סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מכשיר prismasmart

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
Eitan נכתב - 06/22/2019 : 13:03:58
שלום,
אני מנסה להתרגל למכשיר חדש PrismaSmart
המכשיר מכוון ללחץ 4 סמ מיים ואמור להגיע ללחץ גבוה יותר עם הפעולה דבר שלא קורה.
אינני מצליח להגיע בתפריט שלו למקום בו אגדיר לחץ גבוה יותר או להקטין את הזמן שהמכשיר יגיע ללחץ הגבוה.
כתוב בהוראות ההפעלה שהלחץ מוגדר על ידי המומחה. האם מישהו יודע מה הדרך לבצע זאת?
תודה
איתן
1   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
dan bar-or Posted - 06/22/2019 : 15:39:18
שלום איתן וברוך הבא, ראשית, המון נתונים חסרים כאן , אתה כותב שאתה מנסה להתרגל למכשיר, באיזה שלב אתה נמצא? האם רכשת את המכשיר לאחר התאמת לחצים? האם אתה כעת בשבוע ראשון של התאמה לאחר בדיקת שינה? יחד עם זאת לפי מה קבעת שהמכשיר אינו עולה על 4 ס"מ ? ניתן לראות זאת רק בפריקת נתונים, האם ברשותך תוכנה לפריקת נתונים? (במידה וכן העבר אלי קובץ פריקה).
בגדול המכשיר שנימצא ברשותך הינו מכשיר אוטומטי אשר יכול לנוע בתווך לחצים ביו 4-20 ס"מ מים. לרוב לאחר בדיקת השינה במידה והנבדק נמצא סובל מדום נשימה בשינה (מדרגת חומרה מסויימת) יותאם לו ע"י איש המכירות/עובד המקום מכשיר cpap, לרוב בהתאמה הראשונית יכוון המכשיר לתווכים בין לחץ נמוך ללחץ גבוה, לעתים יתחשב המכוון בדרגת החומרה או במשקלו של הנבדק. אך לרוב מקובל בהתאמה הראשונית לכוון בין 4-14 ס"מ.
לאחר מכן (כעבור שבוע לרוב) יחזור הנבדק למעבדת השינה ואז יוציא איש המכירות/עובד המקום את כרטיס הזיכרון מהמכשיר ובעזרת תוכנה יעודית יצפה בנתוני השינה של הנבדק. אז יקבע הלחץ המתאים וכמו כן יצביעו הנתונים על יעילות השימוש במכשיר ומניעת הפסקות הנשימה בזמן השימוש.
לרוב בזמן השינה ינועו הלחצים במכשיר בהתאם להפסקות הנשימה וזאת בתווך אשר נקבע מראש.
במקרה שלך יתכן ואתה צופה במכשיר בזמן שאתה ער ולכן אתה רואה רק 4 ס"מ ולא יותר וזה בהחלט תקין.
לצערי כפי שציינתי חסרים לי המון נתונים לגביך ולכן אני יכול רק להעריך על סמך נסיוני.
במידה ויש לך שאלות או סתם בא לך לדבר, תרגיש חופשי להתקשר אלי ואעזור לך בשמחה.
בינתיים ברוך הבא, וחשוב מאד שתמשיך לשתף כאן ולקבל מאיתנו עיצות מועילות להמשך.

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.