סיפאפ פורום ישראל - אני והסי פאפ
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 אני והסי פאפ
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
דף קודם
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות

נכתב ב - 08/31/2010 :  20:29:31  Show Profile
מנחם ידידי שלןם. אני רוצה לידע אותך, שמנכל קלינטיקה מר יגאל הוא חבר שלי. ואני לא עושה לו פירסומת בפורום ולא הזכרתי את שמו ולא את המוצרים שהוא מוכר. ולכולם אני מאחל פרנסה טובה ומכירות טובות. אך יש דקויות שאי אפשר לתת את שם החברה. אלה את שם הסוכן, שאנשים הכנסו לרשימה שמר עמוס פירסם בפורום,ויבחרו עם מי הם רוצים לעבוד , אני חושב שזה יותר מכובד.אני מאחל שתמשיך לעזור בפורום בעצות היפות והמועילות שנתת עד כו.ומאחל לך שנה טובה. מגיורא
למעלה

GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות

נכתב ב - 08/31/2010 :  20:35:40  Show Profile
מר יצחק הנכבד נאמר לי שמקצועך עורך דין, ואתה יודע שאני לא פרסמתי מספר טלפון, כתובת,פקס, ופלאפון. תראה את ההבדל הקטן.בכבוד ובברכה גיורא.
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 08/31/2010 :  20:53:54  Show Profile
גיורא שלום,

אנ בהחלט מתרשם שכוונותיך טובות, אך לדעתי אתה מחטיע את המטרה. יש כאן מילכוד. סביר שהאנשים המיקצועיים ביותר יהיו בעלי מיקצוע הקשורים לחברות. אני יכול להבין את הצפייה לשמור על אוביקטיביות. מצד שני במגבלה כזאת, לא נוכל להעניק עיצות באמת טובות, כי יש באמת הבדל בין יכולתי, אדם פרטי ולא מיקצועי, להעניק עיצה, לבין יכולתו של מתמחה מיקצוען.

במחשבה שנייה, בעצם מדוע אני, איש פרטי, תם, ללא כוונות רווח, אינני רשאי להתחלק עם הציבור בהתנסויות הטובות והגרועות שלי, ובכלל זה להמליץ על מישהו שאני מעריך במיוחד ואשר הקשר איתו יסייע לזולת. ?!

אם קניתי סוף-סוף, מכונת כביסה מצויינת מסוכן מצויין, מדוע איינני רשאי לספר לך על כך. ואני מסכים כי עם השמצות והוצאת שם רע יש להזהר. אך האם יש להזהר גם עם הוצאת שם טוב ?!

לגבי דידי, אין הבדל בין להזכיר שם ומס' טל' עם או בלי ציון שם החברה אליה הוא קשור. זה בעייני היינו הך.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/31/2010 :  21:25:35  Show Profile  Send יצחק an AOL message
טוב אני חושב שהנושא מיצה את עצמו.
ובכלל כל הדיון מתנהל בעץ שפתחה לאה ומטרתו שונה לגמרי
בוא נמשיך לייעץ ולעזור בנושאי הפורום

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 09/04/2010 :  22:10:34  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
אולי כדאי לפתוח נושא שיקרא המלצות מנסיון אישי (לא השמצות כי חשופים ללשון הרע) ובו כל מי שרוצה יספר מנסיונו ויזדהה באופן מלא וגם יציין באיזה מכשיר הוא משתמש-הכל שקוף ועל השולחן???????

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף קודם
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.