סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 רכישת CPAP אוטומטי פעם ראשונה

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
zilbersh1 נכתב - 12/11/2017 : 12:41:58
שלום רב
אשמח לשמוע דעות לגבי רכישת מכשיר CPAP אוטומטי בחו"ל.
1. האם ההחזר בסל ובמושלם (כללית) עלול להיפגע?
(לא ראיתי הערה שיש מניעה לרכוש את המכשיר בחו"ל).
2. האם נדרש לכייל את המכשיר ספציפית עבורי?
אם כן במידה ואני מביא מכשיר מחו"ל כיצד ניתן להתגבר על המכשול...
3. האם באופן כללי אלו מכשירים אמינים או שנוטים להתקלקל?
(נראלי שההפרש במחיר בארץ ובחו"ל משמעותי מאוד...!).
4. יש איזה מותג/דגם ספציפי שמומלץ? (מעבר למה שרשום בהשוואה המפורטת
שמצאתי בלינק המצויין שבפורום).
תודה מראש :-)
10   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
יצחק Posted - 12/14/2017 : 16:52:20
חיפוש קל בגוגל ויש לך מלא חנויות

zilbersh1 Posted - 12/14/2017 : 05:38:37
תודה לכולם על העצות המועילות.
הפריזמה כנראה מכשיר טוב אבל גדול וכבד לנסיעות, וזה מבחינתי מינוס.
אני ניסיתי ולא הצלחתי למצוא בברלין חנויות שמוכרות cpap אבל לך תדע,
נראה מה ילד יום...
יצחק Posted - 12/13/2017 : 19:11:32
גם אני אתייחס:
1. אני גם מסכים שלמשתמש חדש עדיף לבצע את הרכישה הראשונה בארץ מספק שייתן לו שירות ואחריות ויאפשר לו בטרם הרכישה למדוד ולנסות כמה שיותר מסיכות ויסייע לו עם כוונון המכשיר וההתאמות. בפעם השנייה כבר אין שום מניעה לרכוש בחו"ל.
2. הכותב הספציפי לא ממש משתמש חדש. אתה כותב שניסית מכשיר והיית מרוצה ממנו.
3. המכשיר שניסית והיית מרוצה הוא מכשיר מתוצאת WEINMAN מדגם PRISMA זהו מכשיר גרמני ודווקא כדאי לרכוש אותו בגרמניה. המכשיר הזה הוא אחד המובילים בשוק.
4. תעשה חיפוש ב GOOGLE של חנויות CPAP בברלין. בטוח שיש.
5. תבדוק מה נדרש להביא בכדי לרכוש המכשיר. בארה"ב לא מוכרים מכשיר או אפילו מסיכה בלי מרשם מרופא. אין לי מושג מה נדרש בגרמניה.

avis Posted - 12/13/2017 : 09:04:02
לחות לדעתי "חובה" למשתמש במסכת נחיריים. ההתעסקות עם זה היא לא כזו גדולה לעומת התועלת והנוחות.
דן צודק לגבי משתמשים חדשים ומתחילים, בעיקר אלו ללא חוש ויכולת טכנית.
zilbersh1 Posted - 12/12/2017 : 16:07:41
איזה כיף שיש פעילות בפורום... :-)
אני משתמש "חצי חדש"...
כבר לא מעט זמן (עוד לפני שאובחנתי באופן רשמי), שאני משתמש
במכשיר CPAP ישן (קיבלתי מאחי שרכש חדש), ולא נתקלתי בבעיות הסתגלות.
כמו כן, גם לא נתקלתי בבעיות הסתגלות למכשיר הפריזמה שקיבלתי ממכון מור למשך כשבוע לטובת אבחון. אז אני פחות חושש מקשיי הסתגלות.
לא זכיתי לישון עם מכשיר שכולל לחות וחימום, אבל לא הרגשתי שזה נחוץ לי
(כמובן שאם אנסה יתכן שאגלה כמה זה נוח...).
מה שכן זה נראה לי קצת התעסקות/בלבול מוח...
גם אני ראיתי שבארה"ב המוצרים יותר זולים, לא ישבתי לחשב ולהשוות בדיוק,
אבל להביא מארה"ב במשלוחה יש תוספת לפחות של המע"מ, ואילו אם
המכשיר חוזר איתי מאירופה במזוודה אז החלק הזה נחסך וחלק מהפער נסגר...
אבל עוד לא הצלחתי לאתר ברשת חנות בברלין שניתן להיכנס אליה ולרכוש במקום CPAP...
dan bar-or Posted - 12/12/2017 : 14:03:44
quote:
Originally posted by dan bar-or

שלום רב, למרות שאני חושב שפחות כדאי לרכוש בחו"ל בפעם הראשונה מבחינת הסתגלות ליווי שירות ואחריות זה נחוץ מאד בשלבים הראשונים במיוחד למשתמש חדש! יש עניין של למדוד ולרכוש את המסיכה הנכונה שהרי לא כולן יתאימו לך וזה נושא שאתה לא ממש בטוח בו. אשמח להסביר יותר בטלפון, ולסייע כחבר לסיפא פשוט תתקשר אלי ואספק לך טיפים נוספים.
מספר הטלפון שלי מופיע בחתימה מטה וכמו שכתב כאן חברי דגן באמת שאשמח מאד לעזור לך !
בינתיים שיהיה לך בהצלחה!

