| מחבר |
נושא  |
|
|
yelazar
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 09/07/2010 : 15:32:03
|
שלום לחברי הפורום, זו רותי אשתו של יהונתן שהצטרף לפני כשבוע. בימים האחרונים הוא חולה (מבלה את רוב זמנו בשינה... אך מכיוון שהוא כבר החזיר את המכשיר למעבדת השינה ורצה להתקדם עם רכישת מכשיר, נכנסתי לתמונה. לאחר שיחה ארוכה עם עובד במעבדה בה נבדק יהונתן, הבנתי שההתנהלות שם במקרה שלו היתה רחוקה מאידיאלית, אבל לזה לא ניכנס כרגע. מכיוון שבסה"כ התרגל טוב למכשיר שנתנו לו (i sleep של breas) הם קישרו אותו עם החברה שמייבאת את המכשיר הזה - מדיקוויפ, ולא קישרו אותו עם שום חברה אחרת (יש לי הרגשה שיש ביניהם איזשהו "דיל"...). בנוסף, במעבדה לא נתנו לו לנסות מסיכת נחירונים, שהבנתי שבמקרה שלו (לחץ 6) יכולה להתאים. מדיקוויפ יצרו איתנו קשר אבל לא מצליחים למצוא זמן עם נציג, ורוצים שהוא יבוא למרפאה בבי"ח "שערי צדק" בשעות העבודה, מה שבלתי אפשרי מבחינת יהונתן. היום התקשר נציג והיה מוכן לבוא הביתה, רק אם אנחנו קונים מיד!!! חזרתי לחברה, הבחורה הסכימה איתי שהנציג היה חצוף, אך עדיין מתקשה למצוא ליהונתן זמן לפגישה עם נציג בשבועיים הקרובים. מה דעתכם? פשוט לוותר ולנסות חברה אחרת? האם זה ריאלי לצפות שהנציג יגיע הביתה בשעות אחה"צ-ערב? הבחור מהמעבדה אמר לי שלדעתו המכשיר הוא בסה"כ פשוט, ורובם עושים עבודה טובה, שאם הוא הסתדר טוב עם מה שהיה לו שלא יוסיף עוד "גימיקים" ואם בהמשך ירצה מעשיר לחות יוכל להוסיף את זה אך כדאי להתחיל ממשהו בסיסי ולא "להשתגע" בקנייה. הוא גם הוסיף שלקופ"ח מאוחדת יש הסדר עם חברת מקסימה, מכשיר סיני, שאם קונים אותו משלמים רק 1700 ש"ח, וששאר המכשירים מקבלים החזר של 50% מה שיוצא כ-2500 ש"ח. מישהו יודע משהו על המכשיר הזה? תודה שהחזקתם מעמד עד סוף ההודעה הארוכה, נשמח לעזרה! בנוסף - ירושלמים, אולי נתארגן ונזמין כמה נציגים שיבואו באותו יום לבתינו וכך לא נצטרך לחכות להם? שנה טובה ותודה על הייעוץ! רותי. |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/07/2010 : 16:46:27
|
שלום רותי,
קודם כל כל הכבוד והערכה אלייך על הדאגה והמסירות בעזרה לבעלך.
לעניין - מכשיר ה- CPAP הינו מכשור רפואי יקר וחשוב ולכן ברור כי יש לרכוש מכשיר אמין, מודרני ומתאים ומחברה המציעה שירותים ואחריות ברמה גבוהה.
אין להתפשר בנושא זה.
אני מציע לך לפנות לשתי חברות לפחות:
חברת מדטכניקה (נציגת מכשירי RESPERONICS) חברת קלנטיקה (נציגת מכשירי RESMED)
מדובר בחברות וממכשירים שלפי נסיוני האישי מתאימים לקרקטריונים שציינתי לעיל.
(מלבדן יש המלצות בפורום לחברות אורקמד ומכשירי חברת ווינמן).
בעץ זה תמצאי פרטים על החברות: http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=299
אני ממליץ לך לפנות ישירות למנהל תחום ה- CPAP באותן חברות ולבקש כי נציג של החברה יבוא אליכם לביקור בשעות אחה"צ/ערב (כך בהחלט נהוג ומקובל).
הנציג ישאיל לכם לתקופת נסיון מכשיר ומספר מסיכות מדגמים וסוגים שונים על מנת שבעלך יוכל לבחור לעצמו את המסיכה הנוחה לו יותר אישית.
רק לאחר השלמת תהליך ההסתגלות וההשוואה תוכלו לרכוש את המכשיר והמסיכה המתאימים.
