סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מהו המכשיר הכי טוב בנקודת זמן זאת בשוק?

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
Nice_Guy נכתב - 03/01/2018 : 10:37:49
היי,

אני רוצה להכיר את המכשיר הטוב ביותר או המשוכלל והטוב ביותר בשוק הישראלי, אם נראה טוב גם סבבה.
בלי קשר למחיר.

תודה

פליקס
15   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
amir77a Posted - 06/06/2018 : 11:28:35
בודק. תודה!
dan bar-or Posted - 06/06/2018 : 07:10:38
ל sefam יש יבואן רשמי בישראל מ"ס הטלפון 036782686 ניתן להתקשר ולהתרשם ממכשיר
ה sleep box החדש.

ובעניין החזרים כספיים מחברות הביטוח הפרטיות, כל חברה והכיסויים שלה, אבל כידוע לי ב 90% מהמקרים ינועו ההחזרים סביב ה 70%-90%. כיום הנושא נפוץ מאד ובהתאם ההחזרים והמודעות של החברות.
ליתר ביטחון הייתי מברר עם הסוכן שלי טרם הרכישה.
amir77a Posted - 06/04/2018 : 20:48:29
היכן ניתן לרכוש את מכשיר ה- Sleep box של sefam

האם ככל הידוע לכם הביטוחים הפרטיים מכסים את עלות המכשיר?
new here Posted - 05/02/2018 : 23:37:46
תודה!
יצחק Posted - 04/30/2018 : 22:03:52
קודם כל לא כדאי לבחור מכשיר לפי אסתטיקה.
יש חשיבות לגורם זה אבל פחותה מאד לפקטורים אחרים.
גם מעשיר לחות חשוב רק למי שמשתמש בו וכנ"ל צינור מחומם.
לגבי פילטרים יש בכל מכשיר
נתונים למחשב תלוי איזה מכשיר יש לך
new here Posted - 04/29/2018 : 03:33:23
לא הבנתי משהו בקשר להחזרים של הקןפות. כל 5 שנים מקבלים החזר? בקשר למכונות כמו שאתם קוראים להן, הסליפ בוקס באמת חתיכה עולמית אבל נראית קצת מגושמת. אני עכשיו כותבת פה במקום לישון. יש לי מסיכת אפית והאף שלי פשוט קפוא מקור.
המכונה שהכי מצאה חן בעיני היא dream station של פיליפס. קודם כל הצבע הלבן מעולה... והאפשרות הנוחה והיעילה לניתוק מעשיר הלחות מהמכונה הוא פשוט גאוני. יש לה גם פילטרים, לא ידעתי שיש דבר כזה, וגם לא ידעתי שיש דבר שנקרא צנור מחומם
חור בהשכלה!!!
מישהו יכול להסביר לי איך מוציאים נתונים למחשב לבד?
Nice_Guy Posted - 04/15/2018 : 13:29:09
תודה רבה על המידע amtyc, אני משתמש עם הרסמד S9, לרוב התוצאה היא 3-10 הפסקות נשימה בשעה,
אבל לפעמים קופץ ל 17 או 13, מציק אבל זה מה יש, המכשיר תקין.

החלטתי שאני אמשיך איתו ולא אקנה משהו סתם ממכבי.
בנוגע להשקיע 3500 שקל ולא לקבל החזר, זה ממש לא כלכלי. ולא זכיתי בלוטו בינתיים :)
amtyc Posted - 04/01/2018 : 14:31:12
היי פליקס,

מבלי לגרוע מכל מה שנאמר כאן על ידי אחרים (שרובם מנוסים ממני בנושא), אני משתמש כבר שנתיים באחת המכונות הטובות בשוק, AIRSENSE 10 AUTOSET של RESMED, ואני מאוד מאוד מרוצה וממליץ עליה בחום. מכונה אמינה ושקטה מאוד שעושה היטב את העבודה (אצלי מאינדקס 45 לאינדקס 1 עד 2).

