| הודעות קודמות |
| n/a |
נכתב - 03/21/2019 : 15:55:52 הם מציגים מחיר ללא מסכה, איאפשר להשתמש במסכה רגילה עם מכשיר זה, חייבים לרכוש עם מסכה יעודית למכשיר. בתוספת של 159$ - אני רכשתי כולל מסכה 764$US
היו לי בעיות כניסה עם השם AVIS לכן נאלצתי להירשם מחדש. אולי צחי יכול לתקן זואת משתמש ותיק - אבי AirMini™ with AirFit™ P10 Pillow Mask Ultimate 764US$ Package .avi-sadeh.@rfar.com
|
| 6 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| just_guy |
Posted - 03/26/2019 : 18:24:07 כאמור, עדיין לא ניסיתי כי עוד לא יצא לי להיות בחו"ל מאז שקניתי את המתאם ואני משתמש במיני רק הנסיעות, בבית יש לי את S10. אולי באמת אשן עם המיני לילה אחת כדי לנסות את המתאם.
|
| n/a |
Posted - 03/26/2019 : 10:21:39 מצאתי את זס: https://www.ebay.com/itm/Mini-Hose-Connector-for-CPAP-Hose-CPAP-Accessories-for-Resmed-Air-Nasal-Masks/183739837808 קראתי ביקורות שיש בעיות עם החיבור של פריט זה, צריך לאלתר התאמה כיון שהוא לא 100% מתאים, מתגברים על זה. האם המתאם שלך בסדר? כיוון שאני כרגע לא ממש צריך אותו, חשבתי להמתין קצת עד שתצא גירסה משופרת והמחיר ירד. בהתאם לתשובתך אחליט סופית. |
| n/a |
Posted - 03/24/2019 : 22:32:10 גיא תודה. נושא הכיוון רק סקרן אותי, בכל מקרה השארתי את המכשיר החדש פתוח מ-4 עד 20. שמתי לב שהלחץ המקסימלי שלי הוא מעט פחות מ-11 בדיוק כמו שהיה במכשיר הקודם ב S10. |
| just_guy |
Posted - 03/24/2019 : 21:29:57 היי אבי. הנה דוגמא למתאם ששאלת עליו - https://www.amazon.com/Universal-Connector-AirMini-Accesories-Portable/dp/B07HXRR8VP. יש הרבה וריאציות שאפשר לחפש באיביי למשל, אבל הם כולם נראים אותו הדבר, פחות או יותר ועובדים על אותו עיקרון.
המחיר של זה כפי שניחשת נכון - שאי אפשר להשתמש בטבליות הלחות. רכשתי את המתאם, אבל עדיין לא השתמשתי בו דווקא בגלל שבחורף חיפשתי לחות ובגלל זה העדפתי להשתמש במסיכות של רסמד. אנסה בקרוב את המתאם ואספר איך הולך. עד כמה שאני מבין, לא צריך לכייל את המכשיר במיוחד כדי להשתמש במתאם - הלחצים אמורים להיות די דומים בשני המקרים. |
| n/a |
Posted - 03/23/2019 : 20:11:01 גיא תודה על האינפורמציה. לא ידעתי שיש מתאם. נא שלח לי לינק לרכישה. אני מבין שבמקרה זה אני צריך לותר על הלחות, נכון? שאלה נוספת, האם המכשיר יתן את אותן תוצאות עם צינור ומסכה אחרת, כלומר האם כיול המכשיר לא תלוי במסכה והצינור? בקשר למחיר המכשיר, כתבו באתר שיש "מבצע" במחיר 706 דולר ולא ציינו כי יש להוסיף עבור מסכה 159. אני רכשתי באתר שמכר הכל כחבילה במחיר 764 דולר לכן להבנתי הפרדת מחיר לכל פריט מביאה להטעיה אופטית. כל המטרה היא לעזור לחברים באינפורמציה מלאה ופחות חשובה הטעיה. להשלמת האינפורמציה, לאחרונה cpap.com הפך שותף של 1800cpap.com, עם כל המשמעויות מכך. |
| just_guy |
Posted - 03/22/2019 : 21:45:15 למה מטעים? הם מוכרים לך את המכשיר. ברגע שאתה לוחץ על הכפתור ״קנה״ - האתר מציג לך דף ששם כתוב בצורה מאוד בולטת שהמכשיר הזה עובד רק עם מסיכות יעודיות ואתה חייב לקנות אחת מהן. הכל סופר ברור וסופר הוגן (כך גם מוכרים את המכשיר ברוב האתרים האחרים). אגב, אפשר להשיג מתאם לכניסת הצינור שיאפשר לך בקלות להשתמש בכל מסיכה עם האייר מיני. 15-20 דולר ופתרת את הבעיה. |