סיפאפ פורום ישראל - כיצד להפחית גירויי עור כתוצאה ממגע המסכה?
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 כיצד להפחית גירויי עור כתוצאה ממגע המסכה?
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 08/26/2009 :  11:24:15  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
המאמר הזה הוא כנראה ביוזמת החברה המייצרת את מסכות הבד כיוון שיש לו הפניות כאלו במאמר.

http://www.fastsnoringsolution.com/194/how-to-reduce-cpap-mask-skin-irritation/
יש מספר השלכות שליליות במסכות הפנים למרות שהן יעילות מאוד בטיפול בדנ"ש. זה כולל קושי בשינה בתנוחות שונות, דליפת אויר ולחץ מהרצועות.
זה גם יכול לגרום פצעי לחץ ויבלות. יש סיבות רבות לכך ואפשר להפחיתן.

סיבה אחת יכולה להיות לחץ הרצועות על המסכה. הם יכולות להיות חופשיות או לוחצות. שפשוף גודל ויכול ליצור פגמי עור.
(תוספת שלי:הרעיון הוא למצוא את לחץ הרצועה הנמוך ביותר שבו עדיין המסכה תהיה אטומה ולא יתרחשו דליפות).

סיבה אחרת יכולה להיות מסכה שחוקה. המסכה סדוקה, מלוכלכת. הלכלוך נשאר צמוד לפנים כל זמן השינה. השפשוף המלוכלך גורם לגירוי.

(תוספת שלי למשתמשים חדשים: רחצו היטב היטב את המסכות שאתם מקבלים בהשאלה מהסוכנים. אין לדעת אם המסכה נוקתה היטב. סימו לב שאינה שחוקה.)

המאמר (הכנראה מגמתי) טוען שיש עוד חומרים שרגישים פחות למגע העור (כמו מסכת הבד המוצעת לכם) הרגישה לעור הפנים. זאת המסכה תפחית - על פי הכותבים - את בעיית גירויי העור שלכם.

לסיום - אומר הכותב - מסכות CPAP ומכשירים הם הפתרון היעיל ביותר כנגד דנ"ש - אל תתיאשו, תמשיכו עד שהבעיה תפתר.

ואני מוסיף -

זה מהחיים - כבר נתקלתי בעצמי בבעיה של גירויי עור לאחרונה!

מסכה המראה סימני הזדקנות חייבת להיות מוחלפת.

והכי חשוב: שטפו היטב את המסכות שאתם מקבלים מהסוכנים לפני השימוש.

עמוס פורת

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 08/26/2009 :  13:00:49  Show Profile
http://www.sleepweaver.com/category-s/52.htm
http://www.sleepweaver.com/category-s/53.htm
זה סרטון על המסכה הזו כולל איך מנקים אותה. ואני חושב שהרצועות שלה שונו ממה שאני בדקתי בזמנו.
א.

נערך על ידי - itayzzz בתאריך 08/26/2009 13:03:03
למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 08/26/2009 :  15:06:35  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
ביקשתי מארז לדעת האם יש דגם משופר חדש.

עמוס פורת
למעלה

לואיזה
חבר חדש מהשקית

42 הודעות

נכתב ב - 08/26/2009 :  16:12:14  Show Profile
אני חסידה גדולה של מסיכות הבד. אבל לאחרונה הביאו לי מסיכה חדשה ותוך שבוע, עוד לפני שהספקתי לכבס אותה נוצרו חורים קטנים במקום שמוטבע שם החברה והסוכן הביא לי במקום מסיכת ג'ל (כמו של הראלה) שהיא די נחמדה ואני די מצליחה להסתדר איתה רק שאני מאד מזיעה איתה, כנראה שבחורף היא תתאים לי יותר.
אשמח לשמוע שיש מסיכת בד משופרת, אז בבקשה מחכה לפרטים נוספים
תודה
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 08/27/2009 :  01:20:39  Show Profile
שלום לואיזה,
הלוואי ותהיה מסכת בד משופרת למשל, כזו שאינה מתפרקת ומשילה את הציפוי שלה,מסכת הבד היא המסכה שהכי הכי היתה נוחה לי וישנתי עמה שנת ישרים אמיתית ,בגלל התפרקות הציפוי ושאיפת החלקיקים כמו שספרתי בפורום , חפשתי מסכה אחרת ,ולמזלי הצלחתי להסתגל למסכת הג'ל ואכן אני מזיעה איתה נכון מאד , אלא שבלית ברירה אני ישנה עם מזגן וכך מתגברת על הבעיה .
לילה טוב ובריאות,הראלה.
למעלה

לואיזה
חבר חדש מהשקית

42 הודעות

נכתב ב - 08/27/2009 :  08:46:12  Show Profile
בוקר טוב,
לואיזה, את כותבת מאוחר בלילה, אז מתי את מספיקה לישון עם המסיכה? סתם.

מעניין אותי מאד מה אומר הסוכן שלך על בעייתך, מהסוכן שלי לא קבלתי תשובה לגבי הקרעים הקטנטנים שנוצרו בקטע שבו מוטבע שם החברה, ואני מאמינה שאם זה קרה לי בשתי המסיכות, הישנה והחדשה שהשתמשתי בה שבוע בדיוק, לפני שכובסה, הרי זו בעיה שידועה לחברה וניתנת לתיקון, פשוט להטביע את שמם במקום פחות קריטי.

אין לי סבלנות לקרוא חומר באנגלית או להתכתב עם היצרנים באנגלית.
אם יש למי מהפורום תשובות אשמח לשמוע, כי זו בשבילי באמת המסיכה האולטימטיבית.

ואני כמובן ישנה עם מזגן כל הלילות הקיציים ובכל זאת מזיעה במסיכת הג'ל.

אני גם מבינה שלמסיכות הבד לא היתה הצלחה יתרה בארץ.
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 08/28/2009 :  01:21:16  Show Profile
שלום,
בקשר למסכת הבד שמעתי מפי הסוכן ארז את הדברים הבאים:1. יש דרישה מועטה בארץ למסכת הבד 2. היצרן בארה"ב לא משתדל במיוחד לייעל או לשפר או לייצא את מסכת הבד מפני ששם הבטוח מאשר למבוטחים להחליף מסכת בד כל 3 חודשים וכך כולם מרוצים ,והיצרן במיוחד כיון שיש לו הזמנות חוזרות ללא הרף.
בקשר לבעית ההזעה במסכה החדשה אני כל כך שמחה שמצאתי מסכה שהסתגלתי אליה שאני כבר "מוותרת" לה על הבעיה הזו.
בקשר לשעות המאוחרות ....האמת שאני שונאת לישון במיוחד עם ה-cpap לכן אני מנסה לדחות את הקץ עד קצה גבול היכולת , ורק שממש אני מותשת רק אז אני הולכת לישון וכך גם יותר קל להרדם.
אך טוב,הראלה.
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.