שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה. להרשמה, ליחצו כאן.
הודעות קודמות
shlomoep
נכתב - 11/27/2016 : 19:17:32 שלום. אני חייב לספר לכם על אכזבתי ממוכר סיפאפ אשר חשבתי תקופה ארוכה שהוא הגון מאד. בתחילה הוא התייחס אלי יפה ואף ביקר בביתי מספר פעמים. הוא מכר לי מכשיר סיפאפ של ויינמן PRISMA והחליף לי מספר מסיכות ובסוף החלטתי על מסיכת נחירונים OPTILIFE של PHILIPS RESPIRONICS. לצערי לאחר חודשיים נסדקה הצינורית שמחברת את המסיכה לצינור הגומי הארוך. בקשתי ממנו להחליף רק את הצינורית. טען שאין אפשרות להחליף רק את הצינורית וצריך לקנות מסיכה חדשה. זה נשמע מוזר מ 2 סיבות: 1) שצינורית נסדקת אחרי 2 חודשי שימוש. כנראה שמסיכה זו שכבה במחסן תקופה ארוכה ונוצר בלאי. 2) האם הספק באמת לא מחליף חלקים היכן שאפשר להחליף? כמובן קניתי אצלו מסיכה חדשה כנ"ל ב 929 שקל. נראה לי מחיר מופקע מאוד. אני לא מבין מלכתחילה למה הציע לי מסיכה זו שהיא כבר ישנה מאוד. מדוע לא הציע לי דגם חדש? אם יש בפורום ספקים או מוכרי סיפאפ אשמח לשמוע דעתכם על: 1) האם באמת לא מחליפים/מוכרים חלקי מסיכה? 2) מהו המחיר האמיתי של המסיכה? 3) מדוע לא הציע לי את הדגם החדש? 4) איך מוודאים שמסיכה שאני מקבל למדידה/לשימוש היא אכן מסיכה שלא היתה בשימוש קודם או שלפחות עברה חיטוי? ואתם הלקוחות הישמרו ממוכרי סיפאפ נוכלים וספרו לכולם על המוכרים ההגונים. תודה
1 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים)
avis
Posted - 12/03/2016 : 12:06:28 הגעתי למסקנה זו לפני הרבה שנים. לכן אני לא רוכש שום ציוד או מכשיר מהארץ, וגם במעבדות שינה לא זוכר מתי בקרתי לבדיקה, חוץ מקבלת אישורים שנדרשו לי מהם. אתה חייב להיות הרופא של עצמך, ללמוד את הנושא להכיר את עצמך ולפתור את הבעיות לבד או בכזרת חברי הפורום.