קלינטיקה. רציתי לשתף את כולם: א- המגשיר מעולה ומטפל מצויין בעניין פליטת אויר שלי היה ממש בעיה ב- קבלתי החזר ממכבי בסך של 5286 ש"ח !! כך שבסיכומו של עניין העלות הייתה כמו של מכשיר שבמכרז מכבי. אז לא צריך לרוץ רק על מה שהקופה ממליצה במכרז, אלא כדאי לבדוק ולנסות מכל הסוגים!
אשמח לענות על שאלות, גרשון |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/18/2010 : 21:09:43
|
יפה גרשון.
אכן מכבי בינתיים מאשרת החזרים גם על מכשירים שלא זכו במכרז.
אני מקווה כי לא מדובר בתקופת ביניים והעניין יימשך. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
abi
חבר חדש מהשקית
15 הודעות |
נכתב ב - 09/19/2010 : 17:35:44
|
שלום גרשון, אני מבין שאתה ממליץ על S9 , כמה עלה המכשיר והאם הוא בא עם מעשיר לחות? איזה אביזרים נכללו בחבילה? תודה, |
 |
|
|
ברנקה
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 09/21/2010 : 07:35:01
|
quote: Originally posted by גרשון
שלום, אני חבר מכבי (זהב), ואעפ"י שמכבי סגרו על שני סוגים ספציפיים של מכשיר CPAP במכרזם, ומפנים אליהם, אני החלטתי ללכת על מכשיר שלא במכרז. רכשתי את RESMED S9 החדשה מחברת קלינטיקה. רציתי לשתף את כולם: א- המגשיר מעולה ומטפל מצויין בעניין פליטת אויר שלי היה ממש בעיה ב- קבלתי החזר ממכבי בסך של 5286 ש"ח !! כך שבסיכומו של עניין העלות הייתה כמו של מכשיר שבמכרז מכבי. אז לא צריך לרוץ רק על מה שהקופה ממליצה במכרז, אלא כדאי לבדוק ולנסות מכל הסוגים!
אשמח לענות על שאלות, גרשון
|
 |
|
|
ברנקה
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 09/21/2010 : 08:20:00
|
גרשון שלום
לא מדובר על מכשיר חדש שהבטוח מושלם השתתף ב 80% מעלותו. מדובר על החזר חלקי של ההוצאות עבור רכישת חלקים שהתבלוה במשך ההשנים. בתום 5 שנים מקנית הסיפאפ [בפברואר 2011] אוכל לרכוש םיפאפ חדש כאשר הבטוח מושלם ישתתף ב 80% מעלות הרכישה חג שמח ברנקה |
 |
|
| |
נושא  |
|