| מחבר |
נושא  |
|
|
bat7777
חבר חדש מהשקית
Israel
10 הודעות |
נכתב ב - 08/29/2010 : 20:59:46
|
אובחנתי במעבדת שינה כסובלת מדום נשימה ברמה קלה עד בינונית. המליצו לי על מכשיר ה CPAP . ניסיתי במהלך שבוע מכשיר ו... אין סיכוי שאוכל לישון עם דבר כזה. מה עושים? בכלל כל הפורום מבלבל. איזה מכשיר נחשב להכי טוב? הכי נוח. הכי ידידותי?
לא ממש יודעת מהיכן להתחיל. האם לחזור למעבדת השינה(רמב"ם), או שניתן לפנות ליצרן באופן ישיר. ואם כן נא המלצות. תודה.....

|
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/29/2010 : 21:44:58
|
המכשירים הפופולריים בפורום זה (וכנראה גם בעולם לפי אתר CPAP.COM) הם מכשירים מתוצרת חברות RESPERONICS ו- RESMED.
אני בהחלט הייתי ממליץ לך לנסות את שני מכשירים אלה.
אולם השלב הראשון והחשוב ביותר הוא למצוא את המסיכה המתאימה לך ביותר.
חשוב שתבצעי את תהליך ההתאמה ביחד עם סוכן/יועץ אדיב, אכפתי ומקצועי שיוכל להציע לך מגוון מסיכות עד שתמצאי את זו הנוחה לך.
חשוב גם שתעבדי על עצמך פסיכולוגית ותשתחררי מהרתיעה שאולי קיימת בך למכשיר ה- CPAP ותגיעי להבנה כי מדובר במכשיר שיוכל לשפר את איכות חייך ובריאותך ובשינה כלל אין חשיבות לאיך אנחנו נראים. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/29/2010 21:45:32 |
 |
|
|
Nice_Guy
חבר חדש

65 הודעות |
נכתב ב - 08/29/2010 : 22:23:44
|
היי, גם אני חדש, גם ל CPAP וגם לפורום. יש כאן אנשים מאוד טובים שרוצים רק לעזור ואכן עוזרים. את מוזמנת לקרוא את ההודעות/שאלות שלי ושעליהן קיבלתי תשובות והפניות לתשובות.
אין הכי טוב, יש הכי טוב בשבילך מהמון בחינות, עלות, איכות מוצר, תכונות ספציפיות של מכשיר. הסדר עם קופה לקבלת גם שירות (מכבי). המון גורמים. ממה שהבנתי, צריכים פשוט לנסות מספר מכשירים ומספר של מסיכות (יש המון סוגים) ובסוף תמצאי את מה שאת צריכה.
בטוח שזה לא נוח ולא חופשי כמו ללא המכשיר, השאלה כמה את סובלת, ותמיד גישה חיובית.
אולי כדאי לך להתייעץ עם הרופא אאג שלך, אם זה לא חמור, אולי התקן דנטלי יעזור, הכל אולי, צריכים לנסות. מה גם שרק כ 30% מהמטופלים מצליחים להמשיך עם המכשיר CPAP, אז את דווקא ברוב, אולם התוצאות הכי טובות זה עם המכשיר, אז אולי שווה להתאמץ ולהתגמש ולמצוא את המכשיר והמסיכה שמתאימים.
בהצלחה
פליקס |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/29/2010 : 22:35:52
|
כל הכבוד פליקס,
אני מסכים עם כל מילה כמעט.
דבר אחד - עם ייעוץ והכוונה נכונים אני חושב שאחוז הצלחת ההסתגלות למכשיר יכול לעלות בהרבה מעל 30%. |
 |
|
|
bat7777
חבר חדש מהשקית
Israel
10 הודעות |
נכתב ב - 08/30/2010 : 20:06:50
|
| האם ניתן להתקשר ישירות לחברות המספקות את המכשיר, או שחייבים לעשות זאת דרך מעבדת השינה? |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 08/30/2010 : 20:43:45
|
| לפנות ישירות ! |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/30/2010 : 21:06:40
|
אכן וכדאי לפנות ישירות
שמעתי אפילו שרכישה אצל ספק באמצעות מעבדת השינה יכולה לייקר את המחיר |
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 08/30/2010 : 21:27:16
|
| שלום לך סיגל מאחל לך הצלחה בהצטרפות למשפחת משתמשי הסיפפ.אני משתמש במכשיר אוטומטי תוצרת חברת DEVIBISS מדגם DV54SE עם מעשיר לחות .בכדי לא לשאוף אויר יבש, אלה אויר עם לחות מנימלית.במכשיר יש אפשרות להוציא במחשב את בצועי השינה שלך כל יום, או במשך שבוע ,או חודש.המכשיר עובד שקט וידדותי לסביבה.אנא תראי ברשימת הספקים המומלצים ותפעלי לפי רעות דעתך כמו כן חשוב לך שיתאימו לך מסכה מתאימה. אני מאחל לך הצלחה.ושנה טובה. גיורא |
 |
|
|
לאה
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 08/30/2010 : 21:55:16
|
היי סיגל,
גם אני חדשה:-) משתמשת בסיפאפ בערך שבועיים , עדיין מנסה ומתנסה, ואני כבר רואה ומרגישה תוצאות. אופן הגישה לנושא מאוד חשוב,גישה חיובית ואופטימית יקלו על התהליך.
בהצלחה
לאה. |
 |
|
| |
נושא  |
|