| מחבר |
נושא  |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/07/2009 : 01:40:52
|
שלום חברים, הבטחתי ועתה אקיים ,אספר מנפלאות ארז פוקס, כמו שכתבתי בעבר קניתי לפני שנה cpap מסוג SANDMAN INTRO DEVICE והייתי מרוצה עד אשר נצרכתי להשתמש במעשיר הלחות שלו המהווה חלק אינטגרלי מה-cpap ,לאחר שמוש לילי רצוף כחודשיים במעשיר הלחות, התפס שלו נחלש וה-cpap פשוט היה מתפרק לשניים באמצע הלילה ואני כמובן הייתי מתעוררת בבהלה ,המכשיר היה 10-11 חודשים בשימושי, קראתי לארז והוא הגיע מייד ונתן לי מכשיר חדש מסוג S8 Autoset II של חברת רסמד ,באותו הזמן בערך התפוררה מסכת הבד שלי ושוב הזעקתי את ארז הוא הגיע החליף את מסכת הבד לחדשה והביא לי לבקשתי מסכות רגילות להתנסות בהן ,ניסיתי סוגים שונים ולא הצלחתי להסתגל לאף אחת מהן,עד אשר ארז הביא את מסכת הפטיט של רספירוניקס ו....ברוך השם אליה הצלחתי להסתגל ואני נהנת ממנה עד עצם הלילה הזה!!! אין לי מילים להודות לארז על כל הריצות אליי על המקצועיות והידע שלו ועל כך שלא הרפה או התייאש עד אשר התאים לי מסכה ומכשיר מתאימים. ארז תודה גדולה לך אתה תותח!!! |
נערך על ידי - הראלה ב 07/07/2009 03:23:46 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/07/2009 : 09:18:48
|
שלום הראלה, אני שמח בהצלחתך ומאחל לך לילות שינה רבים וטובים.
מסיכת פטיט של רספירוניקס איננה מוכרת לי, תוכלי להוסיף תמונה או הפניה לאתר באינטרנט? האם הפסקת לחלוטין את השימוש במסיכת הבד?? האם ה S8 Autoset II יותר טוב מה SANDMAN ? תוכלי לפרט??
ולארז, סחתיין על התותחות. עלה והצלח.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 07/07/2009 16:22:40 |
 |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 07/07/2009 : 20:26:25
|
הראלה גם אני התמכרתי למסכת הבד בעקבותייך ועכשיו שנטשת, בבקשה יותר פרטים על המסכה החדשה והמופלאה שלך כי תוחלת החיים של מסיכת הבד קצרה וזה אומר שכל כמה חודשים אני צריכה לקנות מסיכה חדשה. אז בבקשה פרטי בדיוק את שם המסיכה, אם את יכולה ותני יותר פרטים, מה יתרונותיה על הבד וכו'.
האם מי מהפורום היה בטיפול/יעוץ אצל פרופ' פינקלשטיין? תודה |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/07/2009 : 20:42:02
|
לואיזה, בקשר למכשיר אז בתחילה הרגשתי שינוי בדחיסת האויר וה-CPAP החדש יותר שקט מהקודם , הקודם היה עם לחץ קבוע והנוכחי הוא אוטומאטי ,התרגלתי מהר לחדש ויש לו עוד יתרון שהמעשיר לחות אינו חלק אינטגראלי מהמכשיר אפשר להוסיף מעשיר אם רוצים ,למשל עכשו הייתי חודש בארה"ב ולא לקחתי את המעשיר לחות כלל,אגב בשדה התעופה ניו ארק בטיסת חזרתי ארצה רצו לראות את ה-CPAP ופתחו את התיק אבל מהר אמרו שהכל בסדר. בקשר למסכה גם אני הייתי מכורה לה עכשו איני משתמשת בה כלל רק בפטיט כי מסכת הבד כמו שאמרת זמנית ועולה הרבה יחסית והקופה משתתפת רק פעם בשנה לכן אני שמחה שהתרגלתי לחדשה ,יחד עם זאת השקול הכספי לא היה הגורם שבגינו רציתי מסכה רגילה אלא רק בגלל הקטע הבריאותי והמזיק של התפוררות המסכה מהבד ,נכון אני מודה שהיא הכי נוחה אבל מסוכנת..... בקשתי מארז שיתן לך את הפרטים על מסכת הפטיט , אני מאחלת לך מכל הלב שתצליחי להתרגל אליה ...זה לא קל אבל הכרחתי את עצמי. בהצלחה והרבה בריאות לכל חברי הפורום ,הראלה. |
נערך על ידי - הראלה בתאריך 07/07/2009 20:44:25 |
 |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 07/07/2009 : 21:19:17
|
הראלה, מחכה לפרטים על המסיכה הנוכחית שלך .בימים אלו אני אמורה לקבל מסיכת בד חדשה ואני מאד רוצה על הדרך לבדוק על מה את מדברת. מדי כמה ימים אני בודקת את הבפנוכו של המסיכה- אם אין התפוררויות, אבל יש לי איזשהו סימון שנקרע (מסביב למספר 000402), אם יש לנו את אותה מסיכת בד והסוכן שלי טוען שהוא עוד לא נתקל בכזו תופעה, אז אין ברירה נקנה חדשה ונמשיך לחפש פתרונות אחרים |
 |
|
| |
נושא  |
|
|
|