| מחבר |
נושא  |
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/08/2009 : 13:34:35
|
לפני שנתיים היה לי דגם קודם של ווינמן לניסיון שלא היה מוצלח כיוון שנחרתי עם המכשיר יחד. אינני מכיר את הדגמים החדשים ואינני יודע אם יש להם מנגנון להפחתת לחץ בנשיפה. אני מזמין את נציגי כללית הנדסה או את סוכני וינמן (דודו דגן) להאיר את עינינו בחידושי וינמן. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 07/23/2009 11:35:51 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/23/2009 : 14:01:35
|
שלום עמוס. זו הפעם ה 3 שאתה מזמין אותם וניראה שאינם נענים. לי אישית אין בזאת כל חדש..... אולי מיותר לרדוף אחריהם? סתם פירסומת בחינם.
בברכה  |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/23/2009 : 15:37:16
|
מה רע בפרסומת חינם?? א. |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/23/2009 : 16:08:13
|
| מאחר ולקחתי לניסיון את המכשיר שלהם וקבעתי דיעה לא כל כך חיובית, אני מרגיש צורך לתת להם אפשרות לתקן את הרושם. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/23/2009 : 16:53:25
|
עד מתי??????????????
בברכה  |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/23/2009 : 16:59:32
|
| זהו זה. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/23/2009 : 18:08:58
|
אני לא היה פופולרי במה שאני אכתוב עכשיו (כרגיל). יכול להיות שכללית הנדסה לא רואה בפורום ככלי שיווקי או פרסומי. ואתם - אנחנו לא יכולים ואין לנו זכות לשלול אותם. מכשיר שמתאים לי לא מתאים לך. במה שאתם כותבים יחשוב משהוא שהיכנס לפורום שמכשיר זה פסול ואולי זה היה אמור להיות המכשיר הכי טוב בשבילו. דיברתי אם מספר אנשים בתחום הסיפאפ במשך השנים וגם לאחרונה, והם לא תופסים מהפורום הזה כמשהוא שיקדם אותם. לפי מה שהם אומרים, שלא הרבה אנשים מגיעם אילהם בגלל פורום זה. בהוא ונגיד את האמת, ועדיף להיות קטנים ולצאת גדולים מאשר לחשוב שאנחנו גדולים ובסוף ניצא קטנים. כל עוד ואין רישום חברים בפורום ואי אפשר לדעת כמה באמת אנשים ניכנסים לפורום. אז יש פיתגם עתיק: סייג לחוכמה זה שתיקה. א. |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 07/23/2009 18:09:23 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/23/2009 : 20:41:25
|
יש אנשים שנרתעים ממה שיגיבו הגולשים ואינם מעונינים לענות. לא רוצים להסתבך. אני מקבל מרוב האנשים תגובות חיוביות מאד. אנשים נעזרים וקוראים את מה שכתוב. הרבה אנשים כאלה לא כותבים. הם מטלפנים אלי.הוא שולחים לי מיילים. אם עזרנו ל 10 אנשים (ואני חושב שלהרבה יותר) - דייני כל אלו שרוצים להיעזר בפורום לקדם את עניניהם כבר עושים את זה. ומי שלא - שיערב לו. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 07/23/2009 20:48:03 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 07/23/2009 : 22:15:58
|
| הפורום הזה הוא שם דבר בקרב משתמשי סיפאפ. |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 00:24:30
|
חברים, אני מאד נעזרתי בפורום הזה. לפני 2.5 שנים הגעתי לכאן במקרה. עמדתי לפני בדיקה במעבדת השינה והייתי אובד עצות. קראתי בשקיקה את הפורום וכאן מצאתי תשובות כאלו שלא מצאתי במקומות ובפורומים אחרים. אין לי ספק שבעזרת הפורום הזה יכול הייתי לבחור את הציוד המתאים לי ביתר קלות. מה שמיחד את הפורום הזה, זו האוירה הטובה והחברותית שבו בצד הידע והניסיון הרב שהצטבר ומועבר בין המעונינים. לרוב הפועלים בפורום הזה ענין משותף = הצורך להשתמש בסיפאפ. רובנו אנשים ללא משוא פנים וללא כוונות מסחריות ניסתרות. כל מי שמגיע לפורום הזה יכול להתרשם איזו התגיסות מתרחשת כאן כל אימת שמשתמש חדש מגיע ושואל את שאלותיו. אני מאחל לעצמנו שהפורום הזה ימשיך וימלא את תפקידו לטובת משתמשי הסיפאפ גם בעתיד. אני אישית לא מתרשם מפורומים בעלי משתתפים רבים שלא תמיד כותבים לענין ולפעמים גם הרבה יותר גרוע מזה....... אז בואו נמשיך ונשמור ביחד על הפורום המיוחד הזה. אותנו הוא מעניין?? אנחנו מוצאים בו תשובות לשאלות/בעיות?? דיינו.