אני ממליץ לכם בכל מקרה לעבור עץ זה בו המלצות חשובות:
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4184
בהצלחה ושנה טובה! |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 09/07/2010 16:47:39 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/07/2010 : 16:50:33
|
quote: Originally posted by yelazar
שלום לחברי הפורום, לאחר שיחה ארוכה עם עובד במעבדה בה נבדק יהונתן, הבנתי שההתנהלות שם במקרה שלו היתה רחוקה מאידיאלית, אבל לזה לא ניכנס כרגע. מכיוון שבסה"כ התרגל טוב למכשיר שנתנו לו (i sleep של breas) הם קישרו אותו עם החברה שמייבאת את המכשיר הזה - מדיקוויפ, ולא קישרו אותו עם שום חברה אחרת (יש לי הרגשה שיש ביניהם איזשהו "דיל"...). בנוסף, במעבדה לא נתנו לו לנסות מסיכת נחירונים, שהבנתי שבמקרה שלו (לחץ 6) יכולה להתאים.
נושא זה מתקשר בדיוק לעץ אחר בו הגבתי ובו הומלץ לבצע את תהליך ההתאמה והרכישה באמצעות מעבדת השינה.
לצערינו מעבדות השינה לא מתפקדות הרבה פעמים כמו שצריך .
אני בהחלט ממליץ לבצע את תהליך ההתאמה במעבדה אך לגבי הרכישה רצוי לפנות גם ישירות לחברות השונות |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 09/07/2010 16:51:15 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 09/07/2010 : 20:46:37
|
יש בירושליים עוד מעבדות ואנשי שירות והסוכנים מגיעים גם לשם. אפשר להתלונן במאוחדת ולעבור לשטראוס למשל. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 09/08/2010 : 00:31:56
|
| שלום רותי תודה לך על מה שסיפרת לחברי הפורום.צודק מר זומר שאפשר להתלונן על המעבדה הלא מוצלחת בתפקודה למאוחדת. אולי גם הבדיקות לא אמינות שם?ובקשה לעבור לבדיקה נוספת למעבדת שטראוס.בענין המכשיר הסיפפ יש מכשיר שאני משתמש בו תוצרת חברת DEVILBISS מדגם DV54SE מכשיר אוטומטי עם מעשיר לחות עם מסכה RESPERONICS בלחץ 6 מכוון עד 12 עם לחות ואני יושן טוב.אפשר לקבל אותו לנסיון עם תפני לנציגי החברה המשווקת ותקבלי טיפול טוב כמו שצריך לקבל.אנה קראי בעיון מה שמר יצחק כתב לך ותקבלי את המלצתו. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 09/08/2010 : 10:25:03
|
גיורא לא אמרתי ולא כתבתי את מה שאתה אומר -לא מוצלחת בתיפקודה ובדיקות לא אמינות וכדומה.אל נא תכניס מילים לפי ואל תגזים בתגובה. המטרה לא להלחם במעבדות ובספקי הסיפפ כי אז היית לא מטופל וסובל קשה עד היום.יש סיגנונות שונים ופרוטוקולים שונים.יש המעדיפים שרות בבית ויש המעדיפים טכנאי במעבדה בשעות היום.יש הרוצים בדיקת שינה מקיפה במעבדה עם המון ערוצי איאיגי ויש המעדיפים בדיקה פשוטה בבית כי הם לא נרדמים במעבדה בסביבה זרה והאלקטרודות מפריעות להם. בסך הכל האופציות השונות קיימות והפציינט הוא במרכז ורשאי וזכאי לדעת את זכויותיו ולבחור מה שמתאים לו. לצערי השיטה מצמצמת את חופש הבחירה - מכרזים , חברות מועדפות , הסכמי קופה-מעבדה, בעלות צולבת של מעבדה וקופה (אני מתכוון למכבי כמובן שהיא בעלים של אסותא ומחייבת כמעט את המבוטחים להבדק דווקא שם. מזכרוני בעבר המצב היה יותר פשוט והלחץ הכלכלי כנראה עושה את שלו בתחומים רבים ( שים לב מה קורה עם הבעלות והריכוזיות של רשתות הקניונים!רשת קניונים גדולה יכולה להכריז למשל שלא מכניסה את מקדונלדס ואז יש לה אפשרות ללחוץ ולקבל שכר דירה מופרז. הערבוב של קופות ,ספקים בתי חולים וחוק הבריאות יוצר משהו מוזר שלא לטובת החולים דווקא! שים לב שאתה מקבל החזרים באחוזים מהקופה על תרופות ומיכשור ומשלם לכאורה רק את חלקך כהשתתפות עצמית בעוד שאין לך מושג מה המחיר האמיתי של הנ"ל לקופה . אסור להיות תמים ולשם כך יש אפשרות לעבור קופה,לעבור טלפון סלולרי ולעבור מעבדת שינה . בברכת שנה טובה זומר |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 09/08/2010 : 10:57:00
|
זומר יש לך היום יום חופש? אתה מציץ בהודעות היום. זומר שהיה לך שנה טובה |
 |
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 09/09/2010 : 03:48:19
|
| מר זומר כתבתה "יש בירושלים עוד מעבדות ואנשי שירות והסוכנים מגיעים גם לשם.אפשר להתלונן במאוחדת ולעבור לשטראוס למשל" מה היתה הכוונה מה שכתבתה, על מה להתלונן, למה לעבור למעבדת שטראוס? תסביר בהבנת הנקרא,מה שכתבתה בבקשה אני לא מכניס מלים לפיך ואני לא מגזים בתגובה.ואני חוזר ואומר שלפי דעתי מעבדות השינה לא מתפקדות כמו שצריך.אתה יכול לקבל את זה או לא זה ענין להשקפה של כל אחד, איך הוא רואה את זה. בתודה ובברכה גיורא |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 09/11/2010 : 06:56:05
|
זומר יקירי, נפלת לי מהשמים...