שלום לכולם, האמת היא שחשבתי רבות האם להשתתף בשרשור הזה או לא, אבל כמו הרבה פעולות שאני עושה בהווה ועשיתי בעבר ולא באופן ישיר כדי לעשות לביתי החלטתי בכל זאת לכתוב כאן כרגיל כמו שאני תמיד כותב כדי לעזור ולסייע לחברי הפורום.
לכל משתמשי הסיפאפ שהגיבו כאן וכתבו "בטח לקנות בחו"ל הרבה יותר זול.."
זול ???!!! ומה עם שירות ?! ומה עם אחריות ?! מה עם מכשיר חלופי במקרה של תקלה?! (תישלחו את המכשיר לחו"ל ולא תשתמשו חודשיים במקרה הטוב?!)
מה יהיה אם המסיכה לא תהיה נוחה?! מי יבדוק את הנתונים?! מי יכוון את המכשיר? מי יסגל אתכם למכשיר?! מי ישאיל לכם את המכשיר טרם הרכישה?! (על סמך מה אתם קונים מסיכה ומכשיר בחו"ל?! ניסיתם אותו?! ומה אם הוא לא יתאים לכם?!) מה יקרה אם תתעוררו עם פה יבש ?! מה יקרה כאשר סתם תרצו עידוד או עצה טובה? (אל תשכחו שגם אתם הייתם משתמשים חדשים פעם!) מי כמוכם יודע כמה זה לא פשוט לקבל את הבשורה במעבדת השינה וללכת הביתה מפוחדים ומבולבלים...
אני מבין חברי מכבי/לאומית אשר רוכשים בחו"ל כי אין להם ברירה אחרת חוץ מלקנות בכסף מלא (במכבי יש החזר רק על אביזרים).
אבל חברי כללית מושלם למשל שזכאים להחזר של יותר מ 4300 ש"ח !! איזו סיבה יש להם לרכוש בחו"ל?!
אני יכול להזכיר להרבה חברים וחברות כאן מנסיון שלי ושלהם (הרבה חברי פורום יעידו) עד כמה חשוב נושא התמיכה הנסיון והשירות וכן גם למשתמשים ותיקים לעתים! חברים, כל אחד יעשה את החשבון שלו ויקנה איפה שהוא רוצה אבל אל תשכחו, מכשיר סיפאפ זה לא חפץ דומם בסלון הבית, בסיפאפ משתמשים מידי לילה!
dan bar-or Posted - 12/12/2017 : 11:36:12
שלום רב, למרות שאני חושב שפחות כדאי לרכוש בחו"ל בפעם הראשונה מבחינת הסתגלות ליווי שירות ואחריות זה נחוץ מאד בשלבים הראשונים במיוחד למשתמש חדש! יש עניין של למדוד ולרכוש את המסיכה הנכונה שהרי לא כולן יתאימו לך וזה נושא שאתה לא ממש בטוח בו. אשמח להסביר יותר בטלפון, ולסייע כחבר לסיפא פשוט תתקשר אלי ואספק לך טיפים נוספים.
מספר הטלפון שלי מופיע בחתימה מטה וכמו שכתב כאן חברי דגן באמת שאשמח מאד לעזור לך !
בינתיים שיהיה לך בהצלחה!
avis Posted - 12/12/2017 : 11:13:48
בטוח יש חנות בברלין שמוכרת את המכשירים הגרמנים, יתכן שיש גם כאלו שמוכרים את RESMED ו-PHILIPS הטובים כיום בשוק, אין בעיה של כיול רק תשאל במעבדת שינה מה הלחצים שלך.
אם כבר כדאי לשקול להביא מכשיר עם לחות וחימום, מסכה ופילטרים.
לפי הידוע לי המחירים באירופה יותר יקרים מאשר ארה"ב, כדאי לבדוק באינטרנט ולהשוות כדאיות בהתחשב בהובלה והמע"מ אם אתה מביא בעצמך.
בהצלחה ותעדכן אותנו שנלמד.
zilbersh1 Posted - 12/12/2017 : 07:40:17
שאלת המשך:
יש למישהו מושג אם יש באירופה (אם להיות ספציפי יותר אז ברלין),
חנויות שבהן יש מכשירי CPAP לרכישה מיידית במקום?
תודה
דגן Posted - 12/11/2017 : 14:05:23
אין בעיה להביא מכשיר ועם תצטרך הדרכה וכיוון דן יעזור לך בשמחה אני הבאתי מכשיר (לא דרך הקופה) ודן עזר לי

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.