היות שאני מבלה חלק ניכר מזמני במקום מסוים בחו"ל, הזמנתי לי הבוקר בעסקת חבילה (מכונה כולל מעשיר לחות מובנה, צינור לא מחומם, צינור מחומם, תיק נשיאה, מסכה MIRAGE FX, ערכת ניקוי למסכה וששה פילטרים) מכונה כזו נוספת חדשה, באתר הזה:
https://www.cpapmachines.ca/collections/apap-machines/products/airsense-10-auto-package?variant=1323833589789

לדעתי, העלות הכוללת תסתכם ב-3,500 ש"ח בערך, כולל הובלה אווירית, מע"מ ועמלות שחרור מהמכס.

בהצלחה !!

נ.ב.
אם תרכוש את המכונה, ואם תרצה - אוכל לעזור לך בכל מה שקשור לפריקת הנתונים למחשב ולתוכנות המתאימות להצגת הנתונים.

עדכון לטובת משתתפי הפורום 13 אפריל 2018:
המכונה הגיעה אך נאלצתי לשחרר אותה בעצמי בגלל שירות EMS גרוע בישראל. לא נורא, הקדשתי לזה שעתיים מהחיים.

העלויות:
מכונת RESMED AIRSENSE 10 AUTOSET כולל ספק כוח 100/240 וולט (מתאים לכל מתח רשת בעולם), מעשיר לחות מובנה, פילטר, כרטיס SD
צינור רגיל
צינור מחומם
שני תיקים (!!)
מסיכה אפית MIRAGE FX STANDARD SOFTEDGE
ששה פילטרים להחלפה
קופסת מגבונים לניקוי מסיכה
ספרות מלאה
הובלה מהירה בשירות EMS (הגיעה לארץ תוך 7 ימים). כל זה תמורת:

2,846 ש"ח: זהו סכום החיוב ב-PAYPAL, כולל עמלות חליפין וכו'
484 ש"ח: מס ערך מוסף
18 ש"ח: אגרת מחשב
70 ש"ח: לא מבין מה
82 ש"ח: לא מבין למה
========================
3,500 ש"ח: סך הכול

עד כמה שידוע לי, ערכה דומה עולה בארץ בסביבות 9,000 ש"ח.
בונוס: בגלל שהמכונה נרכשה בצפון אמריקה, היא גם מתחברת לרשת ה-WIFI ;-)