בסוכות אני נוסע לשבוע לרומניה עם רעייתי וג'יפ...
אתה מתבקש (בעצם נידרש בפקודה...), להעביר לי מייד, הצעה למסלול לאוהבי טבע, אוכל טוב ואטרקציות ושונאי ארכיאולוגיה.
וגם טיפים .........
אנחנו בהחלט לא מפונקים. אגב, ג'יפ יותר יקר ממכונית, האם הוא נחוץ?
|
נערך על ידי - מנחם בתאריך 09/11/2010 06:57:08 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 09/11/2010 : 11:35:38
|
זומר,
אמרו לי גם שמרמורוש ניפלאה נישארה במאה ה-18? האם הדרכים משובשות? האם נכון לשכור ג'יפ עם 4X4? כתוב לי היכן טיילתם בסביבה ומה יותר כדאי שם. אנחנו נוסעים כרגיל כמו חוראנים. בלי מסלול ובלי הזמנת מלונות מראש ועם הרבה אילתורים.
אחפש את המייל שלך, אם לא אמצא אתקשר לעמוס. תודה. עשה חיים !!!!!
נו יצחק, זה לא קשור לשירשור. אז נשאיר את זה רק עוד קצת ואז נמחק - טוב? |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/11/2010 : 16:22:43
|
אין איזו פורום בפורטן של טיולים ברומניה? |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 09/11/2010 16:23:00 |
 |
|
|
ארז
חבר חדש מהשקית
Israel
9 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2010 : 11:49:23
|
שלום רותי. אני נבדקתי במעבדה בשטראוס. שם הפנו אותי לסוכן שנתן גם לי מכשיר iSleep לנסיון. לאחר שבועיים התלוננתי שהמכשיר לא עוזר לי ובכל זאת הסוכן ניסה למכור לי את המכשיר הזה. כשביקשתי מכשיר אחר, טוב יותר, הוא אמר שהוא יכול למכור לי כזה אז הוא לא יכול לתת לי כזה לנסיון. בשלב זה התיאשתי מהחברה הזו. דיברתי עם המעבדה בשטראוס, גם עם הפקידה וגם עם טכנאית והם טוענים שמלבד קביעת פגישה עם סוכן אצלם הם לא מסייעים בהתאמת מכשיר כלל. אני אתלונן עליהם בקופת החולים שלי (כללית) אך ללא קשר אמשיך בעצמי למצוא מכשיר טוב. בעקבות כתיבתי בפורום פנה אלי אייל ירימי מחברת מדטכניקה. היום טילפנתי אליו. הוא אומר שיש להם סוכן בירושלים שיכול לבוא אליכם הביתה. כמו כן הם מחזיקים את המכשירים הפופולרים יותר כאן בפורום ונותנים לנסות. אני עוד לא יכול לתת חוות דעת אישית כי אפגש עם הסוכן רק מיד לאחר סוכות אך אולי כדאי לך להתקשר ולדבר איתו. הפרטים שלו: אייל ירימי מנהל תחום הפרעות נשימה חברת מדטכניקה ציוד רפואי ומדעי 03-9254018 0528512426
ארז. |
 |
|
|
1234
חבר חדש מהשקית
9 הודעות |
נכתב ב - 08/12/2011 : 10:36:02
|
| היי זומר |
 |
|