סיפאפ פורום ישראל - מסכת בד
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מסכת בד
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות

נכתב ב - 02/18/2009 :  09:40:37  Show Profile
שלום
מסכת בד של איזה חברה מומלצת ?
האם זה נוח יותר מנחירונים?
תודה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 02/18/2009 :  13:10:27  Show Profile
משווקת ע"י ארז פוקס
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 02/18/2009 :  17:04:04  Show Profile
שלום,
כפי שכבר כתבתי בעבר ,זו המסכה היחידה שהצלחתי להסתגל אליה, בשבילי היא כמו חלק מהכרית ולכן אינה מפריעה לי.
ניסיתי מספר מסכות ולא הצלחתי להרדם עם אף אחת מהן,כמעט אמרתי נואש עד שארז נתן לי לנסות את מסכת הבד.
אני מציעה לך מכל הלב שתנסה ,זה לא עולה כסף!!!! בתחילה המסכה נראת כמו סתם סמרטוט , תאמין לי היא ממש לא סתם סמרטוט, בזכותה אני ישנה טוב עם פרמטרים מצויינים.
בהצלחה ,הראלה.
למעלה

mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות

נכתב ב - 02/18/2009 :  18:35:47  Show Profile
תודה למענה.
לגבי ארז פוקס איך משיגים אותו? האם יש לו אתר?
האם ניתן להתאים את המסכה לכל מכשיר?
תודה
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 02/18/2009 :  19:04:42  Show Profile
מספר הסלולרי של ארז 052-5622424
אם תלחץ על שמו fox4x4 מאחת התגובות שלו בפורום , אז תראה שיש לו גם אתר שנקרא cpcp on line.
כן לשאלתך, אפשר לחבר את המסכה לכל מכשיר מפני שבעצם היא מתחברת לצינור של המכשיר,שהוא אחיד.
ערב טוב, הראלה.

נערך על ידי - הראלה בתאריך 02/18/2009 19:13:50
למעלה

mochik15
חבר חדש מהשקית

34 הודעות

נכתב ב - 02/18/2009 :  21:25:04  Show Profile
שלום
גם אני מצטרף להמלצה החמה של הראלה, המסיכה הזאת הצילה אותי.
אבל חשוב שתזכור שמכשיר ומסיכה זה דבר סובייקטיבי לחלוטין, אין מכשיר אחד או מסיכה אחת שהם הכי טובים לכולם. כל אחד מוצא את השילוב הטוב ביותר בעבורו. הכי חשוב להיות חזק ולא להתייאש גם כאשר רמת התיסכול מגיעה לשמיים. אני חושב שכולם יסכימו איתי שכאשר מתרגלים לכל העניין זה מחזיר את החיים למסלולם הרגיל ואי אפשר לתאר את החיים ללא המכשיר.
מכל הלב, בהצלחה
mochik
למעלה

לואיזה
חבר חדש מהשקית

42 הודעות

נכתב ב - 02/19/2009 :  22:19:11  Show Profile
גם אני ישנה עם מסיכה מבד בשבועות האחרונים והיא הכי טובה לי, לא שאני לא מקללת כל לילה לפני שאני "עונדת" אותה, אבל כיוון שחייבים, אז היא הרע במיעוטו כפי שכבר כתבתי בפורום זה, יותר מהנחירונים שדי מעצבנים באף והמסיכה האפית שגורמת לי לגירויים בעור הפנים במיוחד בקיץ. עוד לא ניסיתי את המסיכה מבד בקיץ, הבד שלה הוא סינטטתי, כך שלא נראה לי שהיא כל כך מתאימה לקייצים שלנו, אבל אולי עם המזגן.
אני מרגישה לפעמים שהאויר בורח מכל מיני חורים בלילה, אבל זה לא מתבטא בבדיקת הנתונים, כך שאני ממשיכה איתה ומחכה להמצאה חדשה
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 02/19/2009 :  23:35:02  Show Profile
שלום לואיזה,
אני מבקשת לומר לך מניסיוני, ראשית בקיץ לא היתה לי שום בעיה עם מסכת הבד!!! לא הזעה ולא כלום.
שנית ,בקשר לבריחת האויר ,כשאני חשה בבריחת אויר אני מושכת את המסכה ומשנה את ה"ישיבה" שלה על האף ומוצאת את הפוזיציה שמפסיקה את בריחת האויר , עם הניסיון תראי שאפשר לשלוט על בריחת האויר ,היום אני ממש שולטת בזה.
שלישית , גם אני מקללת לפני השינה על גורלי עם המסכה ,איני מרשה לאיש לראות אותי עם המסכה וזה בהחלט מפריע לי במציאת זוגיות חדשה.
ליל מנוחה, הראלה.

