הודעות קודמות |
monP |
נכתב - 11/19/2017 : 15:49:23 שאלה אולי טיפשית כתוב בחוברת הדרכה (ע' 25) לשטוף היטב ולייבש
איך יתייבש הצינור בתוכו |
3 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
יצחק |
Posted - 11/22/2017 : 20:02:47 אני פשוט מחליף את הצינור אחת לשנתיים בערך עלות צינור (רגיל) כלל לא יקרה |
avis |
Posted - 11/20/2017 : 09:08:20 אני משתמש ב-CPAP עם לחות. נוהג לשטוף לפחות פעם בשנה. אומנם יש לי מברשת ארוכה מתאימה לכך, אבל אין צורך בה. משרה את הצינור במים פושרים עם סבון נוזלי למשך 15 דקות, לאחר מכן שולף את 2קצוות הצינור מהפיילה כאשר 2 פתחי הצינור אטומים על ידי האגודלים כדי שמי הסבון ישארו בצינור. מנער את המים שבתוך הצינור מספר פעמים תוך כדי הגבהת כל פעם יד אחת ומנמיך את היד השנייה לסרוגין ימין שמאל. לאחר מכן מרוקן ושוטף היטב את הצינור. מנער היטב להורדת הטיפות, משאיר ליבוש תלוי במקום מאוורר. עד הערב זה מתיבש. בזמן החיבור למכשיר לפני השימוש, מזרים אויר למשך דקות מספר ליבוש נוסף. הריח של הסבון נעלם אחרי יומיים, לכן להשתדל להשתמש בסבון עם ריח חלש ככל שנמצא. תמיד זה מלווה בניקוי המסכה, מיכל המים והחלפת פילטר. זה עוזר להרגשת ניקיון.
|
dan bar-or |
Posted - 11/19/2017 : 20:21:31 שלום רב, אין צורך לשטוף את הצינור, (רק אם אתה משתמש במעשיר לחות) בצינור עובר בסה"כ אוויר כך שאין באמת צורך לשטוף אותו... אם תשטוף והוא לא יתייבש כמו שצריך זה עלול לגרום לבעיה. ואם כבר לשטוף אז להכין צינור נוסף ולהשתמש בו עד שהצינור יתייבש. הכי טוב לשטוף במים ולתלות על ידית של דלת עד ליבוש מלא. בגדול אין צורך לשטוף . |