סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 ריח מהמסיכה והרצועות

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
hadar100 נכתב - 02/19/2017 : 07:18:54
ניסיתי ניסיתי, חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תשובה שכבר נכתבה בנושא - ריח של המסיכה.
אני מנקה את המסיכה עם מגבוני אלכוהול לניקוי מכשור רפואי, ואף כיבסתי את הרצועות בכביסה ידנית, אבל הריח חוזר כל לילה, ואני ממש לא יכול להתרגל לריח של הרצועות והמסיכה.
מין ניחוח שלא ערב לאפי (נשבע לכם שאני מתקלח כל יום ורוחץ פנים עם סבון כדי להיפטר מהריח שזה משאיר על הפנים והראש).
מה הפתרון שלכם? איך לשמור על ריח טוב של הציוד?
8   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
avis Posted - 08/21/2017 : 20:32:16
אולי זה הפתרון?

https://youtu.be/FnsFkaiwkgg
n/a Posted - 08/16/2017 : 14:58:25
אם הריח מהצינור - יתכן שהריח או חלקו יעבור אם תיתן לאויר לזרום דקה או שתיים לפני השימוש
רוצה ללמוד Posted - 08/15/2017 : 11:43:02
הריח החריף ואויר לא נעים יכול לנבוע בגלל צינור פלסטיק ישן, חשוב להחליף פעם בשנה את הצינור פלסטיק שמוביל מהמכשיר אל המסיכה וגם את המסיכה, כאשר השתמשתי בצינור ישן אני ניתקלתי בריחות חריפים והרגשה מגעילה בבוקר לאחר השימוש, חשבתי שהמכשיר לא תקין וטעיתי, זה היה רק הצינור,
avis Posted - 02/20/2017 : 12:17:11
זה מופיע בחתימה שלי יחד עם כל הציוד
TAP PAP Nasal Pillow CPAP Mask with Improved Stability Mouthpiece
לי היא מאוד נוחה ויציבה על הפנים ללא תזוזה גם כשמשנים תנוחת בזמן שינה.
zachi Posted - 02/20/2017 : 11:29:46
אבי מעניין באיזו מסיכה אתה משתמש שאינה עם רצועות, תוכל בבקשה לתת פרטים או קישור ?
תודה
avis Posted - 02/20/2017 : 10:45:27
אגב, אני לא בטוח שמגבוני אלכהול מתאימים לזה, זכור לי שאדם חכם בזמנו במדטכניקה אמר לי להשתמש במגבונים עם אלכהול. מגבון רגיל פשוט.
אני פעם בשבוע משרה את המסכה בסבון נוזלי עם מים פושרים למשך חצי שעה לפחות, מדי פעם מנער את המיכל. שוטף ומיבש. את הסד משרה בטבלית לניקוי שיניים עם מעט מים, חצי שעה, לאחר מגן מצחצח עם מברשת שיניים. לי אין רצועות הסד משמש במקום רצועות.
את הצינור פעם בחודש שוטף אותו דבר כמו המסכה.
מקפיד להשתמש במים מזוקקים. את מיכל המים שוטף פעם בחודש חודשיים.
בהצלחה
avis Posted - 02/19/2017 : 17:41:50
משונה שהריח הוא גם ברצועות,
איזה מכשיר CPAP וציוד אתה משתמש? האם יש לך מעשיר לחות ואתה משתמש במים מזוקקים? אולי יש לך מכשיר סיני? אפשרות נוספת היא שיש בעיה בפילטר אויר או חדר משהו לתוך מערכת האויר במכשיר או בתוך הצינור. האם רחצת גם את הצינור?
אפשרות נוספת, נסה מסכה ללא רצועות,
בהצלחה,
dan bar-or Posted - 02/19/2017 : 07:56:57
שלום הדר, הריח שאתה מתאר כאן יכול להגיע לא רק מהמסיכה, הציוד שלך חדש ויכול להיות שאתה מריח ריח של פלסיקים חדשים כמו כאשר פותחים אריזה חדשה ויש ריח של חדש...
זו אפשרות ראשונה, האפשרות השנייה יכולה להיות ריח ממעשיר הלחות המחומם, עליך לנקות אותו אחת לשבוע עם חומר מסיר אבנית ולשטוף היטב במים זורמים. זה ימנע ריחות לא נעימים.
את המסיכה ניתן לפרק לחלקים (חפש תרשים שלה באינטרנט) והשרה אותה במים חמימים (פושרים) עם מעט סבון כלים כאשר היא מפורקת ללא הרצועות. (לא מים רותחים) לאחר מכן הוצא ושטוף את החלקים במי ברז זורמים ויבש היטב. את הרצועות כבס בכביסה ידנית ויבש לא בשמש.
אם יש לך שאלות נוספות תרגיש נוח להתקשר אלי ואעזור לך בשמחה.
שיהיה לך בהצלחה !

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.