| מחבר |
נושא  |
|
alias_n
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2009 : 10:56:38
|
אני מבקש לספר לכם על חווית שירות אחת טובה ואחת פחות טובה. יום חמישי, נסעתי לקיבוץ יראון בצפון הרחוק לטיול,בלילה מכשיר CPAP שלי מסוג 420E מתוצרת TYCO התקלקל. לילה ללא שינה, בבוקר בשעה 0800 התקשרתי לנציגת חברת SLP שממנה רכשתי את המכשיר וסיפרתי לה על המקרה. לתדהמתי היא ביקשה ממני לסור לחברה ביום ראשון בבוקר כדי לתת לי מכשיר חלופי. אמרתי לה שאין מצב שאני עובר שני לילות נוספים ללא שינה. לאחר חילופי דברים ביקשתי ממנה לתת לי טלפון של מישהו מעליה, חזרה אלי רק בשעה 1300 תזכרו שזה יום שישי והפתרון שהציעה לי לבוא אליה לת"א בין השעות 19-20 ותנסה להחליף את המכשיר. סיפרתי לה שאני שומר שבת אולם לא מצאה פתרון אחר ועוד נתנה לי להבין שאני לקוח נודניק. הודתי לה וסגרתי את השיחה. החלטתי לרכוש מכשיר למזלי עברו שנתיים מאז שרכשתי את המכשיר חיפשתי באינטרנט ומצאתי שם בחור מקסים בשם ארז מחברת CPAP4U שהבטיח לי שמגיע עד אלי לקיבוץ יראון ואכן בסביבות השעה חמש הגיע והביא לי מכשיר לשביעות רצוני המלאה, ישב איתי כשעה, ולא עזב אותי עד שהיה משוכנע שאני שבע רצון לגמרי ועל כך אני ממש מודה לו. תודה נחמיה |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2009 : 17:29:24
|
נחמיה שלום, נדהמתי לקרוא את טיעונך שהחברה שבה רכשת את המכשיר ושהיא נמצאת בתל-אביב לא התיצבה בצפון הארץ כדי לתקן או להביא לך מכשיר חילופי לא ידעתי שקיים שירות כזה, ואם קיים שירות כזה כיצד אתה מתקשר אליהם בשעות שהם לא פעילים? אשמח לשמוע פרטים על שירות שמגיע אליך לכל קצות הארץ. האם יש גם שירות שמגיע לחו"ל במידה ואתה מטייל בחו"ל? ואללה בחיי בפורום הזה מדברים על כל נושא סביב הסיפאפ אבל על שירות כזה עדיין לא שמעתי. אגב שמחתי לשמוע שהשגת שירות שבא אליך כמו ארז (היכן ארז גר? מהיכן הוא הגיע אליך?)זו גם שאלת השאלות. ואגב מחמאות, הייתי זקוקה לתדרוך של מכשיר סיפאפ שחשבתי שהתקלקל, (הפסיק לעבוד בגלל כרטיס שהוכנס לא נכון) , הגעתי למדטכניקה וקיבלתי שירות מ ע ו ל ה אבל לא הייתי חולמת לקבלו כשאני נמצאת באילת למשל אבל אולי אני טועה? אז אולי תיידעו אותי לשם ההשכלה הסיפאפית הכללית |
 |
|
|
alias_n
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2009 : 18:45:13
|
שלום
שמו של הבחור ארז פוקס, מסתבר שהוא מככב פורום הזה די הרבה ואני לא אומר זאת לשלילה. בכל מקרה היום הוא עובד בחברת CPAP4U והבחור הגיע אלי עד קיבוץ יראון כדי למכור לי מכשיר.הוא סיפר לי שהיה בחור בפראג שהתקלקל המכשיר והוא דאג מאנשי השירות שם שיבואו לתקן.
