סיפאפ פורום ישראל - זקוק לעזרתכם בקשר לרכישת מכשיר CPAP
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 זקוק לעזרתכם בקשר לרכישת מכשיר CPAP
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

צחי
חבר חדש מהשקית

5 הודעות

נכתב ב - 02/04/2009 :  09:45:52  Show Profile
שלום,
אני צריך לקנות מכשיר CPAP ואני כבר לא יודע מה לעשות.
בהתחלה דיברתי עם נציג של איזדה חברה(כבר לא זוכר איך קוראים לחברה) והוא הציע לי מכשיר ב5000 ואמר שהקופה(יש לי כללית מושלם) מחזירה 4000 ומשהו. התקשרתי לכללית מושלם והם אמרו לי שהם מחזירים לא יותר מ1700, ושיש אפשרות לקנות דרכם את המכשיר.
כבר כאן התעצבנתי שכל אחד אומר משהו אחר, אבל העדפתי להאמין למושלם והחלטתי לקנות דרכם במקום להסתכן.
אז דיברתי עם הנציג של כללית הנדסה רפואית, שאליו הפנו אותי כדי לרכוש מכשיר, והוא אמר לי שצריך לתת לא צ'ק על מלוא הסכום(5000 שקל), בנוסף להשתתפות העצמית(1200), והוא יפדה אותו רק כשאני אקבל החזר מהקופת חולים.
אבל בקופת חולים אמרו שמחזירים 1700!
בקיצור, כל אחד אומר משהו אחר, ואני כבר לא יודע למי להאמין.
מישהו יכול לעזור לי להבין מה הולך כאן?

sapanit
חבר חדש מהשקית

13 הודעות

נכתב ב - 02/04/2009 :  16:30:08  Show Profile
נראה לי שמישהו הטעה אותך.
תתקשר שוב ל- *2700
אני קיבלתי לאחרונה החזר של 3900 ש"ח
עבור מכשיר שעלה 5200 (ז"א 75%).
מה שכן,יש לשלם קודם עבור המכשיר כי במושלם
דורשים את הקבלה המקורית, ולהגיש להם את הקבלה יחד
עם ההמלצה ממעבדת שינה או מהרופא.
זה לוקח קצת זמן אבל בסוף מקבלים את הצ'ק (לי לקח 3 חודשים).
בהצלחה
למעלה

yossi
חבר חדש מהשקית

39 הודעות

נכתב ב - 02/05/2009 :  08:25:35  Show Profile
צחי
ראשית לפני שתרכוש תקרא את השאלות והתגובות בפורום הזה יש פה המון מידע ואנשים טובים ומנוסים שמוכנים לעזור כפי שעזרו לי לפני חודש וחצי.
זה קצת מתיש אבל אני מבטיח לך שבסופו של דבר זה משתלם.
עצתי לך היא -תתעלם מהנושא הכספי,קודם כל אתה חייב לקבל החלטה שאכן המכשיר הוא צורך חיוני עבורך ואתה מבין את המשמעות שלו(כולל אי נוחות בשימושו).
לאחר מכן ובלי להתבייש תעבור בין כל הסוכנים ותבקש מכשיר לנסיון(דעתי האישית מינימום שבועיים)-זה מקובל מאוד ואפילו הם יודעים את זה.
תבחן את יכולות המכשיר ,נוחות ההפעלה ,יתרונות וחסרונות,הורדת נתונים וכו' ולאחר מכן תבחן את המסיכה והצינור.
כמו כן יש לבחון את רמת השירות שאתה מקבל ולא רק מהסוכן אלא מהחברה עצמה (סוכנים מתחלפים) כולל זמינות התחייבות לחלקי חילוף פילטרים תיקון וכו'.
אחרי כל זה הכנס את הפרמטר הפיננסי (ותתוכח עם הסוכן-תתפלא אבל גם פה יש מקום להנחות)ותבדוק לפחות פעמיים עם נציג קופת החולים את תנאי ההחזר.
בהצלחה
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.