שבת שלום ושינה נעימה לכולם ;-)
dan bar-or Posted - 04/01/2018 : 13:08:40
לא קשור ל philips.
Sefam זו חברה בפני עצמה.
n-avraham Posted - 04/01/2018 : 12:19:02
האם Sleep box sefam של פיליפס?
dan bar-or Posted - 04/01/2018 : 00:19:19
הי רותי, משקלו של המכשיר כולל מעשיר לחות וצינור מחומם 1.7 ק"ג . הוא נחשב כיום למשוכלל והמתקדם ביותר בשוק. מחירו 6500 ש"ח וזה כולל 5 שנות אחריות מלאות של היבואן הרשמי בישראל.
המכשיר גם נחשב לשקט מאד 26db בלחץ 10 ס"מ. והכי חשוב, יש לו עיצוב מדהים של פיליפ סטארק. המכשיר מיוצר בבית החרושת של החברה sefam בצרפת. יצא לי כבר להתנסות בו והוא נהדר! ממש פורץ דרך. יש להם שם פטנט אשר מזהה דפוס נשימה של אדם ישן ושל אדם ער ובהתאם מונע עליות לחץ מיותרות עקב דליפות אוויר. יש לו גם הפחתת לחץ אינטליגנטית בנשיפה וזה דבר נוח מאד. יש לו גם יסומון שהחברה פיתחה עם קישוריות בלוטוס וכמובן wifi כך שניתן להתחבר אליו מרחוק וזה מונע בעיות ונסיעות מיותרות במקרים של פריקת נתונים או תקלות.
בקיצור מכשיר חדשני שלא נראה כמוהו בארץ! יש לו גם מסך מגע כמובן עם חיישן תאורה (אופציה נחמדה מאד) ובנוסף ניתן כמובן לצפות בנתוני השינה ע"ג המסך של המכשיר או במסך של הטלפון הנייד.
n/a Posted - 03/31/2018 : 22:54:34
משקל ומידות של ספאם סליפ בוקס יחד עם מעשיר לחות?
מחיר כולל?
dan bar-or Posted - 03/03/2018 : 19:09:38
ה sleepbox של sefam יצא לשוק ב 1/1/18 הוא חדש.
ה s10 יצא לשוק לפני 4 שנים בערך.
ניתן לחבר מעשיר לחות ל sleepbox ביחד עם ערכה של צינור מחומם מקורי.
מחירו סביב ה 6000 ש"ח
Nice_Guy Posted - 03/03/2018 : 18:08:43
היי דן,
ניתן לבטל את פעולת המעשיר לחות ב S10, אז זה לא כזה חיסרון, אז המכשיר טיפה גדול יותר.
מה סדר הגודל של המחירים, ראיתי את ה SLEEP BOX, במראה לפחות הוא נראה טוב, מה עם מעשיר לחות בשבילו? עוד מכשיר בצד?
בכל ההשוואות שקראתי און ליין לשנת 2017 (אחרי שפירסמתי את השאלה) ה S10 היה הראשון, מוזר קצת שאתה טוען שהוא מיושן.
בכל אופן, אם תתן לי מחיר של ה SEFAM אני אעשה חשבון...
dan bar-or Posted - 03/03/2018 : 18:00:04
המכשירים המובילים בשוק והחדשים ביותר היום הם :
Sleep box של sefam
Dreamstation של philips
Icon של ficher&pickel
ה s10 של רסמד מכשיר קצת ישן כבר ואינו מכיל את התכונות המתקדמות של המכשירים מעלה.
יחד עם זאת הייצור של המכשיר בחלקו הועבר לסינגפור
(פעם כולם היו מיוצרים באוסטרליה)
ה sleep box של sefam מכיל אפשרויות מתקדמות כמו למשל חיבור ל wifi וחיבור לבלוטוס, יש גם יסומון יעודי בו ניתן לצפות בהפסקות נשמה ולכוון את המכשיר דרך המכשיר הסלולרי. המכשיר נחשב לחדש ביותר והמתקדם ביותר בשוק היום ומעוצב ע"י המעצב הנודע פיליפ סטארק . יש לו מסך מגע צבעוני והוא שקט מאד.
גם ל dreamstation של philips יש מסך צבעוני אך כאן לא מדובר במסך מגע אלא רק במסך צבעוני קריא ונגיש עם כל האופציות לקריאת נתוני השינה.
למכשיר יש אופציה לשן כחולה אך ורק בחו"ל, במכשירים אשר נמכרים בישראל השן הכחולה לא פעילה. המכשיר בעל עיצוב חדשני ומתקדם ונראה כמו שעון מעורר ליד המיטה.
ה Icon של ficher&pickel הוא הגדול והכבד בחבורה והוא מכיל תמיד מיכל לחות שאינו ניתן להפרדה מהמכשיר אך ניתן לבטל את הפעלת הלחות מתי שרוצים ללא אפשרות להפרדת מיכל הלחות מהמכשיר. המכשיר מיוצר בניו זילנד והחברה ותיקה ומקצועית מאד!
במכשיר יש מסך בו ניתן לצפות בנתונים. המכשיר אמנם קצת כבד אבל מכיל אופצית sense awake אשר מזהה דפוס נשימה של אדם ישן וכך המכשיר פחות מעלה לחץ בזמן דליפה!
החיסרון הגדול ב s10 של resmed זה מעשיר הלחות אשר לא ניתן להפרדה מהמכשיר וזה מעצבן למי שלא משתמש בלחות וצריך לסחוב איתו מיכל לחות אשר לא ניתן להפרדה מהמכשיר. (כך זה גם ב icon).
לסיום חברים , סיפאפ זה סיפאפ העיקר שהמסיכה תהיה נוחה, זה מה שחשוב, שהרי כל מכשיר בסופו של דבר יעשה את העבודה.

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.