בברכה   
|
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 04:46:29
|
כל הכבוד מר רובין, כל מילה בסלע ,מסכימה לכל מילה שכתבת, גם אני הגעתי במקרה והפורום הזה הציל אותי. תודה וברכה לכל החברים שמשתתפים ותורמים, וגם לאלו שרק קוראים.... הראלה. |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 15:22:05
|
לצערי אתם ממש לא מבינים את מה שאני כותב. אתם רואים את זה מהשלילה ואני מנסה לראות את זה חיובי. ואני ינסה להסביר את זה. בהרבה פורומים ניספרים הכניסות לפי סיסמת משתמש או IP. מכוון שבפורום הזה אין ספירה כזו לא ניתן לדעת כמה אנשים ניכנסו , דבר זה הוא מאוד חשוב למדד פופולריות של האתר. לדוגמה: ברוטר יש הרבה סקרים, מאותו מחשב אפשר להצביע רק פעם אחת. תיקראו פעמים את מה שכתבתי, ואז תיקראו עוד פעם מה שכתבתי קודם ואולי אז תבינו למה היה כוונתי. עמוס אתה כותב ציטוט: יש אנשים שנרתעים ממה שיגיבו הגולשים ואינם מעונינים לענות. לא רוצים להסתבך.
איני יודע ממה נירתעים או ממה מפחדים להסתבך, ניתן פה לכתוב ללא שם כותובת איימל או כל זיהוי (לפי דעתי חבל) אפילו בהרשמה לא צריך להזדהות. כמו בהרשמה לפורומים שצריך לקבל אישור הרשמה באיימל. אז מה הפחד??
שבת שלום א. |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 07/24/2009 15:23:38 |
 |
|
|
מיקל גורדן
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 15:35:15
|
הנה נירשמתי לפורום ללא אימל אמיתי ובשם מיקל גורדן אבל אני רק 1.70 ס"מ ושמן. שבת שלום א. |
 |
נערך על ידי - מיקל גורדן בתאריך 07/24/2009 15:47:52 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 16:09:53
|
איתי אתה מצחיק ומשעשע אותי, תודה. שמחה שחזרת לפורום . ולגופו של עניין , לעניות דעתי בכלל לא חשוב כמה אנשים בקרו בפורום וכמה חזרו ובקרו, העיקר שיש אנשים שנעזרים בו ,למה אני צריכה להכנס לשאלה מי רוצה לכתוב ומי לא? שכל אחד יעשה כרצונו.במקרה בזמן האחרון נתקלתי באשה שסובלת מדום נשימה הצעתי לה בחום כמו שאני עושה תמיד במקרים כאלו, להכנס לפורום ללמוד ולהחכים ,היא קראה ושאלה אותי שאלות אבל לא הסכימה בשום אופן להרשם , למה ??? ככה...היא לא רצתה לפרט אבל אני יודעת שישנם גם אנשים כאלו. שבת שלום,הראלה. איתיצ'וק התשובה שלי לך היא: שיחשבו....... |
נערך על ידי - הראלה בתאריך 07/25/2009 00:46:58 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 19:09:32
|
היי הראלה את צודקת במה שאת כותבת ואני מסכים עם כל מילה שלך. אני רק מנסה לשים את הדברים בפורפוציה הנכונה. כי יש לי הרגשה כל הזמן שחושבים שאנחנו איזה פורום מוביל בוואלה או בתפוז. א. |
 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 19:13:38
|
איתי,
אם יש אדם אחד (!) שהסתייע בפורום, אני מרוצה. ויש איזה 2-3 ארבעה חמישה... המצהירים שהסתייעו.
