הודעות קודמות |
ghadad |
נכתב - 09/17/2018 : 00:43:34 *** עדכון *** היום יש לי מכשיר resmed s8 auto מזה כ 5 שנים , לדעתכם כדאי להישאר איתו ? או לקחת מכשיר חדש . אני רואה שישנו שימוש בכרטיס מיוחד (Data Card) . שרכשתי את המכשיר בזמנו לא קיבלתי את הכרטיס הזה , מישהו יודע היכן ואם ניתן להשיג ? תודה --------------------------------------------------
מניסיון עם 2 מכשירים קודמים החיסרון הכי בולט הוא שלא ידעתי את סטאטוס השינה ולא קיבלתי דוח נורמלי . בשניהם היה צריך כרטיסים מיוחדים שאותם היה צריך לשלוח לסוכן ואז מחכה שוב מס' ימים עד שהדוח היה מתקבל וכו' בקיצור בדיחה עצובה .
היום מכבי מסבסדת רק את המכשירים הבאים : XT-Auto Apex Curasa Auto Cpap EUT Somnobalancee
מישהו יודע מי מהשלושה נותן דוח שינה ע"י פריקה לכרטיס סטנדרטי והצגתו במחשב ? תודה לעונים . |
3 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
ghadad |
Posted - 09/17/2018 : 16:37:31 תודה . התקשרתי לווינמן ושם אמרו לי ש Somnobalance e לא במלאי והם יתנו את הפריזמה סמארט הבנתי מהם שפריקת הנתונים באמצעות כרטיס SD סטנדרטי וצפייה בתוכנה שלהם במחשב .
|
tal1948 |
Posted - 09/17/2018 : 14:30:24 לגבי ה-Curasa Auto CPAP, התשובה די דומה. הנתונים נשמרים על כרטיס SDCARD סטנדרטי, ואתה זקוק לתוכנה של היצרן כדי לקרוא את הנתונים. נדמה לי שלתוכנה שלהם קוראים Auto Manager.
|
tal1948 |
Posted - 09/17/2018 : 14:28:21 ב-Somnobalancee יש כרטיס זיכרון סטנדרטי SDCARD, והמכשיר שומר את הנתונים בשני קבצים. קובץ Excel וקובץ בינארי בפורמט קנייני.כדי לראות את הנתונים המלאים אתה צריך את התוכנה. תוכנות ג'נריות כמו SleepyHead לא תומכות במכשיר. |