|
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2009 : 19:37:33
|
שלום חברים, גם אני מרוצה מאד מארז פוקס ומההתחלה הייתי ונשארתי איתו,כרגע אני בארה"ב וכשאחזור אספר לכם עוד מנפלאות ארז...פרשה שאמורה להסתיים בימים אלו... לשאלתך, בודאי שבחו"ל יש אחריות למכשיר יש שרשור בפורום בקשר לכך , אני יודעת שמתקשרים לחברה שהמכשיר שלה והם נותנים מכשיר חלופי. שבוע טוב,הראלה. |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2009 : 20:07:33
|
| אני שותק |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2009 : 20:34:41
|
איתי, הפעם קלעת למטרה. מודה. נהניתי ושמחתי. עמוס |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2009 : 20:48:16
|
| עמוס אבל לה אתה שותק.... |
 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 06/29/2009 : 07:32:53
|
מעניין למה אין תגובות חיוביות מכל "האסים" של הפורום? כאשר משהוא כתב על שרות לא טוב של ארז אז כולם ליקקו את אצבעות. ועכשיו כולם בשקט. יש לי ארגשה של משהוא מגמתי נגד ארז, דבר מאוד לא מוצדק. ארז הוא אחד הסוכנים היותר טובים, שנותן פיתרון מאוד מגובן ובהרבה יותר זול מהרבה סוכנים בארץ. אני לא מבין למה טובה לא פירגנה לארז ובמקום זה מפרגנת למשהוא אחר. כאשר הנושא זה השרות הטוב של ארז. א. |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 06/29/2009 07:35:32 |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 06/29/2009 : 16:18:12
|
היי איתי, לפי מה שהראלה כתבה, אכן יש שירות של ארז גם בחו"ל, כך הבנתי ואכן אני כולי התפעלות, נכון שאני מרוצה מהשירות של מדטכניקה וזאת כולם יודעים ואף פעם לא הסתרתי, אבל לא ידעתי שארז נותן שירות בכל הארץ, כי לפי מה שכתבו כאן בעבר - הוא לא כל כך חוזר לפניות טלפוניות, אבל כמובן שאני לא שופטת ובהחלט לא מעוניינת לעורר כעת שוב סערת רוחות שכבר היתה. בכל אופן, איתי תמיד טוב לשמוע על שרות טוב וכמובן שאקח לתשומת ליבי שירות זה של ארז. תודה - טובה. |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 06/29/2009 : 17:02:34
|
טובה כדי לזכור טוב את כל השירשור בנונשא שאת מיתכוונת אילו. האדם כן קיבל את השרות היו אי אילו בעיות שגם לא היו תליות הארז. כדי שתחפשי את השירשור הזה ותקראי אותו טוב א. |
 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 06/29/2009 : 20:22:34
|
אני הייתי שותק יותר אבל לא יכול!. יום שישי בשעה חמש בערב בקיבוץ יראון בלי לחלל שבת -אולי בקפיצת הדרך? גילגול מחילות? היית מוכן לממן מונית מתל אביב כדי לקבל מכשיר חלופי ? סיפור מוזר. כל הכבוד לארז.עכשיו אני יודע באיזה יום אפשר לתפוס אותו בטלפון. אויש-אני ממש לא פוליטיקלי קורקט אבל לא יכול להתאפק......... חייב לצחוק קצת. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2009 : 09:17:39
|
ידיד זומר.
למרות ההערכה הרבה שיש לי אלייך ולפועלך בתחום אני חייב לומר שפה פיספסת הזדמנות פז לשתוק!
אתה יכול לצחוק ככל שתחפוץ וזה לא ישנה מאומה- למעשה הסידור הזה די מתאים לי.. אתם תמשיכו לתת ללקוחות שלכם שרות גרוע ואני כתוצאה מכך אמכור להם! רק לסבר את האוזן רק השבוע כבר איבדתם 2 לקוחות נוספים לטובתי בנסיבות דומות .. אני בטוח שאור ואייל ירימי (עובדים שלכם לשעבר) ידאגו לאלה שעוד נותרו עימכם.. עדיין משועשע?
