| מחבר |
נושא  |
|
|
prtus
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2009 : 12:56:30
|
| אני סובל מדום נשימה חסימתי בשינה בדרגה בינונית, וגם מתופעה של הפסקות נשימה בלתי רצוניות גם במהלך היום, אבקש לברר האם יש קשר בין התופעות ומה הטיפול המומלץ להפסקות נשימה במהלך היום, כמו כן בבדיקת מכשיר CPAP נוצרו לי סימנים אדומים ופצעים בלחי במצח ובגשר האף, אבקש המלצות למסיכות הידועות ב"ידידותיות" לעור הפנים ולמכשירי CPAP (אחד הקריטריונים-רמת רעש מינימלית), כמו כן אבקש לברר יתרונות/חסרונות של מכשירי CPAP בלחץ קבוע לעומת מכשירים אוטומטיים, בתודה ובברכה |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2009 : 13:59:42
|
הפסקות נשימה גם במשך היום דורש בירור רפואי מיוחד. אני מניח שזה לא צניחה של חלקיקי רקמה על הלוע כי אין הרפיית שרירים, לכן זה דום נשימה מרכזי במשך היום וזה דבר אחר לחלוטין. אנחנו בפורום איננו רופאים. בקשר למסכות, אני מניח שיעקב זומר ואיל ואיתן יכולים לעזור לך. יתכן שיהיה לך נוח נחירונים. רוב המכשירים הידועים כיום כמתקדמים הם בדרגת רעש נמוכה. אני יכול להגיד שניסיתי את המכשירים הבאים: RESMED RESPIRONICS WEINMANN את היתר לא ניסיתי כיוון שלא נשלחו אלי לחוות דעת. אבל ייתכן שאחרים ניסו או משתמשים. עליך לקחת מספר מכשירים ולנסות בעצמך ולהחליט מה טוב בשבילך.
מכשיר בלחץ קבוע יותר פשוט ויותר זול. הוא בנוי על כיוון הלחץ לערך שנקבע ע"י מי שמתאים אותו (המעבדה או החברות). בדרך כלל מתאים לאנשים שהלחץ המקסימלי שלהם הוא עד 8 סמ מים. יש גישה מסוימת האומרת שניתן להשתמש במכשיר ללחץ קבוע בלחץ נמוך יותר מהמקסימלי,אם במכשיר אוטומטי מופיעים חסימות מרכזיות. תוכל לקרוא את כל השרשור בהודעה קודמת:זה דורש הוצאת DATA מהמכשיר בתפעול אוטומטי וקבוע, על פי המלצת המעבדה או האיש המתאים. http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12869
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 08/23/2009 14:01:51 |
 |
|
|
prtus
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 08/24/2009 : 09:53:18
|