| מחבר |
נושא  |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 06/05/2010 : 21:18:57
|
מדובר במסיכה חדשה יחסית של רספרוניקס
http://easylife.respironics.com/features.aspx
המסיכה היא מסיכה אפית כביכול רגילה אך יש בה כמה תכונות חדשניות ביותר:
1. מסיכה בתוך מסיכה (מסיכת אף כפולה המונעת דליפת אויר)
2. כרית המצח מהווה חלק מן המסיכה
3. רצועות משופרות
והדבר החשוב ביותר אין צורך להדק את הרצועות. המסיכה מתהדקת מן עצמה. מונע לחצים על הפנים מן הרצועות והשראת סימנים על הפנים. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
|
|
וותיקה בפורום
חבר חדש מהשקית
5 הודעות |
נכתב ב - 06/06/2010 : 00:14:33
|
אני רכשתי את המסכה החדשה של רספירוניקס, Easylife ואני סוף סוף נהנת.
מסכה קודמת לחצה על פני,ובמהלך הלילה הורדתי את המסכה בגלל הלחץ וחוסר נוחות.
כיום יש לי מסכה נעימה על הפנים, הבנוייה 2 מסכות. משקלן יחד ,קטן ביותר
כמשקל מסכה אחת רגילה.
אין דליפות אוויר.-יתרון עצום. מסכה פנימית ,ובנוסף מסכה חיצונית
. מכאן, לא צריך להדק את הרצועות,-ואין סימני בוקר ואין לחץ על הפנים,ובמקרה שלי -אין לחץ על השיניים,
קל להסתגל למסכה,כי המסכה הפנימית נצמדת לפנים,ומסכה חיצונית חוסמת כל דליפה, ולו הקטנה ביותר.
כרית המצח נעימה ורכה.
כל חלק במסכה מודולרי, מסכה פנימית, ,ומסכה חיצונית -כרית מצח עובדה זו מקלה מאוד על נקיון המסכה ובהחלפת חלקים.
כמשתמשת בעיתית בנושא מסכות CPAP אני נהנת ממסכה זו.
אני מוכנה לספר על כך טלפונית ובמייל -לכל מי שרוצה לפנות אלי.
וותיקי הפורום עזרו לי בעבר -וכיום אני מוכנה לעזור בעיקר לחדשים.
בר עדנה |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 06/09/2010 : 22:33:04
|
שמח שהמסיכה נוחה לך עדנה ושבעיותייך נפתרו.
|
 |
|
|
yoshko
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2010 : 10:19:37
|
גם אני (משתמש כבר שנתיים וחצי בCPAP) רכשתי השבוע את מסכת ה easylife של רספרוניק לאחר נסיון של שבועיים ואני מרוצה מאד, המסכה נוחה, אין צורך להדק חזק את הרצועות והיא קלה לניקוי. (מסכה קודמת - קופורט ג'ל של רספרוניק היתה גם כן נוחה אך היה צורך בהידוק חזק של הרצועות ולפעמים היו לי סימנים בבוקר על הפנים).
קניתי מאייל ירימי ואני מרוצה מהמסכה ומהשרות המהיר והאדיב שלו.
יוש |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2010 : 21:08:00
|
ניסיתי ומאד נהנתי אכן מסכה מוצלחת עיצה קטנה- אם רחש יציאת האויר מפריע אפשר להחליף את הברך למודל הקודם |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2010 : 21:20:38
|
נקודה מאד נכונה שמעלה זומר. גם לי הפריעה יציאת האויר מהצד (לא בגלל הרעש שדוקא מופחת במסיכה זו אלא בגלל שהרגשתי את זרימת האויר) ניתן להחליף את הברך לברך של המסיכות מהדגמים האחרים של רספרוניקס (כמו הקלרסיק או הפיוג'ן) ואז זרימת האויר היא למעלה ולא מפריעה.
בסה"כ מסיכה מאד נוחה וחדשנית |
 |
|
|
sabe12
חבר חדש מהשקית
8 הודעות |
נכתב ב - 07/18/2010 : 23:30:11
|
הסיפור שלי הוא אחר. קיבלתי לניסיון מסיכה EASYLIFE מידה S . כששמתי אותה על פנים מייד הרגשתי שהיא נצמדה חזק לעור הפנים ולחצה על האף,שחם לי מאוד ואני מזיעה מתחתיה. ואחרי זה הגיע אוויר קר מעל האף כי הפעלתי מזגן בחדר שינה והיה קריר בחדר.לא הדקתי את רצועות המסיכה כי לא היה צורך.אבל נשארו לי סימנים על העף. החלטתי שאני צריכה מסיכה יותר גדולה.לפי בקשתי קיבלתי לניסיון מסיכה בגודל *M*.הרגשתי בה יותר נוח, כמעת ולא היו לחצים על האף,לא היה לי כל-כך חם.אבל האוויר הקר נשאר וזה הפריע מאוד.ומה שיותר חשוב זה שהמסיכה הפנימית לא נצמדה מספיק לפנים והייתי צריכה להדק את הרצעות חזק מאוד כדי שלא יהיו בריחות אוויר ממסיכה-וכל-כך חזק שנשארו סימנים על לחיים ועל האף.וכך כאילו בוטלו כל יתרונות המסיכה. כשקראתי בפורום שכולם מרוצים מהמסיכה החדשה החלטתי לנסות את המסיכה עוד פעם אבל עם הפעלת חימום במעשיר לחות.בדיוק גמרתי לתרגם הוראות שימוש במכשיר החדיש של רספירוניקס.זה היה לא קל כי אף פעם לא למדתי אנגלית,אבל זה עזר מאוד.יכולתי כבר להפעיל חימום וגם לפתוח מיכל המים במעשיר הלחות והרבה דברים אחרים.וכך נפתרתי מהאוויר הקר. אבל כל הבעיות האחרות נשארו.האם מישהו יכול להסביר מה הן סיבות הבעיות? האם זה נובע מגודל המסיכה או מסיבה אחרת? ועכשיו הייתי רוצה לוסות מחדש את המסיכה יותר קטנה.בלי האוויר הקר יכול להיות שאסתדר עם המסיכה. |
 |
|
|
katdavid
חבר חדש מהשקית
37 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2010 : 22:36:37
|
קניתי סיפאפ של רסמד בדצמבר 2009. עם המכשיר אין לי בעיה אך הייתי רוצה לקנות מסיכה חדשה כי אני לא מרוצה מהמסיכה שיש לי. האם אני זכאי להשתתפות קופ"ח מכבי אם אני רוצה לקנות את מסיכת האיזי לייף הזו? |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2010 : 09:18:34
|
לדעתי אתה זכאי להשתתפות כל שנת חברות. אבל תבדוק קודם בקופה ליתר ביטחון. |
 |