| הודעות קודמות |
| shlomoep |
נכתב - 11/29/2016 : 18:54:50 שלום. ברשותי סיפאפ של ווינמן ומסיכת נחירונים OPUS 360. אני מתקשה מאד לכוון את הרצועות וכל בוקר אני מוצא שקימת דליפה. הבוקר למשל הדליפה היתה 37.5 אבל עצירות הנשימה להפתעתי היו רק 4 לשעה. האם הגיוני שבדליפה כזו עדיין המכשיר עושה את העבודה? בכל אופן איך אני לומד למתוח נכון את הרצועות? אגב יכול להיות שהבעיה אינה ברצועות אלא במידות הנחירונים אבל זה קורה לי עם מידות M וגםL. כמו כן לאחרונה התחלתי להשתמש במכשיר לחות ואני שואל האם יתכן שהמכשיר מפסיק את פעולתו לפני שאני מתעורר אני מרגיש שהטמפרטורה נמוכה לקראת בוקר? תודה |
| 2 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| avis |
Posted - 12/04/2016 : 10:06:22 הקצה העליון של הנחיר במסכה בחלקו חודר לאף עד שיוצר אטימה ואין בריחת אויר. גלל זה יש לו צורה של אקורדיון. |
| avis |
Posted - 12/03/2016 : 12:02:45 כיון שאתה כותב שזה קורה לך ב-L+M ובמסכה זו הנחירונים קבועים ולא ניתנים לסיבוב סביב צירם, אני מגיע למסקנה שאולי זוית הנחיר במסכה אינו מתאים לזוית של הנחיר שלך שאף. כדאי שתבדוק את זה ואם זה כך, עדאי שתחליף למסכה שניתן לסובב את הנחיר סביב צירו ולהתאימו לזוית באף. אם זה יושב טוב לא צריכה להיות בעיה של בריחת אויר ולא בעיה בכוון הרצועות, אני זוכר כשעוד היו לי מסכות עם רצועות (לפני שיצאה המסכה בלי הרצועות) המתיחה לא הייתה חזקה רק עד להצמדה בכוח סביר עד חלש. ככה הייתי קם בבוקר עם פחות סימנים על הפנים. מסכה חייבת להיות נוחה ולהתאים כמו כפפה לפנים. אל תוותרו על זה. |