אגב אני כלל לא בטוח שאתה עושה כאן שרות טוב לחברה בה אתה עובד שזה ? SLP ? מעדבת השינה של בית החולים ? מעבדה פרטית ? רגע בעצם איפה אתה כן עובד? ובעצם אתה כאן כנציג של SLP ? או של הפה הגדול שלך?
ארז |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2009 : 10:42:40
|
חברים יקרים, אנא מכם בלי דקירות הדדיות. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2009 : 10:55:44
|
| אז לא היה מענין |
 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2009 : 11:55:04
|
ארז ידידי (לשעבר???) מה כבר אמרתי???? אני גאה למנות אותך למוכר הסיפפ הראשי בקיבוץ יראון והסביבה כולל בינג בייל ,,, אמרתי שגם אתה לא היית נותן מכשיר חלופי ביום שישי בערב ללא תשלום בסוף העולם ללא תשלום- זה נכון? קצת חצוף אפילו לדרוש זאת במיוחד כשטורקים את הטלפון כמה פעמים במהלך השיחה. תהיתי לגבי שמירת השבת שלך ואולי לא טעיתי - יש לי גם קצת מושג ביהדות בעוונותי. אני גאה באייל ואור שעושים חייל לאחר שעזרתי בהכשרתם ואני חברים עד היום .אין אדם מתקנא בבנו ובתלמידו אמרו חזל. אני משועשע -כן - ואשאר כך -אני מקוה.יש מקום לכולם בתחום הגדל והולך ולא צריך להיות עצוב . אני עובד במעבדת השינה של אסף הרופא ,מפעיל בדיקות ביתיות פרטיות ,יועץ ומדריך באס א לפי וזה לא סותר ולא מתנגש . פה גדול -לא יפה להעליב ......חוש הומור שלא כל אחד מבין-אולי. מחקתי את החתימה של יועץ בהודעה זו אם זה מציק לך. עלה והצלח ידידך-עדיין זומר |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2009 : 22:45:59
|
הבעיה היא יעקב שפיך וליבך אינם שווים! תגיד את מה שיש לך לומר במקום להתחכם ולסובב סחור וסחור. אתה יכול לצטט את המקורות ולרמוז רמיזות כאלה ואחרות לגבי השבת ומועדי ישראל עד מחר בבוקר , זה לא ישנה את העובדה הפשוטה - שלא היית צריך להצטרף לשרשור בתגובה מרושעת האופיינית לך ולהומור שמצחיק רק אותך, עדיף היה שלא תגיב כלל! כאשר אין לך משהוא עינייני לומר פשוט תתאפק ותתמקד בשרות שאתה נותן ללקוחותיך ואל תתערב במה שלא נוגע לך (עמוס טפל בו בבקשה..). בתנאים האלה אין שום בעיה להיות חבר שלך.
