| מחבר |
נושא  |
|
|
אבי
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 07/22/2010 : 11:43:03
|
נראה לי שאויר דולף ומציק לעיניים שנעשות אדומות מאד למשך כל היום. רופא עיניים לא מצא בעייה בעיניים. אולי המסיכה זזה במשך הלילה ואויר בורח לכיוון העיניים. אני משתמש במסיכה COMFORT GEL האם מישהו מכיר תופעה כזאת ? ומה הפתרון ? תודה אברהם 050-6501431
|
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/22/2010 : 12:10:51
|
המסקנה היא כנראה שאויר דולף מן המסיכה ומגיע לעיניים וגורם לגירוי (תופעה מוכרת). איזה מכשיר CPAP יש לך? ברוב המכשירים ניתן לבדוק, בין האמצעות צג המכשיר, ובין בקריאת נתונים מפורטת במחשב על מידת בריחת האויר במהלך הלילה. כדאי לך לבדוק נקודה זו.
הרבה פעמים במהלך הלילה כאשר לחץ האויר עולה (במכשיר אוטומטי) מידת הדליפה עולה. הדבר מתרחש גם בשינויי תנוחות השינה במהלך הלילה.
כדאי לך לנסות להדק יותר את הרצועות. אם הדבר לא מפסיק את הדליפה כדאי לך לנסות לשקול מסיכות אחרות. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/22/2010 : 13:52:47
|
שלום, מסיכה במידה יותר קטנה, עשויה לפתור את הבעיה.
בברכה  |
 |
|
|
adi4567
חבר חדש מהשקית
34 הודעות |
נכתב ב - 07/22/2010 : 21:19:56
|
עיניים אדומות הן לא בהכרח מאוויר שדלף לאזור העיניים.
האם התופעה התחילה רק לאחר השימוש בסיפאפ? או שהיתה קודם ורק החמירה ?
שמתי לב שאצלי עם ההחמרה בבעיית הדום נשימה העיניים בבוקר היו פשוט מחזה אימים מרוב אודם.
התופעה לא נעלמה כליל עם השימוש בסיפאפ , היות וגם בעיית הדום נשימה לא נפתרה כליל.
בכל מקרה אצלי ניתן לראות קשר מובהק בין איכות השינה לבין עיניים אדומות.
נסה לבחון זאת אצלך , האם אתה ישן יותר טוב עם סיפאפ או שאתה קם יותר פעמים כדי לסדר את המסיכה ? |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 07/26/2010 : 21:48:08
|
נסה איזי לייף יש לה יתרונות במניעת דליפה אפשר גם להלביש מסכת עיניים כמו שמשתמשים בטיסה כדי לכסות את העיניים |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/27/2010 : 09:33:40
|
| אכן האיזילייף מסיכה מצויינת שכדאי לנסותה בכל מקרה |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 07/27/2010 : 15:14:03
|
לפעמים גם סתם רצועות בלויות עלולות לייצר דליפה....לא חייבים לרוץ לקנות מסיכה כל עוד היא תקינה ונוחה....כמו כן ייתכן התאמת גודל או סוג או דגם אחר תמיד יכולים לסייע ....במיוחד בלחצים גבוהים
בהצלחה
|
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 07/27/2010 : 16:11:07
|
יש להתיחס ל"עיניים אדומות" גם מהיבט אחר, ואני מתכוונת ליובש. אצלי למשל קיים יובש קיצוני בעיניים כתוצאה מכמה בלוטות דמע שאינן מתפקדות כראוי, אני משתמשת בדימוע מלאכותי (קיימים הרבה סוגים) אך אני משתמשת ב- "הילו-קומוד" שהוא דימוע מלאכותי שמונע מהעין מלהתיבש. אולי כדאי ללכת לרופא עיניים שיברר אם קיים אצלך יובש כתוצאה מחוסר דימוע וזה יפתור לך את הבעיה. אגב, הידוק הרצועה במסיכה גורם לסימנים בפנים, אי נוחות ולפעמים גם לכאב ראש. המסיכה צריכה להיות מהודקת במידה ולא יותר מדי. אני רכשתי במדטכניקה רצועה (רחבה וגמישה) שהיא מאד נוחה והמסיכה צמודה לפנים, אוטמת בלי דליפות אויר, ולא מכאיבה. |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 07/27/2010 : 19:35:26
|
מתי אתה באה לבקר? הרבה זמן לא הגעת לביקורת....

|
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 07/27/2010 : 20:09:40
|
אייל אם הכוונה אלי, אז אין לי צורך בביקורת, עם המיכשור של מדטכניקה זה מינימום תקלות, מכסימום בריאות , בינתיים שום דבר לא מתבלה או מתכלה( טפו..טפו..טפו..) הרווח הוא כולו שלי.
|
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 07/27/2010 : 20:15:01
|
כן...התכוונתי אלייך ושמח לשמוע שאת מאושרת
|