הודעות קודמות |
avis |
נכתב - 01/02/2018 : 10:10:38 צחי מה קורה? שמתי לב שאין אפשרות לשלוח מייל לחברי הפורום,
|
10 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
izibizi |
Posted - 01/04/2018 : 18:12:37 avis - אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר ישיר. האימייל שלי iizzii61@hotmail.com |
יצחק |
Posted - 01/03/2018 : 08:36:41 quote: Originally posted by עמוס פורת
אני מבין את דן ומקבל את הסברו ומקווה שהפורום ינוהל בצורה הוגנת על פי תקנות הפורום. אני אמשיך לקרוא ולכתוב בפורום. אני נותן אמון מלא בכוונתו הטובה של דן ומגבה את יצחק בניהול הפורום.
תודה רבה עמוס
דבריך חשובים לנו מאד. אתה זה שהתחלת את הפורום החשוב הזה ואנו ממשיכי דרכך
נעשה כל מאמץ שהפורום ינוהל בצורה הוגנת וטובה.
אני מאד מקווה גם שדן ישדרג את הפלטפורמה המיושנת והבעייתית של הפורום שגורמת לתקלות חוזרות ונשנות |
עמוס פורת |
Posted - 01/03/2018 : 04:53:58 אני לא מצליח לבצע כניסה לפורום. |
עמוס פורת |
Posted - 01/03/2018 : 04:51:16 אני מבין את דן ומקבל את הסברו ומקווה שהפורום ינוהל בצורה הוגנת על פי תקנות הפורום. אני אמשיך לקרוא ולכתוב בפורום. אני נותן אמון מלא בכוונתו הטובה של דן ומגבה את יצחק בניהול הפורום. |
dan bar-or |
Posted - 01/02/2018 : 17:35:29 לפני כשנה הודיע בעל הפורום הקודם על רצונו לסגור את הפורום לאלתר וזאת עקב עלויות כספיות עבור תחזוקתו של הפורום. באותם ימים נחתה ההודעה על סגירת הפרום על חברי הפורום הוותיקים כרעם ביום בהיר והייתה תחושה של צער מהול בעצב בקרב החברים הפעילים. מספר חברים אפילו פנו אלי לסייע בעניין ולמנוע את רוע הגזרה. כאשר שמעתי את החדשות החלטתי לפעול מידית כחבר פורום פעיל מזה שנים ולמנוע את סגירת הפורום הנהדר הזה ! השקעתי סכום כסף ובכך מנעתי את סגירתו למען כולנו. כמובן שלא ביצעתי את הפעולה באופן ראוותני ובחרתי להישאר בעילום שם ולתרום את כספי ואת הידע הרב שלי לטובת המשתמשים בפורום. באמת שניסיתי להישאר צנוע ולא חיפשתי לקבל תפיחות על השכם אבל לצערי למרות שלא רציתי להיחשף, משום מה עלו כאן היום כל מני הודעות בעלות אופי מריר מאשים וכועס. כאילו שאני אשם בבעיות טכניות בפורום בעל פלטפורמה ישנה כ"כ. צר לי מאד ואני חייב לומר כאן שאפילו נפגעתי מאוד מכמה תגובות כאן שכאילו באו בהאשמה ישירה כלפי! אני עשיתי עבור כולכם רק טוב ! ואם הכל יהיה בסדר גם בהמשך אמשיך לתת מעצמי ומזמני למען כולכם. אני מאחל לכולנו המשך שימוש יעיל ופורה בפורום ומבקש בקשה אחת. אנא מכם חברים יקרים הצמדו נא לכללי הכתיבה ולתקנון הפורום. וזאת ע"מ שנמשיך להנות מפורום יעיל גם לוותיקים וגם לחדשים. יובהר כי יצחק היה ויהיה תמיד מנהל הפורום ובעל הסמכות היחיד לשמור על כללי הכתיבה ולהחליט אילו הודעות יפורסמו ואילו ימחקו. |
יצחק |
Posted - 01/02/2018 : 15:36:58 דן בר אור קנה את הדומיין
אני מנהל את הפורום |
עמוס פורת |
Posted - 01/02/2018 : 13:41:16 האם זה נכון שדן בר אור קנה את הפורום? |
avis |
Posted - 01/02/2018 : 12:09:59 צחי, בהמשך לשיחתנו, נכון שהכתיבנ בפורום קטנה, אבל אני רואה שמאות משתתפים נכנסים לקרוא את הפוסטים, אם ימשיכו לצנזר אותנו ולא יפתחו את המייל, אאלץ לצאת מהפורום, אולי זו כוונת הבעלים. |
avis |
Posted - 01/02/2018 : 11:56:55 יש תקלה |
יצחק |
Posted - 01/02/2018 : 11:56:14 שלום אבי
אני בודק הנושא |