| מחבר |
נושא  |
|
|
shiko
חבר חדש מהשקית
Israel
2 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 23:31:57
|
שלום רב רקע: הגעתי למסקנה כי הרכישה דרך cpap.com של המכשיר היא המוצלחת ביותר מבחינת מחיר. הקופה מחזירה 50% והמושלם 75% מהיתרה. ובכל מקרה בסוף נשארת השתתפות עצמית . השתתפות זו הינה הקטנה ביותר במידה וקונים מכשיר בחול. מכשיר מסוג RESMED autoset spirit 2 ניראה ב- review כאן ובעולם כמכשיר מצוין. השאלה שלי : מה עושים עם מסכה , כיצד מודדים , משנים מחליפים וכו הרי כל מסכה עולה כ- 100 $ ? |
תדע כל אם עבריה כי נתנה את בנה בידי מפקדים הראויים לכך |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2009 : 00:36:41
|
שלום, בקשר למסכה ולמדידות אתה יכול לפנות למרפאת השינה שיתנו לך למדוד ולנסות דרכם, החסרון שצריך לרוץ הלוך ושוב לקחת ולהחזיר . אפשרות שניה היא להתקשר לאחד הסוכנים המצויים ברשימה בראש הפורום ,לפנות אליהם והם באים אליך ונותנים לך להתנסות ,עד אשר אתה מוצא את המסכה שהכי נוח לך להרדם איתה,זמן ההסתגלות הוא קשה אבל לכשמצאת את המסכה המתאימה השינה יותר אכותית ובריאה.אני למשל התנסתי אצל ארז פוקס בהרבה סוגי מסכות עד אשר מצאתי את המסכה הנוחה לי ,המלצתי לך, קרא שרשורים בנושא אפשר ללמוד מהם רבות. בהצלחה ושבת שלום הראלה. |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2009 : 07:50:48
|
שיקו שלום,
הנושא נדון בפורום ארוכות. לא ניתנה תשובה לשאלת הביטוח/אחריות וההדרכה. נידמה כי המשווק המורשה בארץ לא יתן גיבוי למכשיר שניקנה בחו"ל.
שווה בדיקה! |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2009 : 08:50:44
|
shiko שלום כאחד שקונה מידי פעם ציוד וחלקי חילוף מחו"ל (מכשיר עדיין לא) אני תומך בקניה כזו. לפני שאני ניכנס לנושא שני תיקונים: 1. להראלה את המסכות למדידות נותנים הספקים, ולא היה פייר לישון עם מספר מסכות ואחרי זה לקנות בחו"ל.(שshiko ילך למשרדי הספקים יבדוק שם מסכה ללא נסיון בשינה, ואז יקנה בחו"ל. קצת סיכון) 2. לshiko ההחזר לפי בדיקה שלי מחו"ל בכללית רק 50% כי המשלים לא מחזיר קניה מחו"ל.
ולעניין קניה מחו"ל: לפי דעתי הקניה מחול שווה רק במידה ויש לך מי שיביא את זה משם, ולא דרך שילוח לארץ. עם השילוח יש בעיות. לגבי אחריות, אומרים שיש אחריות בין לאומית אבל זה לא תמיד עובד. באופן כללי המכשירים הילו חזקים ולא מיתקלקלים. יש פיתגם עתיק: מה שעולה בזול אחרי זה עולה ביוקר. וכוונתי עם אין בכיס הרבה כסף אל תיקח סיכון בקניה בחו"ל. אתה יכול לפנות אילי במייל ולתת לי את הטלפון שלך ואני יסביר לך הכול כולל איך קונים מכשיר בארץ גם בזול וחדש. א. עוד אתר בטול זול שקניתי בו: http://www.directhomemedical.com/index.html |
 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2009 : 23:57:07
|
איתי יקירי, באמת שלא התכוונתי שימדוד את המסכות אצל הסוכנים ויקנה בחו"ל אפילו זה לא עלה על דעתי כאפשרות... אם ככה הובן מניסוח התגובה שלי ,אני מבקשת להדגיש שמסכות לדעתי צריך לקנות רק דרך הסוכן כיון שצריך וחייבים למדוד ולהחליט. עובדה שאפילו שהייתי בעצמי לאחרונה 3 פעמים בחו"ל לא קניתי שום ציוד רפואי כי אני קונה רק במקום שיש אבא וגם אמא ואם מתעוררות בעיות הסוכן אחראי להן. שבוע טוב,הראלה.
|
נערך על ידי - הראלה בתאריך 07/26/2009 00:01:07 |
 |
|
| |
נושא  |
|