הודעות קודמות |
Ozzel |
נכתב - 02/17/2018 : 13:19:21 צהריים טובים אני משתמש במכשיר REMSTARAUTO,M SERIES,A FLEX מזה כ-4 שנים. בחורף הזה, אני מעל כחודשיים עם אף סתום, רופאת הא.א.ג. שלי אמרה שיכול להיות שבגלל שהמכשיר "דוחף" אוויר קר ויבש האף שלי לא מצליח להתאושש - מישהו מכיר את הבעיה ? כמו כן חברת מדטכניקה העבירה את נושא המכשירים לחברת מדיקוויפ, שלטענם, ללא ההיסטוריה של הלקוחות, ולכן כדי לקנות מסיכה חדשה אני חייב להגיע אליהם לראש העין או לנשר למדידות ("דוגמן פנים" וכמו כן הם אינם שולחים מסכות בדואר בגלל חשש לנזק ??? יש המלצה לספק מסכות נחמד יותר ? לעזרתכם אודה |
1 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
dan bar-or |
Posted - 02/18/2018 : 08:03:24 שלום עוז וברוך הבא לפורום שלנו, אכן הרופאה שלך צודקת, בחודשי החורף הקרים המכשיר דוחס אוויר קר ויבש בכוח מה שעלול לגרום אצל חלק מהמשתמשים לאף סתום ועד למצב קיצון בו לא ניתן להשתמש במכשיר (לא מצליחים לנשום מהאף... ) הפתרון לכך הינו מכשיר יעודי אשר מתחבר למכשיר הסיפאפ שלך ותפקידו לחמם וליצור לחות מסוימת לאוויר שאתה נושם. המכשיר הזה נקרא מעשיר לחות מחומם הוא בנוי ממיכל מים ופלטה אשר מונחת בחלקו התחתון, המשתמש יכול לשלוט בחום ובלחות ע"י ויסות המכשיר לחום וללחות הרצויים ובכך למנוע תופעות כמו יובש או אף סתום. בקיץ ניתן לנתק את המעשיר מהמכשיר ולהשתמש בו כרגיל ללא המעשיר. חשוב להשתמש במים מזוקקים כדי למנוע הופעת אבנית על גוף החימום (כפי שלעתים קורה בקומקום חשמלי) ובכל מקרה חשוב מאד להסיר את האבנית במידה ולא משתמשים במים מזוקקים עם קצת מלח לימון או חומר יעודי להסרת אבנית (חשוב מאד לשטוף היטב את המיכל בתום התהליך). אגב למכשיר שברשותך יש מעשיר לחות מובנה מיוחד אשר ניתן לחבר ולנתק בעת הצורך. בעניין המסיכה, צר לי מאד לקרא את שכתבת, אני לא מבין איך קורה דבר כזה שחברה מעבירה טיפול בלקוח לחברה אחרת ללא היסטוריה ?! זה נשמע מוזר מאד ולא תקין ! בטח ובטח עם חברה כמו מדטכניקה אשר נחשבה בזמנו לחברה רצינית מאד ועד היום אני לא מבין מדוע סיימה את פעילותה. בכל מקרה איך אמורים לטפל בך ללא הסטוריה?! במידה והייתה כזאת הם יכלו בהחלט לשלוח לך מסיכה בדואר לפי הקיים אצלך. אני מכיר הרבה חברות כולל מחו"ל אשר שולחות ציוד אשר ארוז היטב בדואר ואין בעיה עם זה. בכל מקרה תרגיש חופשי להרים אלי טלפון ואתן לך בשמחה כמה טיפים נוספים שיעזרו לך.
|
|
|