הודעות קודמות |
jhalfon1 |
נכתב - 04/08/2018 : 10:05:01 אני משתמש מזה יותר משנה במסיכת ניחיירים בזמן האחרון אני לא מרגיש נוח עם המסיכה הזאת. אני מרגיש שינויים בחללי האף. דיברתי עם הסוכן של המכשיר קלינטיקה ונאמר לי להשתמש בפתח יותר קטן (S) זה לא עזר. עלה בדעתי מספר סיבות לחץ האוויר יותר מדי גדול הפילטר לא מספיק טוב יש כניסה של אבק הפלסטיק ממנו עשויה המסכה איננו איכותי יש למישהו עצה אני כבר שבוע ישן בלי מסכה וזה לא פשוט |
7 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
יצחק |
Posted - 04/30/2018 : 21:58:10 זה באמת אינדבדיאולי לחלוטין מסיכה שלאחד היא סיוט לאחר היא הצלה |
דגן |
Posted - 04/30/2018 : 18:26:55 quote: Originally posted by new here
נחירונים זה הדבר הכי לא נוח בעולם. ניסיתי ולא המלחתי. הכי טוב זה מסיכה אפית. כל כמה זמן מקבלים זכאות?
הכי לא נוח לך לי זה הציל את השימוש במכשיר |
n/a |
Posted - 04/30/2018 : 15:52:51 תלוח באיזה קופ"ח את. בכללית זכאות למכשיר כל חמש שנים. כל שנה אפשר להוציא כ1450 ש"ח על חומרים מתכלים כולל למשל מסיכה, צינור, פילטרים וכו'. |
new here |
Posted - 04/29/2018 : 03:35:30 נחירונים זה הדבר הכי לא נוח בעולם. ניסיתי ולא המלחתי. הכי טוב זה מסיכה אפית. כל כמה זמן מקבלים זכאות? |
jhalfon1 |
Posted - 04/20/2018 : 07:31:42 תודה על העצות חזרתי למכשיר הישן שלי של חברת DEVILBISS לאחר שעשיתי בדיקת לחצים. מרגיש יותר טוב. אני אמשוך עם המכשיר הישן עד לקבלת זכאות למכשיר חדש שזה בסוף השנה ואז אני צריך להחליט לגבי מכשיר חדש |
ירון |
Posted - 04/12/2018 : 16:48:59 לחץ - אם אין דליפות, לחץ האוויר כמעט לא מורגש. גודל הנחיריים צריך להתאים, כמו נעל. גדול מדי לא טוב וקטן מדי לא טוב. אבק - מה קורה שאתה נושם בלי מסכה ופילטר? דרך הסיפאפ יש פחות אבק מהרגיל. פלסטיק לא איכותי - איזו מסכה? הבעיה הכי נפוצה היא דליפת אוויר בין הנחיריים לאף שגורמת לנפיחות בנחיר ואז קשה לנשום דרכו. תבדוק אם יש דליפות. אם כן תנסה להדק רצועות קצת ואם לא עוזר, לנסות מסיכות אחרות.
|
יצחק |
Posted - 04/09/2018 : 19:12:52 שלום לך אני אישית לא משתמש בנחירונים ולכן קשה לי לעזור לך אני מכיר בעיות הסתגלות ראשוניות לנחירונים אבל לא בעיות אחרי שנה. הייתי מנסה מה שאמרו לך בקלנטיקה. כמו כן כדאי אכן לבדוק את הלחץ במכשיר ולעשות קריאת נתונים. בינתיים לא הייתי ישן ללא CPAP אלא מנסה גם מסיכה אפית |