סיפאפ פורום ישראל - מישהו מכיר Devilbis אוטומטי?
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מישהו מכיר Devilbis אוטומטי?
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

אורי35
חבר חדש מהשקית

8 הודעות

נכתב ב - 03/23/2009 :  23:42:28  Show Profile
שלום לכולם,
אני מאובחן טרי ועושה דרכי לראשונה בסבך ה-CPAP.
עושה רושם שכל מעבדת שינה מפנה ישירות לסוכן מסוים ואני מרגיש שאני צריך מידע שאינו מוטה מסחרית עד כמה שאפשר.
לאחר שעות של שיטוטים ברשת, בעיקר באתרים אמריקאיים, אני חושב בחיוב על מכשיר DeVilbis שאותו גם ניסיתי כשבוע. בפועל המכשיר שמוכרים בארץ הוא דגם חדש יותר מזה שנתנו לי לנסות. הדגם החדש הזה מכונה SleepCube (באירופה) או IntelliPAP (בארה"ב), נראה כמו קוביה לבנה.
אשמח לקבל תגובות חיוביות / שליליות:
1. על המכשיר עצמו?
2. האם התוספת של מעשיר לחות שמתחברת בתחתית המכשיר אכן גם נוחה לשימוש וגם מבצעת את תפקידה?
3. האם מישהו ניסה את המודול שמתחבר למכשיר ומאפשר שימוש בכרטיס זיכרון וממשק המיועד למשתמש (למטופל) לבצע הורדת נתונים ומעקב במחשב הביתי? (בניגוד לאפשרות להוריד נתונים רק אצל הסוכן ו/או במעבדת השינה)
אהיה אסיר תודה על הערותיכם.
אורי.

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 03/24/2009 :  16:50:47  Show Profile
quote:
Originally posted by אורי35

שלום לכולם,
שלום וברוך הבא.
אני מאובחן טרי ועושה דרכי לראשונה בסבך ה-CPAP.
עושה רושם שכל מעבדת שינה מפנה ישירות לסוכן מסוים ואני מרגיש שאני צריך מידע שאינו מוטה מסחרית עד כמה שאפשר.
לאחר שעות של שיטוטים ברשת, בעיקר באתרים אמריקאיים, אני חושב בחיוב על מכשיר DeVilbis שאותו גם ניסיתי כשבוע. בפועל המכשיר שמוכרים בארץ הוא דגם חדש יותר מזה שנתנו לי לנסות. הדגם החדש הזה מכונה SleepCube (באירופה) או IntelliPAP (בארה"ב), נראה כמו קוביה לבנה.
אשמח לקבל תגובות חיוביות / שליליות:
1. על המכשיר עצמו?
עדיין לא מוכר לי מספיק. עומד בקריטריונים המינימלים של קופ"ח מכבי המפנה את מבוטחיה לספק המקומי "אורקמד".
המכשיר הזה לא מצויד בתכונה של הפחתת לחץ בנשיפה.

המכשירים היותר נפוצים הם:
REMSTAR M + A FLEX של RESPIRONICS. משווק ע"י מדטכניקה.
AUTOSET SPIRIT II של RESMED. משווק ע"י קלינטיקה.

כדאי שתנסה תחילה את המכשירים ורק אח"כ תחליט מה מתאים עבורך.
מומלץ לקרוא את הנושאים הראשיים הנמצאים בראש הדף הראשון של הפורום.

בברכה

2. האם התוספת של מעשיר לחות שמתחברת בתחתית המכשיר אכן גם נוחה לשימוש וגם מבצעת את תפקידה?
3. האם מישהו ניסה את המודול שמתחבר למכשיר ומאפשר שימוש בכרטיס זיכרון וממשק המיועד למשתמש (למטופל) לבצע הורדת נתונים ומעקב במחשב הביתי? (בניגוד לאפשרות להוריד נתונים רק אצל הסוכן ו/או במעבדת השינה)
אהיה אסיר תודה על הערותיכם.
אורי.

נערך על ידי - n/a בתאריך 03/25/2009 17:50:22
למעלה

cpapman
חבר חדש

52 הודעות

נכתב ב - 03/26/2009 :  18:45:14  Show Profile
אני משתמש בו מזה כשנה, הוא שקט להפליא, הלחצים שלי לא גבוהים ולכן מעולם לא הרגשתי קושי בנשיפה. תוכל לחפש את הודעתי המקורית בה אני מספר כמה המכשיר עלה לי לעומת העלות בישראל.

לפני כחודש הוספתי את מודול הזיכרון, הוא מאוד נחמד, נותן חיווי לגבי מדדים שונים מתוך המכשיר כמו גם תוכנה מפורטת יותר במחשב. לא עובד על windows 7 64bit אז מריץ על הנייד 32bit
למעלה

cpapman
חבר חדש

52 הודעות

נכתב ב - 03/28/2009 :  03:11:54  Show Profile
ה devillebis זכה כעת בתחרות באתר cpaptalk מול המכשיר של רספירוניקס. מה שעשו שם זה לתת למשתמשים של cpap מדגם אחד את הדגם המתחרה ואספו תגובות...
מאוד מעניין לקרוא
http://intellipap-aflex-auto.cpaptalk.com/
למעלה

מומחה שינה
חבר חדש מהשקית

3 הודעות

נכתב ב - 03/28/2009 :  19:04:10  Show Profile
רובין היקר,
יותר נפוצים בקרב חברי הפורום? בקרב הכותבים בפורום המחשיבים את עצמם למומחים? על איזה נתונים אתה מתבסס בכתובייך?
אני קורא לך לחדול ומייד מנסיונותיך הכושלים לשווק מכשירים.

מומחה שינה
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 03/30/2009 :  18:29:50  Show Profile
מומחה יקר.

כאחד שבאמת משווק מכשירי סיפאפ אני מציע לך לשקול את דברייך לפני שאתה "מזהם" את הפורום היקר הזה.

מר. רובין הינו משתמש וותיק - בעל ניסיון רב אשר תרם רבות לחברי הפורום ומבקשי עיצות ואין לו נגיעה לממכר ציוד כלל, יתכן שאתה לא מסכים עם דבריו וזה בסדר גמור אבל אנא שמור על רמה תרבותית בסיסית והמנע מלפגוע האנשים טובים אשר אינך מכיר כלל.

בברכה

ארז
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.