ארז |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2009 : 23:11:11
|
מה שיש לי לומר זה פשוט שלקרוא לארוע הנל בעיה של שירות גרוע זה פשוט לא נכון .לתת מכשיר חלופי למשתמש ותיק עם תקלה זה שירות טוב ואנו נותנים את זה מכל הלב.לשלוח את זה חינם ליראון ביום שישי זה לא מקובל ועם יד על הלב גם אתה לא היית עושה את זה.תקן אותי אם אני טועה. לקרוא לשירות שלנו גרוע ולשירות שלך שירות טוב - כשקשה למצוא אותך בטלפון ובאימייל - זה גם לא הוגן. להשוות את השירות של חברות גדולות שמחזיקות טכנאים וצוות ומחסן וחלפים לשירות של יבואנים קטנים שהיום ישנם ומחר אינם ומתבססים על איש אחד שגם מוכר וגם מדריך וגם עונה לטלפון וגם נוסע וגם כותב בפורום זה לא ממין הענין. ובקיצור - הכתבה בפורום נראתה לי מוזמנת ומשמיצה ולא כנה -כולל המשחק בחילול השבת - ולכן עניתי במרומז ובאופן סרקסטי שאתה קורא לו אכזרי. ההומור שלי אולי פוגע אבל אם אגיד את הדברים בלי הומור זה יותר יפגע. חבל לי על שוק הסיפפ שמידרדר לשוק שתלוי במחיר בלבד - ראה מכרז מכבי ותוצאותיו.אני באמת ובתמים מאמין שהסיפפ הוא הטיפול הנכון והלא פוגעני בדנש כמובן למי שמסתגל , ועיסוק במכירת מכשירים זולים בלבד ,דילוג על בדיקות השינה לאחר טיפול ועל שיחות הרופא ( שיחת רופא טלפונית ממש מגוחכת בעיני-כמו התיעצות טלפונית עם רופא שיניים) וכל החלק הפסיכולוגי של ההסתגלות וההתאמה והליווי -כל אלו גורמים לפחות טיפולים ולטיפול פחות טוב. התחרות שגורמת למטופלים לדלג בין כל החברות ולנסות את כל המסכות והמכשירים כאילו שכך הם יבחרו יותר טוב - גם היא כבומרנג חוזרת ופוגעת בשוק כולו ואז כדי להשאר בריווחיות סבירה-כי אף אחד לא יעבוד בהפסד- מחפשים מכשירים זולים יותר ומשתמשים בגימיקים שיווקיים שונים.
אתה בטח מבין את זה כמוני כי ראית איך היה בעבר ואיך זה היום.אתה גם מאלו שאני מפרגן להם בידע וביכולת לטפל בחולה.השאלה אם השוק לא מכתיב גם לך התנהגות אחרת של צימצום עלויות וחסכון איפה שאפשר.
ובקיצור - קיבלת תשובה לא הומוריסטית וקצת מתוסכלת. הפורום הוא מקום גם לכתיבה יצירתית ולא כדאי לכעוס. אני מזמין אותך לכתוב עלי כתבה הומוריסטית כתגובה ואשתדל לצחוק. חברים?
|
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/01/2009 : 20:24:48
|
שלום חברים, ואני שואלת מה לכל הברברת הזאת והתחשבנויות אלו בשרשור פה??? מה כל כך קשה "לסבול" בקורת טובה על ארז???? תרגעו ותפרגנו וזהו ...המכות מתחת לחגורה כן חילול שבת לא חילול שבת מה זה קשור??? נכתב פה בפרוש שארז עזר לפונה אליו מכל הלב ובכל המקצועיות והאנושיות כל הכבוד הלוואי וכולם יהיו ככה ...האם זה ארז כתב שהפונה מאוכזב מהחברה השניה ממנה קנה את את המכשיר?? הפונה הוא שהתלונן אז במקום לתקן את השירות שלהם הם עוד מתקיפים....ותחשבו על זה!!! בברכה ,הראלה.
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/01/2009 : 22:07:32
|
זה התחיל במחמאה של לקוח לארז על שירות טוב והתגלגל לקרב תרנגולים כאשר זה מנסה למצוא את הסיבות הנסתרות למעשה מזה וזה מגן על מניעיו. אני הייתי מצפה לשירות טוב גם בעיתות מצוקה מכל החברות. מה יעשה אדם שנקלע לבעיה והסיפאפ שלו התקלקל בערב שבת? רוצה שירות. והשירות ניתן לו. ויש לברך על כך. ברור שיש כאן צבירת נקודות לזכות, וראוי שיחקו את המעשה. נראה לי שהויכוח העקר הזה מיצה את עצמו. אני מבקש להפסיק כי כל המוסיף גורע. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 07/01/2009 : 22:42:01
|
| בסדר |