שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה. להרשמה, ליחצו כאן.
הודעות קודמות
john
נכתב - 06/23/2017 : 13:15:29 היי! אובחנתי לאחרונה עם דום נשימה בינוני (הפרטים המלאים בחתימה). CPAP בלחץ קל פותר את הבעיה, אך אני מחפש אלטרנטיביות היות והשינה עם המכשיר מאוד לא נוחה לי, בייחוד לאור העובדה שאני מתקשה לנשום ולנשוף מהאף.
לאחרונה נתקלתי במאמרים על ניתוחים להקטנת ריריות האף והחיך, ובפרט קובלציה (Coblation). על פניו נראה במשהו בטוח ופשוט יחסית, ואף מכוסה לחלוטין על-ידי הביטוח שלי. מצד שני, מדובר בפעולה ניתוחית בלתי-הפיכה כך שהייתי מעוניין ללמוד על הנושא ככל הניתן.
הלחצים שנדרשים עבורי הם די נמוכים, ואני חושב שיש סיכוי שפתיחת מעברי האוויר עשויה לייתר לחלוטין את הצורך ב-CPAP. וגם אם זה לא המקרה, סביר שזה יקל על השימוש במכשיר.
האם מישהו מחברי הפורום התנסה בסוג הזה של הניתוח? יודעים על סיכונים, תופעות לוואי, או החמרה לאורך זמן? אשמח לשמוע פרטים.
תודה!
2 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים)
יצחק
Posted - 06/26/2017 : 08:26:51 גם אני הייתי ממליץ לך לנסות סד דנטלי לדום נשימה התהליך הניתוחי הוא לא הפיך
אברהם2017
Posted - 06/25/2017 : 17:49:25 היי, למה שלא תנסה להשתמש בסד-דנטאלי? התרגלתי אליו תוך שבוע -/+ וביחס ל- CPAP זה מאוד נוח ותוך מס' ימים כבר הצלחתי לישון איתו לילה שלם. פתחתי פוסט בנושא אתה מוזמן לעיין ולהסתכל. הדום נשימה שיש לי הוא בדרגה קשה משלך.
לי באופן אישי גם יש קושי לנשום מהאף. אני יכול להגיד לך, שלאחר שינה של מס' חודשים עם פלסטר רפואי על הפה (בהתחלה זה היה מאוד קשה). אני כבר נושם הרבה יותר טוב מהאף גם במהלך היום.
*****אני לא מטפל או רופא, ולא לוקח שום אחריות על מה שכתבתי כאן.