הראלה לא ניתן לבדוק את זה לפי חזרה של קניית מכשיר. קחי לדוגמה אותי משתמש 7-8 שנים עד היום קניתי מכשיר אחד והוא עובד עד היום, אבל אני היום מישתמש במכשיר אחר בין שנתיים וחצי שלא קניתי אותו. הוא היה של בת זוגתי ז"ל. ועד היום השתממשתי רק ב 3 מסכות שאחרונה התחלתי להשתמש בא לפני 4 חודשים. כאשר 2 המסכות האחרונות ניקנו בחו"ל. אז לפי מה שאני כותב לך לא ניתן לבדוק את זה. מכיוון שאני ניכנס לסטיסטיקה של אילו שלא משתמשים, אבל אני לא יכול לישון ללא המכשיר. א.
לא הרגשתי מותקף-הבעתי תמיהה על הקביעה ש93 אחוז מהרוכשים לא משתמשים כי זה היה גורם להפסקת הפעילות של הסיפפ באותו אופן שניתוחי ביטול נחירה דעכו וירדו אחד אחרי השני מסדר היום הרפואי . העובדה הפשוטה שחברת פיליפס העולמית החליטה לרכוש את רספירוניקס מצביעה שזה קצת אחרת.אני מניח שהם בדקו את השוק ואת ההיענות לטיפול. ה:FDA האמריקאי ורשויות הבריאות במדינות גדולות כמו גרמניה וצרפת לא היו נותנות כמעט בחינם מכשירי סיפפ אם 93 אחוז מזה היה לשוא.
בקיצור : זוהי איזו תחושת בטן של מנתח שרואה רק את כשלונות הסיפפ שמגיעים אליו ולא את התמונה כולה. להבהרה-אני מתפרנס מבדיקות שינה ולא מוכר סיפפ .אני יועץ לחברה שאני שותף בה והייתי ממיסדיה ומעניק מנסיוני ומשיקול דעתי בנושא .
תודה לאיתי שהאיר את עיני בנושא ה93 % ולארז שחסך לי הרבה כתיבה.
המדע יכול להטיס אותך אפילו לירח אבל האמונה יכולה להטיס אותך אפילו לתוך בנינים!!!!!!!!! ותחשבו על זה.
היי יעקב לא הבנתי את המוסג: בנינים!!!!!!!!! לצערי עמוס לא יורד לעומק למה שאני כותב, כאשר אני לא מסכים עם משהוא זו כבר התקפה. יש פה איזו כתבה, של איזה פרופסור (פרופסור זה תואר של מספר שנים של עבודה ועבודת מחקר) שאני לא מסכים עם מה שהוא כותב. אבל צריך להגיד את האמת שלא ניתן פה, בפורום ליבדוק את זה. יסכימו איתי כולם (גם לפי מה שאורלי כתבה) שסוכנים או יועצים של סיפאפ לא היו הוביקטיבים כמו כן אנחנו פה בפורום המשתמשים אנחנו בעד המכשיר, כי ברור לכולם, מי שלא משתמש במכשיר לא היה בפורום. אני באופן אישי מכיר בסביבות 10 אנשים שקנו את המכשיר ורק אחד לא הסתגל למכשיר (אדם מבוגר שניפטר כבר) בנוסף אני מכיר עוד 10 שאני בטוח שהם צריכים מכשיר. נו ורק אני כותב בפורום = טוב בקיבוץ יודעים אחד על השני א.