נערך על ידי - הראלה בתאריך 02/19/2009 23:41:06
למעלה

mochik15
חבר חדש מהשקית

34 הודעות

נכתב ב - 02/20/2009 :  12:12:44  Show Profile
שלום
גם מניסיוני אין שום בעיה עם המסיכה בקיץ וגם אני מקלל לפני שאני חובש אותה אבל שמח מאוד בבוקר לאחר שינה משובחת. לשמחתי זוגתי מבינה את המצב ואין לי שום בעיה או בושה שנובעת משימוש במסיכה. נהפוך הוא, חיינו השתפרו מאוד ועל כך אני אסיר תודה לטיפול ולזוגתי.
mochik
למעלה

לואיזה
חבר חדש מהשקית

42 הודעות

נכתב ב - 02/20/2009 :  19:53:26  Show Profile
אז ככה, ברוך השם יש לי בן זוג הרבה שנים, שיהיה בריא, והוא לא מתרגש מהמסיכה ולא מפריע לו, אני חושבת שאם הייתי צריכה למצוא מישהו חדש, גם אני הייתי בבעיה, ההזדקקות למסיכה מאד מתסכלת וכיוון שאני נחשבת למקרה קל, מאד גבולית אבל עם הפסקות נשימה, עשרים ומשהו (פעמיים נבדקתי במעבדת שינה), לא רוצה לקחת סיכונים. אני עובדת עם לחץ מאד נמוך-מינימלי במכשיר אוטומטי אבל אף פעם לא הרגשתי הבדל לפני ואחרי, ומאד מקווה שכל הרופאים, הטכנאים ומוכרי המסיכות שמכרכרים סביבנו יודעים מה הם עושים ולא רק מוכרים כי כולם צריכים לעשות כסף, אני מבינה שזו תעשייה רצינית, ומי שמרגיש הבדלים לפחות לא כל כך מתוסכל
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 02/20/2009 :  20:40:05  Show Profile
מאחלת לכם ולכל הזוגות האחרים אריכות חיים ונחת יחד,
אך אני לצערי התאלמנתי לאחר 33 שנות נישואין.
גם לי עשרים ומשהו הפסקות נשימה ואני משתמשת במכשיר לחץ קבוע בדרגה 5 שהוא נחשב לנמוך.אני מתוסכלת בגלל העובדה שזה קרה לי דווקא עכשו בתקופה כה רגישה בחיי , כשהייתי בפגישה לאחר שנקבע שאני צריכה CPAP לא הפסקתי לבכות , אני מתנחמת בכך שיש פתרון להפסקות השינה .

לפי המחקר שאת ההתעוררויות במהלך השינה ה-CPAP אינו מונע ,אולי זו הסיבה שאינך חשה בהבדל ומתעוררת עייפה ,אני מתכוונת בקרוב להבדק שוב במעבדת השינה עם המכשיר והמסכה שלי, בדיוק כדי לבדוק את מספר הפעמים שאני מתעוררת בלילה .
שבת שלום,הראלה.

נערך על ידי - הראלה בתאריך 02/20/2009 20:41:59
למעלה

לואיזה
חבר חדש מהשקית

42 הודעות

נכתב ב - 02/20/2009 :  20:59:26  Show Profile
לא כך כך הבנתי מה את הולכת לבדוק.
אם יש הפסקות נשימה, אז זה מסוכן ואין ברירה צריך להמשיך לישון עם מסיכה.
אני לא קמתי קודם עייפה, ולא הרגשתי שאני רדומה במשך היום, בבדיקת לחץ דם של 24 שעות (הולטר לחץ דם) התברר שבלילה לחץ הדם אמור להיות נמוך ורגוע יותר מאשר במשך היום וזה לא היה כך ומכאן הגעתי למעבדת השינה.
בכל אופן, הראלה, תדווחי מה יצא מהבדיקה, ואם תמצאי מישהו אנושי כבן זוג, הוא יסתדר גם עם המסיכה שלך, כי בגילנו (50 ומעלה) לכולם יש חבילה זו או אחרת, לפעמים החבילה היא חיצונית- כמו המסיכה המחורבנת ולפעמים היא הרבה יותר גרועה ובלתי נראית לעין- כל טוב ושבת שלום מכל הלב
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 02/20/2009 :  23:20:07  Show Profile
לואיזה שלום,
אני מפנה אותך לשרשור של יוסי "מחקר חדש על שימוש בCPAP שאינו מפחית מס התעוררויות" הנמצא בדף מס 1 של הפורום .
תודה על האיחולים גם אני מקווה שאמצא גבר אנושי.
שבת שלום,הראלה.

נערך על ידי - הראלה בתאריך 02/20/2009 23:21:54
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.