סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מספר שאלות

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
מוטי דודי נכתב - 04/22/2017 : 21:57:49
שלום רב
יש לי מכשיר סיפאפ עלית של רסמד עם נחירונים כבר מספר שנים ועכשיו הנחירונים התבלו וצריך להחליף אותם ועלו לי מספר שאלות
1. האם הלחץ הנדרש משתנה עם השנים ונדרש לבדוק אותו ?
2. האם שווה להחליף מכשיר או מספיק רק נחירונים ? הכוונה האם יש מכשירים חדשים עם טכניקה אחרת ?
3. פעם בכמצה שנים קופח כללית מאשרת מימון להחלפת מכשיר ?
4. אם המכשיר מספק אויר בלחץ קבוע איך הוא מזהה שאני רוצה להוציא אויר ( לנשוף )
ולא מתנגד לי

תודה , מוטי
1   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
dan bar-or Posted - 04/23/2017 : 08:25:33
הי מוטי, ברוך הבא לפורום, עם השנים הוציאה רסמד לשוק מ"ס מכשירים מדגם עלית, מדובר בדגם שלא נמכר הרבה בארץ.
השאלה היא על איזה דגם מדובר? את חלקם (החדשים יותר) ניתן לחבר למחשב ולבדוק את נתוני הפסקות הנשימה בשינה זמני השימוש דליפות אוויר ופרמטרים נוספים בעזרת תוכנה של היצרן.
העלית הינו מכשיר בלחץ קבוע ואינו אוטומטי (מכשיר אוטומטי הוא מכשיר אשר מווסת את הלחץ לפי הדרישה של המשתמש ונקבע בטווח של לחץ נמוך ולחץ גבוהה) ולכן חשוב לפרוק נתונים אחת לחצי שנה כדי להיות בטוחים שאין הפסקות נשימה והלחץ מתאים. אך יחד עם זאת במידה והמסיכה ישנה ודולפת וישנן בריחות אוויר יתכן ומראש פריקת הנתונים לא תהיה טובה.
בכל מקרה צריך לבדוק את הנתונים (אם ניתן ובמידה והמכשיר לא ישן מידי) ויחד עם זאת אני ממליץ לכל אחד ואחת אשר ברשותם מכשיר בלחץ קבוע לבצע התאמת לחצים בעזרת מכשיר אוטומטי אחת לחצי שנה או שנה. (אני מוכן לעזור בזה לכל מי שרוצה בחינם) הלחץ משתנה עם השנים ככל שאנו מתבגרים או מוסיפים או מפחיתים מהמשקל.
לשאלתך האם כדאי להחליף מכשיר? במידה והמכשיר תקין אין סיבה להחליפו, והסיבה היחידה תהיה החלפה למכשיר אוטומטי חדשני במידה וחלפו יותר מחמש שנים מאז הרכישה האחרונה ויש לך ביטוח כללית מושלם אתה זכאי להחזר גבוהה ואז באמת שווה לרכוש אוטומטי חדש עם מסיכה חדשה.
לגבי הפחתת לחץ בנשיפה, במידה והמכשיר שלך יוצר בעשר השנים האחרונות המנגנון הזה קיים בו ועובד כך שבעצם בכל פעם שאתה נושף המערכת מזהה התנגדות ומפחיתה את הלחץ לזמן קצר.
מוטי, תתקשר אלי ואתן לך הסברים נוספים בשמחה!

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.01 שניות.