אני מעונין לדעת כמה שעות אני ישן בפועל עם המכשיר היות ואני מסיר אותו במהלך השינה. האם יש מכשירי סיפאפ שמאפשרים קריאה עצמאית של נתונים. למשל במכשיר שקבלתי עכשיו לנסיון אני לא מוצא אפילו מונה של שעות שימוש
שלום אני מובטח בכללית. קבלתי את המכשיר לשבוע נסיון. המכשיר אוטומטי. אני לא רואה שמצוין שם דגם. צורנית הוא דומה לקישור, לתמונה ששלחת אבל אין לו לדעתי מעשיר לחות. תודה
שלום אין טעם להתעמק יותר מדי במכשיר שקיבלת לניסיון של שבוע. יותר חשוב איך אתה מרגיש והאם יש שיפור במצב השינה שלך. לפני שאתה רוכש ציוד, אני מציע שתקרא את 5 הנושאים העיקריים שבתחילת הדף הראשון של הפורום ובמיוחד את: http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4184
יש סיפאפים המאפשרים קריאת נתונים די מפורטים כבר מהלילה הראשון. לדוגמה: RESMED AUTOSET SPIRIT II. ואחרים המאפשרים אחרי שבוע לדוגמה: REMSTAR M של RESPIRONICS. אם אתה מרגיש קושי בנשיפה, כדאי שתרכוש מכשיר בעל תכונה המאפשרת הפחתת לחץ בנשיפה. אם אתה סובל מיובש בפה, כדאי שתרכוש גם מעשיר לחות שמתחבר באופן אינטגראלי אל הסיפאפ. המסיכה מהווה את החלק החשוב ביותר, היא מתחברת לך לפנים ומאד קשה להתרגל לכל התהליך אם איננה נוחה מספיק. אינני מכיר את התנאים של קופ"ח כללית וגם נידמה לי שהם מגבילים מאד את המבוטחים בקשר לבחירת הציוד ובגודל ההשתתפות. חשוב שתקרא ותלמד את ההוראות למשתמש המצורפות לכל ציוד חדש. אל תתביש לבקש להאריך את תקופת הניסיון עד שתדע בברור מה מתאים לך ומה שאתה רוצה.
תודה רשת האינטרנט שמאפשרת קיום פורום חיוני זה, זה פשוט דבר מדהים. אני זוכר שבשנת 2000 כשרכשתי את הסיפאפ, רכשתי מה שהומלץ לי במעבדת השינה ומאז הוא שכב בבוידעם . לו היה הפורום קיים כבר אז אני מניח שהסיפאפ היה מבלה פחות בבוידעם
פאשלה של מעבדת השינה ושל המעקב .אם יש בעיה רצוי קודם לפנות למעבדה שטיפלה בך ובמקביל אפשר לחפש באינטרנט. במעבדות יש נסיון וידע מצטברים לא קטן ולך יהיה קשה להתמחות בנושא בזמן קצר.