סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מכשיר עושה רעש

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
doshi034 נכתב - 12/07/2017 : 13:11:50
מכשיר ה Apex של אבי עושה רעש. כבר שלוש פעמים נתנו אותו לתיקון ובסוף החליפו לו למכשיר חדש אבל החדש באיזשהו שלב בלילה גם מתחיל להרעיש. השאלה האם זו בעיה נפוצה במכשירי Apex וכדאי להשלים עם זה שיש רעש ולחכות עוד שנה וחצי עד שיוכל לקנות מכשיר חדש (בקופ"ח מכבי) או שיש משהו לעשות בעניין? אציין שהוא מטופל בלחץ 5-8
3   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
dan bar-or Posted - 12/11/2017 : 07:05:21
מעולם לא נתקלתי במכשיר אשר מתחמם לאחר מ"ס שעות שימוש.
שוב, אני בהחלט מציע שתגיעי אלי, אבצע מ"ס בדיקות ואומר לך מה דעתי.
מאד מוזר אבל ככל הנראה הדליפות הן מקור הבעיה.
doshi034 Posted - 12/10/2017 : 09:06:58
תודה דן על תשובתך המפורטת. אציין שכשלקחנו את המכשיר החדש בוא לא הרעיש. למעשה הוא מתחיל להרעיש אחרי כ 5 שעות בלילה, אולי כי הוא מתחמם?
לגבי דליפת האוויר - בדקנו ולא מדובר בדליפה מהמסיכה (על אף שיש ממנה הרבה דליפות)אלא רעש מהמכשיר עצמו.
dan bar-or Posted - 12/08/2017 : 08:33:51
שלום רב, מכשיר סיפאפ לא עושה רעש, ולא אמור לעשות רעש (כמובן באם מדובר במכשיר תקין אשר יוצר בשנים האחרונות ע"י יצרן מוכר) מכשירי סיפאפ אמורים להשמיע רעש סביב ה 28/30db בחדר שינה רגיל ולא בתנאי מעבדה שם הנתונים מתקרבים יותר ל 26/27db (כמו שבודקים תצרוכת דלק של רכב בתנאי מעבדה ולאחר מכן במבחן אמיתי על הכביש)
אגב הנתון מתייחס לבדיקה אוניברסלית בלחץ 10 ס"מ.
לכן כאשר המכשיר מרעיש זה לא תקין! ככל הנראה יש תקלה...
אני מבין מדבריך כאן שהמכשיר הוחלף בחדש? ועדיין יש רעש?! (לא ממש נשמע הגיוני) מדוע לא ביקשת מהטכנאי לשמוע את המכשיר החדש טרם ההחלפה ולבדא שאינו מרעיש?! פשוט לקחת את המחיר החדש והלכת?! האם המכשיר המקורי הרעיש כבר מהיום הראשון? (אמנם אפקס לא נחשב להכי שקט בשוק אבל גם לא ידוע כרועש עד כדי כך)
כעת נשאלת השאלה מהיכן אתם שומעים את הרעש? האם מהמכשיר עצמו או אולי מדובר בדליפת אוויר מהמסיכה אשר אינה מונחת טוב על הפנים ומשמיעה רעש של אוויר אשר בורח ?!
כמעט בכל יום שעובר אני שומע משתמשי סיפאפ אשר מתארים רעש מהמכשיר אשר בסופו של דבר מתברר כדליפת אוויר מהמסיכה כתוצאה משימוש לא נכון...
אולי כאן הבעיה?!
את מכשיר האפקס שברשותכם ניתן לחבר למחשב ובעזרת תכנה מתאימה ניתן לצפות בנתוני השימוש בלילות האחרונים ולהבין האם מדובר בדליפת אוויר מהמסיכה.
אני מזמין אותך להתקשר אלי ואפילו להגיע אלי ואני מבטיח לעזור ולפתור את הבעיה ללא תמורה מצידכם, אעזור בשמחה ומכל הלב פשוט תתקשרו אלי,מספר הטלפון שלי נמצא בחתימה מטה.

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.