שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה. להרשמה, ליחצו כאן.
הודעות קודמות
cookie
נכתב - 05/14/2017 : 18:02:39 שלום, ראשית אני רוצה לציין שמאד שמחתי לגלות את הפורום הזה והופתעתי לטובה. מאז שאובחן אצל אבי דום נשימה בדרגה בינונית ניסיתי למצוא מידע יעיל באינטרנט אך משום מה לא עלה בדעתי לעשות את החיפוש 'פורום סיפאפ' בעברית #61514; מחמם את הלב לראות את הייעוץ הנדיב והידע הרב. אני מעוניינת לשאול: 1. כיצד ניתן לנסות מסיכות שונות? מבדיקה שערכתי טכנאי סיפאפ לא מוכנים להשאיר מסיכה לניסיון (כבר התחלתי לחשוב על מיזם של שיתוף מסיכות..). המסיכה שיש כרגע לאבי היא Joyce one והבעיה איתה זה שהיא לוחצת על המצח ועושה פצע על האף ודולף ממנה אויר, בעיקר כשמשנים תנוחה. הוא ישן לא טוב וקם עייף (משתמש במסיכה הזו כבר כחמישה חודשים) 2. יש לו מכשיר Apex XT אוטומאטי. כיצד/ממי מבקשים תוכנה להורדת נתונים למחשב? 3. האם נתקלתם במקרה שירידה של סטורציה עד מינימום של 82 גרמה להתעלפות בעת קימה לשירותים? 4.הוא טוען שלפעמים הוא שומע מאיזור החסימה כשהוא שוכב ללא הסיפאפ מן קלאנק קלאנק. מישהו נתקל בתופעה?
1 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים)
יצחק
Posted - 05/16/2017 : 19:57:12 שלום לך וברוך הבא. כמה תשובות לשאלותיך: 1. אפשר לנסות לפנות ישירות לספקי מכשירים ולבקש מהם מכשיר לניסיון עם מסיכות. יש ספקים שמוכנים לתת לנסות כמה מסיכות. 2. תוכנה להורדת נתונים יש לבקש מהספק/יבואן בארץ. אולי גם טכנאי המעבדה מכיר? 3. ירידת סטורציה (ריווי חמצן בדם) ל- 82 היא מאד משמעותית (אמור להיות לפחות 95) ולעניות דעתי (ואין לי הכשרה רפואית) יכולה להביא להתעלפות. 4. יכולים להיות רעשים. השאלה אם הם קשורים לחסימה בלוע או למסיכה עצמה. צריך להבין מאיפה הם נובעים בדיוק.