סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מכשיר Airing

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
שרה נכתב - 12/12/2016 : 21:17:03
שלום וברכה. אימי בת 80 משתמשת במכשיר cpap מסורבל אך יעיל עבורה. קראתי על מכשיר cpap מזערי שנקרא airing האם מישהו שמע/יכול להמליץ? תודה , שרה.
1   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
dan bar-or Posted - 12/13/2016 : 08:26:43
אין מכשיר כזה !!! ככל הנראה גם לא יהיה מכשיר כזה, לא ניראה לי שניתן לפתח מכשיר כזה.
על המכשיר הזה אני שומע כבר המון זמן ומאז ביקרתי בתערוכות החשובות בעולם בתחום ולא ראיתי זכר לזה !
בינתיים יש אתר שאוסף כסף כדי לפתח את המוצר והמפתח של המוצר לא מפסיק לפזר הבטחות, מוצר לא ראיתי וזה קצת מוזר...
יחד עם זאת מישהו מוכן לחשוב כאן איך בדיוק זה יחזיק על האף ללא רצועה ?!?! אני משתמש בלחץ 11ס"מ עם מעשיר לחות וצינור מחומם, איך המוצר הזה יכול להחליף את הסיפאפ שלי ??? כבר בלחץ 7 ס"מ זה לא יחזיק מעמד ויפול מהאף ללא רצועה..
בשנים האחרונות צצו פתרונות קסם אשר היו אמורים להחליף את ה cpap עובדה שאף אחד מהם לא ממש עבד ועד היום הפיתרון המוכח והיעיל ביותר למניעת הפסקות נשימה בשינה הוא מכשיר ה cpap באותה צורה כמו לפני 20 שנה רק קטן ומפותח יותר, אבל עדיין עם צינור ומסיכה.
אל תשימו כסף על דברים לא ידועים או על "סנוניות ראשונות" עד היום זה לא ממש הצליח...

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.01 שניות.