| הודעות קודמות |
| just_guy |
נכתב - 11/26/2018 : 14:09:05 אני רואה שהיה שרשוש בנושא, אבל לא הצלחתי באמת להבין ממנו איזה סוג של מים כדאי לשים במכשיר לחות של הסיפאפ. הייתי בסופר פארם - גיליתי שהם מוכרים שני סוגים של מים מדוקקים - סוג אחד, שאפשר גם למלא בבקבוק שמביאים מהבית, זה מים מזוקקים שמיועדים לשימוש במגהצים למנהם. האם ניתן להתספק בזה? יש גם סוג אחר, הנקרא מים סטריליים, מגיע בבקבוקים סגורים של ליטר, אפשר לקנות רק ככה. יש כמובן הבדל במחיר, לא דרמטי, אבל קיים.
אז מה אתם אומרים - ניתן להשתמש במים הטובים למגהץ או שאסור להתקמצן וללכת על הבטוח ביותר? |
| 9 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| iamtal |
Posted - 12/04/2018 : 15:24:12 quote: Originally posted by just_guy
quote: Originally posted by iamtal
למה מלכתחילה יש צורך במים מזוקקים או סטריליים? כדי שלא תיווצר אבנית? או שיש סיבות נוספות? כי אם מדובר רק בעניין האבנית, הרי אפשר מפעם לפעם לנקות את גוף החימום בחומר לניקוי אבנית (ולשטוף כהלכה אח"כ), לא? אשמח לדעת אם אני טועה.
היצרנים של מכשירי סיפאפ אומרים להשתמש במים מזוקקים, בלי יותר מדי הסברים.
כנראה רק בגלל עניין האבנית, לא נראה לי שיש משמעות למיים סטריליים. |
| just_guy |
Posted - 12/04/2018 : 00:59:07 quote: Originally posted by iamtal
למה מלכתחילה יש צורך במים מזוקקים או סטריליים? כדי שלא תיווצר אבנית? או שיש סיבות נוספות? כי אם מדובר רק בעניין האבנית, הרי אפשר מפעם לפעם לנקות את גוף החימום בחומר לניקוי אבנית (ולשטוף כהלכה אח"כ), לא? אשמח לדעת אם אני טועה.
היצרנים של מכשירי סיפאפ אומרים להשתמש במים מזוקקים, בלי יותר מדי הסברים. |
| n/a |
Posted - 12/02/2018 : 20:21:29 במי ברז תהיה יותר אבנית לניקוי. גם עם מים מטופלים ומורתחים, הפילטר האנטיבקטריאלי משחיר. לא ניסיתי מים מזוקקים רפואיים. |
| iamtal |
Posted - 12/02/2018 : 15:01:25 בנתיים, בהמשך להודעה הקודמת, קראתי את המחקר הבא שגורס שאין צורך במים סטריליים ודי והותר להשתמש במי ברז. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16236866 |
| iamtal |
Posted - 12/02/2018 : 14:38:05 למה מלכתחילה יש צורך במים מזוקקים או סטריליים? כדי שלא תיווצר אבנית? או שיש סיבות נוספות? כי אם מדובר רק בעניין האבנית, הרי אפשר מפעם לפעם לנקות את גוף החימום בחומר לניקוי אבנית (ולשטוף כהלכה אח"כ), לא? אשמח לדעת אם אני טועה. |
| just_guy |
Posted - 11/26/2018 : 22:32:56 ב S10, עד כמה שאני מבין, יש מצב אוטומטי שמתפעל את חימום של הצינור ואת רמת הלחות. במצב ידני הייתי שם את רמת הלחות על 4 ולתחושתי המים היו נגמרים יותר לאט. במצב האוטומטי זה ממש נגמר מהר. |
| n/a |
Posted - 11/26/2018 : 21:19:37 הלחות אינה אוטומטית, לפחות בS9.גם עם צינור מחומם ומכוסה. משתמשת המים ממחליף יונים . בפעם האחרונה גם הרתחתי אותם. |
| just_guy |
Posted - 11/26/2018 : 20:12:09 הקטע שעכשיו, כשהתחלתי להשתמש בצינור המחומם עם הגדרות של חימום ולחות אוטומטיים - המים פשוט נעלמים. אני כל הזמן מוסיף ומוסיף :) |
| יצחק |
Posted - 11/26/2018 : 18:31:59 אני הייתי קונה את המים הסטריליים ליתר ביטחון |