מי שמציל נפש אחת, כאילו הציל עולם מלא ! |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 19:26:58
|
היי מנחם את צודק במה שאת כותבת ואני מסכים עם כל מילה שלך. אני רק מנסה לשים את הדברים בפורפוציה הנכונה. כי יש לי הרגשה כל הזמן שחושבים שאנחנו איזה פורום מוביל בוואלה או בתפוז. א. בדיוק אותו תשובה כמו להראלה |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 07/24/2009 19:27:39 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 20:32:54
|
איתי, לא כולם מתוחכמים (אובֶר חוֹכֵמְס) כמוך ונראים כמו מייקל . |
עמוס פורת
|
 |
|
|
orllyt
חבר חדש מהשקית
36 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 20:33:58
|
שבת שלום, מה זה משנה אם הפורום מוביל או לא? או מי עומד מאחורי שם המשתמש? זה פורום מועיל ואיכותי. לא הכמות אלא האיכות היא החשובה. וכן הפורום הזה עוזר מאוד, יש פה מידע רב. לי התוכן עזר מאוד וגם תשובות המשתתפים. יש פה קישורים לסוכנים, חברות וכו'... מי שרוצה מידע יכול להכנס לקישורים של אתרי החברה או ליצור איתם קשר ולהתנסות. לא משנה אם זה כלי שיווקי או פירסומי של מישהו או לא. לפי מה שהבנתי הפורום הוא עזר למשתמשים וזה העיקר פה. אף אחד גם לא שולל את ויינמן או את כללית הנדסה. רוצים יכתבו ואם לא אז לא - ככה זה בדמוקרטיה לא? ניראה שנוצר ויכוח מלא כלום 
אורלי.
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2009 : 20:38:48
|
עמוס שלום אני יפה הההה...... טיילתי אצלכם היום , עיר יפה. רציתי להגיד לך מזה זול שוק פיסל ההה... א. |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/26/2009 : 09:42:11
|
תשובת דודו דגן נציגי WEINMANN לחברה יצא מכשיר אוטומטי מדגם סומנו בלאנס המכשיר שוקל 1.7 ק"ג למכשיר מספר חידושים: המכשיר מצוייד בטכנוליגיהOPP ויודע לאבחן בין אפניאה מרכזית(סנטרל) לחסימתית(אובסטרקטיב) וע"י כך המכשיר לא מעלה את הלחץ הטיפולי ללא צורך ומספק את מינימום הלחץ הנידרש. המכשיר מצוייד בפונקציית SOFTPAP לנוחות בכל נשימה ונשיפה. מכשיר שקט רק 27 דציבל בלחץ10 מעשיר הלחות לא מגדיל את שטח המכשיר ומתחבר כיחידה אחת בתוך המכשיר. למכשיר פונקציה למסיכת פנים ע"י כך המכשיר יודע לכוון את הלחץ באופן יותר מדוייק ולהיתחשב בדליפות אוויר. כמו כן ניתן לראות על מסך המכשיר את כל הנתונים ללא צורך בתוכנה בחלוקה לפי ימים ספציפיים וממוצעים עד שנה שלמה(דליפות אוויר,לחץ ממוצע,שעות טיפול,RDI ) מסיכות ישנם מסיכות פנים ואף מג"ל כמו כן מסיכת פנים הכוללת תמיכה לסנטר בחודשים הקרובים יצאו גם נחירונים חדשים ברצוני לציין כי מסיכות החברה הינם השקטות ביותר בשוק ויכולות לעבוד עם כל סוגיי המכשירים. בברכה דודו דגן
|
עמוס פורת
|
 |
|
נושא  |
|